ИЗДАЈА као проклетство српског народа !

Ми се не можемо сложити ни на једном форуму, камоли као цео народ.
У Србији не постоје два села која су сложна и договарају се.
Свако село сваком селу непријатељ.
ССССн :p
Поубијали би се међусобно, него нема слога ни у појединачним селима.

sreckom92 ---- Vidis srecko,ti si izneo,jednu veliku istinu.Zaista je tako,u smislu da se mi srbi,retko u cemu slazemo.E,a da li si pomislio,zasto je to tako.
Ta nasa nesloga,nema odgovor u tome,da smo mi kao svi losi,pa se samo prepiremo.Ne.Ta nasa nesloga se javlja,iz jednog vrlo pozitivnog razloga.
Mi srbi,u globalu,imamo visoko razvijenu inteligenciju,koja nam ne dozvoljava,da se ponasamo kao "krdo".Svaki nas covek,ima visoko razvijenu sposobnost racionalnog razmislanja,i samostalnog donosenja odluka.Dakle,ta nasa "nesloga" je vrlo pozitivan znak,da nikada ne idemo "grlom u jagode"
vec pre donosenja bilo kakve odluke,dobro razmislimo,sta nam valja ciniti !

sreckom92 ---- Vidis srecko,ti si izneo,jednu veliku istinu.Zaista je tako,u smislu da se mi srbi,retko u cemu slazemo.E,a da li si pomislio,zasto je to tako.
Ta nasa nesloga,nema odgovor u tome,da smo mi kao svi losi,pa se samo prepiremo.Ne.Ta nasa nesloga se javlja,iz jednog vrlo pozitivnog razloga.
Mi srbi,u globalu,imamo visoko razvijenu inteligenciju,koja nam ne dozvoljava,da se ponasamo kao "krdo".Svaki nas covek,ima visoko razvijenu sposobnost racionalnog razmislanja,i samostalnog donosenja odluka.Dakle,ta nasa "nesloga" je vrlo pozitivan znak,da nikada ne idemo "grlom u jagode"
vec pre donosenja bilo kakve odluke,dobro razmislimo,sta nam valja ciniti !
Имам комшију што не прича са мном јер сам му рекао да понесе кишобран.
Прича да сам баксуз и да сам ја крив што је покисао.

Интелигенција је напустила чет.

Имам комшију што не прича са мном јер сам му рекао да понесе кишобран.
Прича да сам баксуз и да сам ја крив што је покисао.

Интелигенција је напустила чет.
Bravo Srecko.Samo ti nosi kisobran i ne sekiraj se ni za sta !

Mr.Infinity ---- Prijatelju.Ti bolujes od sindroma,uobrazavanja da postoje neprijatelji i "izdajnici" svuda oko nas.To nije bas lako psihicko oboljenje
Ti vrlo olako dajes svoju "dijagnozu",svakome ko je racijom iznad tebe.Ti si po svemu sudeci,bukvalno opkoljen "izdajnicima".
Tebi nije lak zivot,jer zivis u irealnom svetu,svoje zamucene stvarnosti.......

Back