Izbrisane slike iz albuma.

• Začetnik teme Začetnik teme Dany6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dany6

Zainteresovan član
Poruka
348
Ne razumijem zasto ali nekako su mi se izbrisale neke od slika (37 slika najmanje)i to same od sebe.Imam Redmi Note 7 ali koristio sam ovu novu Google Cameru sa Astrography modom,ali kako sam selfie radio,te mi slike ne sacuva u galeriji od telefona vec samo u toj Google kameri,i tu se mogu samo i pogledati.Ali sacuvale su se i u Google Slikama,tako da sam od tamo sve te selfie slike koje nisu bile u galeriji telefona,premjestio sam ih sada tu,tako da su sada bile i u galeriji od telefona moguce za vidjeti.I malopre udjem u galeriju slika i sve su slike bile tu i mogle se pogledati.Izadjem i nakon 3 minute opet udjem,kada ono mi fali pola slika,nekako se izbrisale ali nisu sve (samo tih 37 sto sam neki dan slikao).Jos uvjek postoje ali samo u "Google Slike",i pokusao sam opet da ih kopiram/premjestim u galeriju telefona ali nema nigdje opcije za kopiranje/premjestanje,dok na ostalim starim slikama ima...
Da li ih ne mogu kopirati iz "Google Slike" u galeriju telefona zbog toga jer su sada te slike izbrisane sa telefona ili kako?
Ne razumijem zasto se vecina slika iz te skupine koje sam neki dan napravio izbrisalo,a jedno 6-7 slika ostalo...
Nadam se da ce neko razumjeti o cemu govorim :D.

Back