Izbrisana fascikla sa slikama

Dim Dimi

Početnik
Poruka
26
Sam naziv kaze... Izbrisana mi je fascikla sa radne povrsine koja je bila prepuna fotografija. Nema je ni u korpi za smece. Mogu da je nadjem na onom pretrazivacu koji se pojavi kada se otvori "start", ali kada kliknem na nju pise da je taj fajl ili premjesten ili izbrisan tako da nije moguce otvoriti ga.

Kako da se spasim?

Juce sam skinula upravo taj program i zakacila na fotografije, pa onda na fotografije izbrisane iz "smeca" i rezultat je = found 0 files. :besna:

Ma nista FB i to.
Ovo mi je kazna. Dabudem ja nista ne postavljala na FB. Eto sad, sada stvarno kao i da nisam putovala nikuda, nista se provodila, izlazila, druzila, okusavala se u fotografiji, pravila hranu... :D

Ja sad ne znam da li da placem ili sta. :ceka:

Sad ponovo da pitam, a ima li možda više korisnika na kompu? Mislim na korisničke naloge.
Ili da nisi premestio folder i promenio ime, pokušaj na pretrazi da tražiš sve slike.
Za izbrisane koristim Diske Genius (sada se zove Partition Guru), možda da probaš sa njim, men nije omanuo ni posle formatiranja.

Upravo sam isla na opciju i da mi pregleda sve slike i da kao ne znam otkud su izbrisane i opet nista. Skoro nista, prikazalo mi je nesto sto ne trebam. Skontala sam da mi pokazuje sve slike od danas i to one koje sam preko interneta vidjela. Npr. na FB od raznih ljudi. Cak i one kojima uopste nisam ni ulazila na profil niti otvorila bilo sta od njih. Mnogo cudno...

Juce sam skinula upravo taj program i zakacila na fotografije, pa onda na fotografije izbrisane iz "smeca" i rezultat je = found 0 files. :besna:

Ma nista FB i to.
Ovo mi je kazna. Dabudem ja nista ne postavljala na FB. Eto sad, sada stvarno kao i da nisam putovala nikuda, nista se provodila, izlazila, druzila, okusavala se u fotografiji, pravila hranu... :D

lepo rekla moja majka "slika nije slika ako je ne drzis u ruci"

Nema, samo je jedan korisnik.
Ne znam sta se tacno desilo, jer nisam ja nista izbrisala. Osoba cije je maslo, rece mi da je fajlove obrisala sa shift + delete.

Pokusacu i sa tim, hvala mnogo

- - - - - - - - - -

Onaj Pravi i tu cu da se okusam. MORAM, ako je vec najbolji. Primamljivo zvuci. :mrgreen:

Ma nista FB i to.

ne brini, sigurno si lepa pa ces da se slikas opet :D nije vredno to suza.. pugledaj da ti nije postao hiden fail:ok:

Blago tebi meni je windows progutao sa bekup spoljnog diska 500 GB podataka filmova serija itd. Uspeo sam da spasim samo ponešto pomoću Active Partition Recovery Enterprise. Tako da se vraćam dobrom staro rezanju diskova, a njega držim za razmenu fajlova između računara....

Back