Donnie Darko
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatki su kad se ljute.Gušt je čitati ih.Ovo može samo u banana republici Srbij, drugde se oni koji ne prihvataju rezultate izbora koji im ne odgovaraju isključe iz naredne trke, ali AV više voli njih ovakve nego nekog ozbiljnog.
Jel se sećaš Trampa 2020 i upada na Kapitol al onda je učestvovao 2024?Ovo može samo u banana republici Srbij, drugde se oni koji ne prihvataju rezultate izbora koji im ne odgovaraju isključe iz naredne trke, ali AV više voli njih ovakve nego nekog ozbiljnog.
Samo snimci iz Kosjerića pokazuju da narod ima muda da stane, izađe, i uprkos pendrecima štiti svoju volju i dostojanstvo!
Duboko poštovanje prema tim ljudima i gađenje prema batinašima i onima koji su iznosili spiskove!
ti si mnogo opterećen tom đilasovskom opozicijom koja je deklasirana kao politički protivnik odavno“Upinjem” se zato što sam ti predočio izjavu opozicione kandidatkinje za predsednicu opštine iz koje jasbo sledi da je suprotna strana dobila više glasova od tvojih favorita?
Tvoje odbijanje da prihvatiš fakat da tvoji nisu dobili dovoljno glasova ne čini ništa “činjenicom”. Šta li bi AV i SNS bez izvesnih…
Zato ti i ne živiš u istojOvo može samo u banana republici Srbij
Полако, немој да се нервираш на овај велики и светао дан. Доказали сте да када упрете сву машинерију у земљи у два мала места, уз сва подмићивања, застрашивања и претње некако успете да се изједначите са опозицијом. И то без студентске листе. То је отприлике то, када се изузму крађе ту и тамо СНС и опозиција су пола - пола. Честитке на успехуŠta li bi AV i SNS bez vas takvih…
Neće zato što je heroj odneo još jednu pobedu sa velikim "P"Полако, немој да се нервираш на овај велики и светао дан. Доказали сте да када упрете сву машинерију у земљи у два мала места, уз сва подмићивања, застрашивања и претње некако успете да се изједначите са опозицијом. И то без студентске листе. То је отприлике то, када се изузму крађе ту и тамо СНС и опозиција су пола - пола. Честитке на успеху
Него, да ли ће ваш фирер после овог историјског подухвата да распише ванредне изборе и зашто неће?
ne upinji se toliko.
moje mišljenje je zasnovano na činjenicama
Botovanje je recimo evo ovo - isto kao i komentari na prorežimskim medijima. Identično.Жена буквално изјави да је победа освојена, да су сви уморни и да се мало одморе преко ноћи док правници не прегледају све...ботови то представе као признање пораза
ЛИНК
Kako su smeli na račun onog divnog DJV ijednu ružnu reč?
U principu kaze da su svi koji ga mrze izasli da glasaju protiv njega , a njegovih glasaca i dalje ima vise. Hoce da kaze ono sto ke vec rekao. Blokaderi su saka jada i niko ih nece. Ova strategija mora da se menja ili ce AV vladati jos najmanje 2 mandata....
Dovoljna je samo ova Vuciceva izjava da bi se znalo da je pokradneo masovno:
![]()
Dakle...
Pošto je "SVE ŽIVO GLASALO PROTIV NJIH" - kraj citata AV-a...
Onda logicno DA SU ZA NJIH GLASALI MRTVI ?!
...
Ma ne voli.Duh sveti glasa za njega i mrtvi.Marod ga očito voli
Tako izgleda ….
Хапсите онда СНС због крађе избора и куповине гласоваKo gubi ima pravo da se ljuti.
Treba,mora,samo što nije,gotov je!Botovanje je recimo evo ovo - isto kao i komentari na prorežimskim medijima. Identično.
Pogledajte prilog 1739987
Znaci sviMarod ga očito voli
Tako izgleda ….
Opozicija?Ima samo jedan maleni problemcic sada tu![]()
šta sam ja drugo rekao u odnosu na to što si i ti sam napisao?Nije bilo nikakve “krađe”, nečija nespremnost da prihvati prostu činjenicu da je druga strana dobila makar 51 glas više ne implicira baš nikakve “krađe”.
Ne voli ga narod. Ali On narodu nudi kur..Marod ga očito voli
Tako izgleda ….