Избори за ПРЕДСЕДНИКА Србије: ПРВИ кандидат Ивица, следећи...

Председник Србије од 2017.години биће:

• Ивица Дачић

• Војислав Шешељ

• Александар Вучић

• Томислав Николић

• Борис Тадић

• Расим Љајић

• Вук Драшковић

• Моамер Зукорлић

• Драган Ђилас

• Бошко Обрадовић

• Чедомир Јовановић

• Санда Рашковић-Ивић

• Хашим Тачи

• Неко други, особа-мушког рода

• Неко други, особа-женског рода

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
20.095
Ево га, НАСТАВЉА се изборни ЦИРКУС (пардон, циклус) на реду су:

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ у Републици Србији:

ivica-dacic-veleizdajnik-790x424.jpg

Изненадни потез лидера Јединствене Србије на обележавању годишњице СПС у Лесковцу: Палма је одмах "ставио на гласање” свој предлог да Дачић буде кандидат за шефа државе

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма предложио је данас у Лесковцу да председник СПС Ивица Дачић буде кандидат те коалиције на предстојећим председничким изборима 2017. године.

Марковић је на седници Главног одбора СПС, одржаној поводом 26-годишњице од формирања те странке, затражио од чланова одбора да гласају за његов предлог.

- Ово што предлажем, сигуран сам да ће дати резултат. Подржите Ивицу за председника државе - казао је Марковић на скупу у лесковачком Народном позоришту.

Потом је чак, мимо унутарстраначке процедуре, Палма ставио и на гласање свој предлог, што је прихваћено акламацијом - без гласова “против”.

На ту изненадну кандидатуру из коалиционог табора, Дачић је пред најближим саборцима само дипломатски одговорио: - То ћемо тек да видимо.

*******************​

Моја НАЈОЗБИЉНИЈА прогноза је да ће се управо следећи председник Србије звати Ивица Дачић! Касније ћу кроз тему да ОБРАЗЛОЖИМ, зашто имам овакав предосећај.

1. Ивица Дачић каднидат СПС-ЈУЛ

2. Чеда Џовановић, кандидат ЛДП,

3. Моамер Зукорлић каднидат балијандера,

4. Тома Николић, каднидат СНС

5. Саша Јанковић, кандидат ДЈБ (а покушаће и ДС да им се пришљамчи причом о нестраначком кандидату опорбе)

6. Санда Рашковић, кандидат ДСС

7. Вук Јеремић, кандидат свих бескорисних паразита који воле велике, звучне и лепе титуле,

8.

Моја НАЈОЗБИЉНИЈА прогноза је да ће се управо следећи председник Србије звати Ивица Дачић! Касније ћу кроз тему да ОБРАЗЛОЖИМ, зашто имам овакав предосећај.

Је л' зато што Вучић може кад хоће да га је.бе збанану, и што вуЋко жеели малог дебелог за прецедника, да би вуЋко и даље био главна фаца?

Као што је Путин одабрао председника Медведева, зато што је једини од његових сарадника имао метар и жилет, па не би угрожавао Цара својом појавом.

- - - - - - - - - -

Ako se Ljubiša bude kandidovao, niko drugi nema šanse.

Samo jako.

Да бре, Љубиша.Размишљао сам пре пар дана о њему, и сигуран сам био да ће да се кандидује. Развалиће их Љубиша.

5. Саша Јанковић, кандидат ДЈБ (а покушаће и ДС да им се пришљамчи причом о нестраначком кандидату опорбе)

7. Вук Јеремић, кандидат свих бескорисних паразита који воле велике, звучне и лепе титуле,

8.

Ja sam za sandru, *** :)

Poslednja izmena od moderatora:

Sta ocekivati od fanaticnog idolopoklonika Slobodana Milosevica nego da OBRAZLAZE PREDOSECAJE...
Moglo bi malo da se otvori recnik matice srpske, pa da se vidi razlika izmedju predosecaja, pretpostavke, predumisljaja, i slicnih...

Cekaj, stoji rec najozbiljnija prognoza koja je direktno 1 na 1 povezana sa predosecanjem koje se obrazlaze...

VAVA upravljanje drzavom...sto jes jes, to je bilo i u Slobino vreme.

Ovo ti je kancelarija njegove sekretarice u Kabinetu. Ona desno vrata su ulaz kod njega u Ofis.

Ово где он седи је канцеларија његове секретарице у Кабинету? Појасни мало, у ком Кабинету, да ли у државној институцији или страначкој? Обрати пажњу на заставе:confused:

Је л' зато што Вучић може кад хоће да га је.бе збанану, и што вуЋко жеели малог дебелог за прецедника, да би вуЋко и даље био главна фаца?

Као што је Путин одабрао председника Медведева, зато што је једини од његових сарадника имао метар и жилет, па не би угрожавао Цара својом појавом.

Да бре, Љубиша.Размишљао сам пре пар дана о њему, и сигуран сам био да ће да се кандидује. Развалиће их Љубиша.

Имам једно мишљење и одавно ми је у глави, по питању Дачића и до сада га нисам променила. Одавно наслућујем, да је Дачићева амбиција да једног дана буде председник Србије, а ЗАШТО то мислим, да ће чак то и да оствари, е о томе ћу мало касније, када чујем и неке од вас:mrgreen:

:think:

ПРАТИТЕ мало ко ће по овом питању са Америма (НАТО) бити кооперативнији, Дачић или Вучић. Тадић се већ изјаснио,:confused: Још треба Тома да неку прозбори, па и сви остали који претендују на место председника Србије.

8.

Можда касније поствим и анкету, проценићу ако буде интересантних предлога.

Sta ocekivati od fanaticnog idolopoklonika Slobodana Milosevica nego da OBRAZLAZE PREDOSECAJE...
Moglo bi malo da se otvori recnik matice srpske, pa da se vidi razlika izmedju predosecaja, pretpostavke, predumisljaja, i slicnih...

Cekaj, stoji rec najozbiljnija prognoza koja je direktno 1 na 1 povezana sa predosecanjem koje se obrazlaze...

VAVA upravljanje drzavom...sto jes jes, to je bilo i u Slobino vreme.

Шта одмах вређаш. Какве бре "пророчице" ти се мотају по глави. Нисам ти ја из те приче, само се ослањам на реалност, логику и објективну процену неких ликова на основу онога што видим, чујем...
Дела, чињенице и психолошки профил када успеш да заокружиш у једну целину, онда си на путу да имаш и неку реалну процену. На страну то, да ли нам се та процена допада или не.

Ово где он седи је канцеларија његове секретарице у Кабинету? Појасни мало, у ком Кабинету, да ли у државној институцији или страначкој? Обрати пажњу на заставе:confused:

Имам једно мишљење и одавно ми је у глави, по питању Дачића и до сада га нисам променила. Одавно наслућујем, да је Дачићева амбиција да једног дана буде председник Србије, а ЗАШТО то мислим, да ће чак то и да оствари, е о томе ћу мало касније, када чујем и неке од вас:mrgreen:

ПРАТИТЕ мало ко ће по овом питању са Америма (НАТО) бити кооперативнији, Дачић или Вучић. Тадић се већ изјаснио,:confused: Још треба Тома да неку прозбори, па и сви остали који претендују на место председника Србије.

Na Studentskom trgu, stranackoj. Inace, i dalje postoji Kabinet Slobodana Milosevica, netaktut iz vremena kada je otisao u Hag. :lol:

Na Studentskom trgu, stranackoj. Inace, i dalje postoji Kabinet Slobodana Milosevica, netaktut iz vremena kada je otisao u Hag. :lol:

Boodaloo:hahaha:

- - - - - - - - - -

Да ли је могуће да сте сви у шоку, када ову тему не коментаришете:zper:

ГДЕ је ово Дачић снимљен?

A sta ce ovom picopevcu u kancelariji sa persijskim tepisima ove cipele sa kojima ljudi inace osvajaju barem Mont Everest.

Прво си написао да је то канцеларија његове секретарице у Кабинету, па ми није баш било најјасније у ком Кабинету, а онда сам и ја сазнала, да је то канцеларија која је била предвиђена за Милошевића,

у коју је он требао након ПУЧА 2000. да се усели, када је лаживом "легалисти" предао власт и хтео да се посвети раду у политичкој странци, али у њу никада није ни ушао, нити сео у ту фРотељу, али из приложеног, Дачић свакако ЈЕСТЕ. Само не знам да ли се први пут у ту канцеларију ушетао пре или после 2006. године. (Ова слика је највероватније настала када је он био министар полиције)

A sta ce ovom picopevcu u kancelariji sa persijskim tepisima ove cipele sa kojima ljudi inace osvajaju barem Mont Everest.

Није он "пицопевац", тада је био министар полиције :mrgreen:

Тај и не воли море и плажу. Само кафана.

Их ал` ти њега потцењујеш. Видећеш, на крају, да он ипак од кафане више волЕ да буде председник:zper:

Кисела бонбоно, ето твоји се вратили на власт, и јашу још од 2008. године, без престанка.

А сад можда постану и прецедници.

Какво је твоје мишљење о томе?

Откуд ти то да су ово моји:eek:.
Сада си ме увредио и показао, да ништа, ама баш ништа ниси читао, што сам ја овде писала :sad2:

НАЖАЛОСТ, још увек делују дезинформације, када између Слободана Милошевића и Ивице Дачића стављате знак једнакости:roll:

Ја сам вам написао – све моје поруке су се показале тачне. Видео сам у „Националу”, да су, како су рекли да су из редакцијских разлога скратили, а скратили су управо оно где се види пример, где кажем: Обратио сам се Главном одбору чим сам дошао у Хаг, директно телефоном, тражио да избаце Пету колону, а одговор је био да сам неинформисан. А сада цела Србија зна и информисана је да сам био добро информисан, јер је у ствари ова квислиншка влада опстала захваљујући гласовима управо тих који су изабрани на мојој листи и употребљени да подрже владу која је мене послала у Хаг, а државу у ропство.

• „Под утицајем сарадника квислиншке власти у врху СПС, Главни одбор је одбацио политику народног јединства, уз коначно компромитовање СПС, разбијање блока левих и патриотских снага и саботирање сваке активности која се тиче борбе коју водим у Хагу.“
• „Група која усмерава активност Главног одбора СПС показала се пред сваким грађанином Србије који има очи и уши – као понизни слуга слугу наших непријатеља. Непријатеља наше државе и народа.“
• „Под окриљем власти, припремају некакав Конгрес СПС, који треба да ликвидира СПС као партију левих и патриотских снага, која представља препреку растурању Србије и гажењу националног достојанства.“
„Ово писмо пишем из само једног разлога: да они који приступају Дачићевој партији буду начисто са тежином акта издаје у коме учествују.“
• „У погледу политике народног јединства у интересу Србије не може бити никаквог компромиса.“
• „Ми свакако нисмо на истој страни. На срећу. Партија мора да се ослободи таквих креатура и да сачува свој образ пред народом коме је одговорна.“
• „Не дозвољавам да користе моје име. Не дозвољавам да под мојим именом воде политику против које се ја борим.“

Poslednja izmena:

8.

Zastrašujuće grozan spisak, potpuni ispraznih likova! :confused:

Back