Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 32.999
Putin, ruski patrijarh pa i ovaj naš ga valjda pohvalili.
O mrtvima sve najbolje...
Diplomatska kurtoazija...
A o "nasem"...ne bi trosio reci...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin, ruski patrijarh pa i ovaj naš ga valjda pohvalili.
Zlo od žene.
![]()
svi kardinali mlađi od 80 godina su kandidati za papu...
Za vreme Vučićevog režima...Vatikan je podigao svoje prisustvo u Srbiji na nivo Kardinala...a sad evo perfidno poput Perfidija možda i Papa bude iz Srbije...
I tako nas Vatikan, Vučić i Perfidije zajedno žedne prevedu preko vode, tj stave pod Papine skute...što je viševekovna želja Vatikana...još od raskola pa preko Konkordatske krize i krvavih litija tada itd...
Kardinal Nemet kandidat za papu, prvi elektor na konklavi iz Srbije
https://www.nedeljnik.rs/nadbiskupi...t-za-papu-prvi-elektor-na-konklavi-iz-srbije/
...
svi kardinali mlađi od 80 godina su kandidati za papu
nema to veze dali je iz srbije ili amerike
...
Za vreme Vučićevog režima...Vatikan je podigao svoje prisustvo u Srbiji na nivo Kardinala...a sad evo perfidno poput Perfidija možda i Papa bude iz Srbije...
I tako nas Vatikan, Vučić i Perfidije zajedno žedne prevedu preko vode, tj stave pod Papine skute...što je viševekovna želja Vatikana...još od raskola pa preko Konkordatske krize i krvavih litija tada itd...
https://www.nedeljnik.rs/nadbiskupi...t-za-papu-prvi-elektor-na-konklavi-iz-srbije/
...
Nzm baš....
...
Pa, nema ljudi moji više "pokatoličavanja" u smislu pokrštavanja, hajde malko se raspitajte. Već preko 50 godina toga više nema. II Vatikanski koncil je ukinuo sve to još negde 1967, oni priznaju krštenje u pravoslavnim crkvama i ne pokrštavaju nikoga. Dakle, ako si kršten u SPC to je za njih dovoljno da budeš na misama i pričešćuješ se.Meni je žao što papa Franja nije bio u Srbiji, to je bila idealna prilika da jedan papa dođe kod nas, tj kod svojih vernika u Srbiji kojih ima, posebno Mađara, ali i drugih nacija. Naravno, došao bi u posetu i SPC, nije on od tih što otpisuje neke. To je papa koji je napravio mešovitu komisiju za Stepinca i kada je video da SPC ima oštre primedbe, on nikako nije želeo da se gura ta priča. Pa mislim, kada ga i Putin i Kirilo hvale, zaista je bio naklonjen pravoslavnima. I još mi nešto bode oči, kako to da niko ne zapaža da Vatikan nije priznao Kosovo kao državu ? to samo govori koliko su kod nas ljudi u potpunosti u prošlosti i ništa objektivno ne mogu da rasuđuju.
Da ste gledali šta je činio, kako je govorio, ne biste ga povezovali sa ničim lošim. To je bio papa pravi vernik, nalik našem patrijarhu Pavlu što se tiče katoličkog sveta, oni ga tako gledaju.
I još jedno. Pa, nema ljudi moji više "pokatoličavanja" u smislu pokrštavanja, hajde malko se raspitajte. Već preko 50 godina toga više nema. II Vatikanski koncil je ukinuo sve to još negde 1967, oni priznaju krštenje u pravoslavnim crkvama i ne pokrštavaju nikoga. Dakle, ako si kršten u SPC to je za njih dovoljno da budeš na misama i pričešćuješ se.
Ne diraj nam našeg @Jugoslav Čvarak, ima ih ovde koji su za isterivanje kao da su sam Nečastivi, a ti progoniš Jugoslava."I ostavi moj dobri srpski narod na miru!
Dosta si mu se krvi napio!
Evo ti donosim glogov trn iz sela Šopića
Evo ti ga na u ime Oca i Sina i Svetoga Duha
Amin!
Amin, Amin, Amin!"
...
...
...
o čemu ti...pa srbi nisu samo pravoslavci...srbi su narod a ne vjerska sekta......
...
bio vam je papa u republici srpskoj...znači u srbiji...Meni je žao što papa Franja nije bio u Srbiji, to je bila idealna prilika da jedan papa dođe kod nas, tj kod svojih vernika u Srbiji kojih ima, posebno Mađara, ali i drugih nacija. Naravno, došao bi u posetu i SPC, nije on od tih što otpisuje neke. To je papa koji je napravio mešovitu komisiju za Stepinca i kada je video da SPC ima oštre primedbe, on nikako nije želeo da se gura ta priča. Pa mislim, kada ga i Putin i Kirilo hvale, zaista je bio naklonjen pravoslavnima. I još mi nešto bode oči, kako to da niko ne zapaža da Vatikan nije priznao Kosovo kao državu ? to samo govori koliko su kod nas ljudi u potpunosti u prošlosti i ništa objektivno ne mogu da rasuđuju.
Da ste gledali šta je činio, kako je govorio, ne biste ga povezovali sa ničim lošim. To je bio papa pravi vernik, nalik našem patrijarhu Pavlu što se tiče katoličkog sveta, oni ga tako gledaju.
I još jedno. Pa, nema ljudi moji više "pokatoličavanja" u smislu pokrštavanja, hajde malko se raspitajte. Već preko 50 godina toga više nema. II Vatikanski koncil je ukinuo sve to još negde 1967, oni priznaju krštenje u pravoslavnim crkvama i ne pokrštavaju nikoga. Dakle, ako si kršten u SPC to je za njih dovoljno da budeš na misama i pričešćuješ se.
Naravno, da ih srušimo iznutra.Čekaj, ako bude prvi papa iz Srbije to je valjda čast. Šta sad, da navijamo ili ne?
o čemu ti...pa srbi nisu samo pravoslavci...srbi su narod a ne vjerska sekta...
ти навијај несрбине то су твоји пазнициČekaj, ako bude prvi papa iz Srbije to je valjda čast. Šta sad, da navijamo ili ne?
орбановци коло воде...Nemet je Madjar
![]()
Tako nešto nikad se nije dogodilo.Samo da vas podsetim , kako su na akademiji nauka i umetnost svi iskritikovali Ivu Andrića kako je napisao bezvredno književno delo .
On je mirno saslušao sve uvrede .
Sutradan je objavljeno da je za to delo dobio Nobela .
Meni je žao što papa Franja nije bio u Srbiji
idi u vatikan ako ti nedostaje, to je bila idealna prilika da jedan papa dođe kod nas, tj kod svojih vernika u Srbiji kojih ima, posebno Mađara, ali i drugih nacija.
on je kaput, laka mu zemljaDa ste gledali šta je činio, kako je govorio, ne biste ga povezovali sa ničim lošim.
dok se jasenovac i citav period fasisticke tvorevine ne bude od vatikana nazvao genocidom daleko im kucaTo je bio papa pravi vernik, nalik našem patrijarhu Pavlu što se tiče katoličkog sveta, oni ga tako gledaju.