- Poruka
- 23.347
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ne mlati se. Kako je moguće da ti cela priča opasno ne smrdi?Pišeš gluposti. Kako je trka bila neizsvesna kada je Džajić i pre izbora obezbedio 78 od 85 glasova? Barem za Vidića se zna da je opoziciono orijentisan, da je nekolko godina unazad prozivao najveće ''face'' iz srpskog fudbala.
Na kraju je Vidić pudlica jer je odlučio da ne učestvuje u ovoj farsi od izbora, na skupštini u kojoj nema nikakve rasprave, gde osim Mirka Poledice niko ne postavlja pitanja, niko ne analizira rad Saveza, trošenje sredstava, niko ne spominje mahinacije u srpskom fudbalu, već su svi samo došli da odrade svoj posao i podignu ruku ZA.
A ti misliš da jednom Mažiću ili vlasniku Nordeusa treba ta zajebancija i muljavina sa SNS-om? Radi čega? Šta su dobili sa ovim?Daj ne mlati se. Kako je moguće da ti cela priča opasno ne smrdi?
Vidara se pojavljuje kao legenda srpskog fudbala, neokaljane karijere, čak ga i Grobari podržavaju, ozbiljan protivnik Džajdenu. A u isto vreme, vrlo aktivan član beogradske, građevinske, SNS mafije, što je i sam Poledica potvrdio. Poslednji dan pred izbore odustaje od kandidature u fazonu "e, ne mogu ja jbg moram tetki da odnesem lek".
Znači ako si čist, reci glasno i jasno zašto odustaješ. Ako ti je prećeno, inaj mooda pa to reci. Ili si prodao kandidaturu za nastavak mutnih građevinskih poslova po BG. U oba slučaja je obična pudlica.
Kod nas uvek moze jos.Prethodnik na tom mestu je maznuo, kazu, oko 600 miliona..moze li ovaj Nedimovic bolje i vise...ostaje da se vidi
A ti misliš da jednom Mažiću ili vlasniku Nordeusa treba ta zajebancija i muljavina sa SNS-om? Radi čega? Šta su dobili sa ovim?
Mnogo je krao a inteligencija mu nije nikad bila jaca strana..i ona titula iz Barija je zasluga DB i drzave koja je krojila tim a ne Dzajina genijalnost. Psiho mora da kontrolise svaku poru drustva, ovo cak ni Milosevic nije radio.Sta li je i koliko Dzajic zasrao kada ovako i ovoliko brisu pod s njim?
Bljuc. Pixi se druzi bracom Tončev. Ova slika me ne iznenađuje.
Srpski Bajden i njegov kabinet.