Izbori za predsednika Fudbalskog Saveza Srbije

Novi predsednik FSS-a će biti:

• Ukupno glasova
    13
Screenshot_20230318-004305.png

Pišeš gluposti. Kako je trka bila neizsvesna kada je Džajić i pre izbora obezbedio 78 od 85 glasova? Barem za Vidića se zna da je opoziciono orijentisan, da je nekolko godina unazad prozivao najveće ''face'' iz srpskog fudbala.
Na kraju je Vidić pudlica jer je odlučio da ne učestvuje u ovoj farsi od izbora, na skupštini u kojoj nema nikakve rasprave, gde osim Mirka Poledice niko ne postavlja pitanja, niko ne analizira rad Saveza, trošenje sredstava, niko ne spominje mahinacije u srpskom fudbalu, već su svi samo došli da odrade svoj posao i podignu ruku ZA.
Daj ne mlati se. Kako je moguće da ti cela priča opasno ne smrdi?

Vidara se pojavljuje kao legenda srpskog fudbala, neokaljane karijere, čak ga i Grobari podržavaju, ozbiljan protivnik Džajdenu. A u isto vreme, vrlo aktivan član beogradske, građevinske, SNS mafije, što je i sam Poledica potvrdio. Poslednji dan pred izbore odustaje od kandidature u fazonu "e, ne mogu ja jbg moram tetki da odnesem lek".

Znači ako si čist, reci glasno i jasno zašto odustaješ. Ako ti je prećeno, inaj mooda pa to reci. Ili si prodao kandidaturu za nastavak mutnih građevinskih poslova po BG. U oba slučaja je obična pudlica.

Daj ne mlati se. Kako je moguće da ti cela priča opasno ne smrdi?

Vidara se pojavljuje kao legenda srpskog fudbala, neokaljane karijere, čak ga i Grobari podržavaju, ozbiljan protivnik Džajdenu. A u isto vreme, vrlo aktivan član beogradske, građevinske, SNS mafije, što je i sam Poledica potvrdio. Poslednji dan pred izbore odustaje od kandidature u fazonu "e, ne mogu ja jbg moram tetki da odnesem lek".

Znači ako si čist, reci glasno i jasno zašto odustaješ. Ako ti je prećeno, inaj mooda pa to reci. Ili si prodao kandidaturu za nastavak mutnih građevinskih poslova po BG. U oba slučaja je obična pudlica.
A ti misliš da jednom Mažiću ili vlasniku Nordeusa treba ta zajebancija i muljavina sa SNS-om? Radi čega? Šta su dobili sa ovim?

A ti misliš da jednom Mažiću ili vlasniku Nordeusa treba ta zajebancija i muljavina sa SNS-om? Radi čega? Šta su dobili sa ovim?

Za Nordeusa mi to sasvim priliči. Pazi, čovek koji u Srbiji ima tolike pare, kako god zarađene, mora nekome da plaća ozbiljan reket. Ili je čovek nekoga iz vlasti. U oba slučaja, idealan je za muljažu.
Što se Mažiča tiče, pa za mnoge ljude smo verovali da su čisti i pošteni pa se ispostavilo drugačije. Mada i neka bude da nije mutio, to što je bio u Vidićevom timu, ne mora ni da znači da je i on učestvovao u kombinaciji. Prosto je bio kolateralna šteta.

Zašto je uostalom Vidić odustao baš dan pred izbore, kako to da su mu se baš tada a ne ranije, otvorile oči? I to bez nekog konkretnog objašnjenja.

Back