Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Danas smo se culi sa familijom u Kanadi i popricali smo malo i o Trampu. Kod njih je histerija da ce ovaj da pobedi, Ovi nasi se ukakili jer smatraju da ce ovaj Tramp sigurno da baci atomsku bombu. Ja nesto ispricao kako je to sve propaganda i da nije bas tako ,dzabe ovi su ubedjeni da je reinkarnacija Hitlera. Mozda se osecaju ugrozenima jer su iz Srbije prva generacija ali to je Kanada druga drzava, Rekao sam da ovde bas i ne volimo Hilari ali oni kazu da je ona bolji izbor,kao i da je ovaj Ttramp sada [popularniji.

Danas smo se culi sa familijom u Kanadi i popricali smo malo i o Trampu. Kod njih je histerija da ce ovaj da pobedi, Ovi nasi se ukakili jer smatraju da ce ovaj Tramp sigurno da baci atomsku bombu. Ja nesto ispricao kako je to sve propaganda i da nije bas tako ,dzabe ovi su ubedjeni da je reinkarnacija Hitlera. Mozda se osecaju ugrozenima jer su iz Srbije prva generacija ali to je Kanada druga drzava, Rekao sam da ovde bas i ne volimo Hilari ali oni kazu da je ona bolji izbor,kao i da je ovaj Ttramp sada [popularniji.
Tramp je pre svega biznismen.

Ko kaze da ce da baci atomsku bombu je smesan.

Tramp je pre svega biznismen.

Ko kaze da ce da baci atomsku bombu je smesan.

Familija u Kanadi je radnicka ,ne bave se politikom .Kazu da je preterano agresivan u nastupima,stalno nesto preti. Pretpostavljam da ga mediji predstavljaju kao karakondzulu sto i ovde procitamo ali to prikazivati u udarnim vestima je maliciozno. Mi smo to odavno provalili da rade nasi politicari ali na zapadu je to novina. Inace kao deca rodjena u SFRJ pitao sam ih da li se secaju Tita,Kako da ne, kazu da takav human sistem nema ni na zapadu, Tito je napravio idealno drustvo za ono vreme,.

Ја стално читам како Трамп прети и прича страшне ствари, и лупета, и мења исказе, међутим, кад га сам послушам, нигде не видим ни претње, ни лупетања, ни промене исказа и сл. што му се приписује.

Kazi im da nece da baci A-bombu, nego mozda H-bombu, jer danas svi prave H-bombe kojima je A-bomba samo upaljac.

- - - - - - - - - -

Familija u Kanadi je radnicka ,ne bave se politikom .Kazu da je preterano agresivan u nastupima,stalno nesto preti. Pretpostavljam da ga mediji predstavljaju kao karakondzulu sto i ovde procitamo ali to prikazivati u udarnim vestima je maliciozno. Mi smo to odavno provalili da rade nasi politicari ali na zapadu je to novina. Inace kao deca rodjena u SFRJ pitao sam ih da li se secaju Tita,Kako da ne, kazu da takav human sistem nema ni na zapadu, Tito je napravio idealno drustvo za ono vreme,.

Nisu oni bas najinteligentniji, vidim ja.

Канађани су комуњаре.

Њима данас влада Мршави Тито Са Лепом Фризуром.

Кула стражара је сва твоја озбиљност и литература.
A vidim ja da se ti sa Rašom slažeš oko gluposti:(

Sa literaturom ili bez nje, ko u fizici ne priznaje kvantnu isprepletenost, taj u fundamentalnoj fizici nema šta da traži! A svako ovde može da proveri o čemu je reč, i šta ti i Rašo smatrate da ostali naučnici izmišljaju:zblesav:

Eto bruko jedna, koja je to tebi literatura da ne priznaje kvantnu isprepletenost kao tehničko dostignuće?!

Koliko mi takvih stručnjaka imamo???

A vidim ja da se ti sa Rašom slažeš oko gluposti:(

Sa literaturom ili bez nje, ko u fizici ne priznaje kvantnu isprepletenost, taj u fundamentalnoj fizici nema šta da traži! A svako ovde može da proveri o čemu je reč, i šta ti i Rašo smatrate da ostali naučnici izmišljaju:zblesav:

Eto bruko jedna, koja je to tebi literatura da ne priznaje kvantnu isprepletenost kao tehničko dostignuće?!

Koliko mi takvih stručnjaka imamo???
Кула стражара је твој домен.
Посветио сам ти два поста заједно с овим сада написаним, то је доста до септембра.
Ае шетња.

https://pp.vk.me/c637918/v637918968/e/-Zyqfo4Anxo.jpg

-Zyqfo4Anxo.jpg

T."Nezakoniti emigranti(ilegalni) su duzni da se vrate svojim kucama .
Starosedelac :Ozbiljno? Sta vi cekate ...?

Predsednik nacionalnog komiteta DS Sara Vaserman - Sulc podnosi ostavku posle skandala sa hakovanjem elektronske poste clanova stranke i ucesca u pritiscima na clanove DS da glasaju za Hilari , a ne za Sandersa.

Ova likusa je odradila svoj posao , sad moze i u ostavku - pokupice 20 - 30 miliona dolara premije za izvrsenje zadatka , pa sad moze na Sejsele dok se stvar zataska i zaboravi ..... A Sanders moze da ga svira .....

Predsednik nacionalnog komiteta DS Sara Vaserman - Sulc podnosi ostavku posle skandala sa hakovanjem elektronske poste clanova stranke i ucesca u pritiscima na clanove DS da glasaju za Hilari , a ne za Sandersa.

Ova likusa je odradila svoj posao , sad moze i u ostavku - pokupice 20 - 30 miliona dolara premije za izvrsenje zadatka , pa sad moze na Sejsele dok se stvar zataska i zaboravi ..... A Sanders moze da ga svira .....

Misliš da Socijalista Berni više nema šanse protiv neoliberalnog establišmenta

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=24&nav_category=78&nav_id=1158685

- - - - - - - - - -

tramp je kao seselj

galamdzija koji svasta prica

- - - - - - - - - -

pobedice hilari

- - - - - - - - - -

ona je pravo zlo

3927263_cfdd719e00d1cd84e59e8fc5221ac2e5.jpg

Javnuo se i Google : Google now listing Wikileaks as a 'dangerous' site

Hilari pobesnela : Vikiliks su agenti Rusije ! :zcepanje:

WikiLeaks ‏@wikileaks 18 minutes ago
Clinton campaign pushing lame conspiracy smear that we are Russian agents. Last time we were Mossad. Get it right.

Udario Židov ,na Židova ,kuda ide ovaj dunjajluk?:eek:

И смрдљиви Бљуц кренуо у обрачун са Трампом.

Zašto ljudi ne podnose Trampa i Hilari?

V. Filipović | 26. 07. 2016 - 22:12h
U dugoj i teškoj predizbornoj trci republikanaca i demokrata ostali su još samo Hilari Klinton i Donald Tramp, a samo jedno od njih dvoje stići će do cilja koji je nalazi u Ovalnom kabinetu Bele kuće. I dok SAD izbornu godinu obično dočekuju u jednom slavljeničkom maniru okretanja novog lista, čini se da ovoga puta to nije slučaj. Razlog za to je duboka nepopularnost kako Donalda, tako i Hilari.

http://www.blic.rs/vesti/svet/zasto-ljudi-ne-podnose-trampa-i-hilari/7z15cft

Više od 100 slavnih ličnosti poziva na kampanju protiv Trampa

Beta | 26. 07. 2016 - 22:47h
Džulijan Mur, Brajan Krenston, Keri Vašington, Mark Rafalo, Nil Patrik Haris, Lina Danam, Šonda Rajms i Maklemor su među više od 100 poznatih ličnosti koje su se pridružile kampanji s pozivom Amerikancima da ne dozvole Donaldu Trampu, kandidatu republikanske stranke, da dođe u Belu kuću.

http://www.blic.rs/vesti/svet/vise-od-100-slavnih-licnosti-poziva-na-kampanju-protiv-trampa/e0tqg97

У размаку од пола сата су пустили оба текста.

Буљц не престаје ни овог јутра.

TRAMP JE PUTINOV KANDIDAT Obama: Rusija će verovatno pokuššati da utiče na izbore u SAD!

Tanjug | 27. 07. 2016 - 08:34h
Američki predsednik Barak Obama izjavio je u utorak da je moguće da će Rusija pokušati da utiče na izbore za predsednika SAD, nakon što su procureli mejlovi Nacionalnog komiteta Demokratske stranke, za šta pojedini stručnjaci okrivljuju ruske hakere.

http://www.blic.rs/vesti/svet/tramp...tno-pokusati-da-utice-na-izbore-u-sad/hv2esxf

Mejnstrim americki mediji sada vec otvoreno rade u korist Hilari. Oni brendiraju Hilari kao predstavnicu zena, koja se zalaze za neke progresivne stvari, dok Trampa oznacavaju kao ruskog kandidata, rasistu, koji ce zaratiti sa pola sveta. Naravno, mnogi ne vide koliko ce na spoljnom planu Hilari biti krvolocna, kao sto ne vide da je Tramp u fazonu da se bavi unutrasnjim stvarima Amerike umesto da ratuje na svim kontinentima. Hilari je vazila za jednu od najagresivnijih u Obaminoj administraciji, vodju takozvanih "sokolova" americke spoljne politike. Iskompromitivana je duboko. Iako je odavno vec vidjena kao prva zena predsendnik, samo je sopstvenim glupostima uspela da razjebe tu neku ogromnu prednost koju je imala, aferama Bengazi i koriscenjem privatnog mejla za bitne stvari.

Ova poslednja anketa u kojoj Tramp navodno vodi je lazna. To je jos jedan potez mejnstrim medija koji podrzavaju Hilari, da uplasi neodlucne glasace (jer republikanci sigurini glasaci od demokrata) i da Hilari u kampanju krene iz nekog minusa, pa onda da kasnije kao izdominira u nekim kasnijim istrazivanjima.

Iako je Hilari prva krenula u prljavu kampanju, sada se pojavio dokumentarac o porodici Klinton i njihovim prljavim parama koje dobijaju kroz razne sumnjive dilove sirom sveta. Sumnja se cak da je film pusten iz tabora demokrata. Bez obzira odakle je, za samo dva dana se rasirio sirom neta. Mozda je na nekoj drugoj temi neko vec postavio, ja cu ga postaviti ovde.Inace nije prvi put, jedan dokumentarac se pojavio dok je bila protivkandidat Obami tokom unutastranacke trke za nominaciju za predsednika.

Back