Piše se da može učestvovati na izborima šta god da se desi na kraju. Samo ga ovo bustuje.
Iz zatvora da bude predsednik?
Sve i da može što ne verujem da je moguće po SAD zakonima on će morati da rade sve šta mu Establishment kaže inače će ga dodatno maltretirati sa novim krivičnim prijavama i namestiti mu sve i svašta...
Tako da ne vidim nikakvo povoljno rešenje za njega.
Ne verujem da će čak ni biti u trci za predsednika, a nekmoli postati predsednik.
Kraj je za njega čim je onako izgubio. Meni nije bilo jasno šta se dešavalo u SAD pre 4 godine i zašto se desilo onoliko ludilo i postoje 3 opcije:
1) Teorija zavere - malo verovatno, ali ipak možda nije nemoguće - namerno su Vladari Amerike odlučili da naprave neko ludilo sa onim nemirima, COVID sa ciljem nekakvog eksperimenta, strategije ili taktike kojoj mi obični smrtnici ne razumemo. Po toj teoriji Tramp je njihov eksperiment i njihov čovek. Dakle glumac u predstavi. Po mom mišljenju narcisi poput Trampa se uvek udvaraju i ulizuju jačima od sebe, a gaze i maltretiraju one ispod sebe. Tramp mi nikad nije delovao ni kao borac protiv vetrenjača ni kao neki Vitez Pravde već je uvek delovao kao momak koji želi da se uklopi u visoko društvo Big Boys Club. I lično poznajem takve ljude - narcise i maligne narcise. Još od detinjstva. Pošto sam iz manjeg grada. U gradu se uvlače svim jačim facama i svi o njemu imaju dobro mišljenje, a kad ode da igra košarku maltretira klince 2-3 godine mlađe od njega. Tuče ih i šamara. E tako meni deluje Tramp.
E sad možda je moja procena pogrešna, ali podilazi ovoj teoriji zavere.
2) Tramp je budaletina koja ne zna gde se nalazi i upao je u sumnjiva poznanstva i kanale i ucenjivan od KGB i ko zna šta već sve. Najverovatnija opcija.
Prosto tako deluje da su se svi pobunili protiv njega. Nešto je zasro. Ovo je najrealnije.
3) Pukli su jer nisu hteli Trampa, već Hilari a on jadan ništa nije kriv osim što je slučajno pobedio. Upao je dakle na tuđe bunjište. Ali po toj logici to je onda klanje vola zbog kile mesa. Svo ono ludilo sa nemirima, mada Amerikanci nastavljaju sa LGBTQ i Woke ideologijom i religijom koja je sve luđa i luđa. Ipak govoreći o Trampu bolje da su ga potplatili da da otkaz ili namestili neku aferu zbog čega bi bio opozvan. Možda je sve takođe neki eksperiment gde je Tramp bio samo nevoljni učesnik i po ovome.
Kakogod, po mom mišljenju Trampovo učešće u SAD politici ostaje misterija.