Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sve prepišem on dobije 5, a ja 1.
Ipak su ga ubedili da je bio kandidat.Џо Бајден се више не кандидује на изборима за новог председника Америке
Амерички председник Џо Бајден (81) више се не кандидује за изборе за новог председника Сједињених Држава. Он је то објавио у изјави коју је поделио на платформи Кс.
Da iskoristim priliku da ti čestitam novu predsednicu gđu Kamalu Harisugasili smo ga, najcrnji scenario:
bajden ce vrlo verovatno da rikne pre izbora i predsednica postaje kamala, a onda se izbori otkazuju/prekidaju, i sledi ovo
Експерт открива: Ово су припреме за ПРЕКИД АМЕРИЧКИХ ИЗБОРА
nije valjda vec umro bajden? si vido kako je pokleko?Da iskoristim priliku da ti čestitam novu predsednicu gđu Kamalu Haris
Nije umro ali to je sada sve jedno.nije valjda vec umro bajden? si vido kako je pokleko?
ja sam mislio da nece da im se da
od kad je biden na vlast su dosli minimum 15 mio izbjeglica u usaNema mira
Sve više
@MJK
Na stotine migranata krenulo ka granici Meksika i SAD kako bi je prešli pre izbora
https://nova.rs/vesti/svet/na-stoti...i-meksika-i-sad-kako-bi-je-presli-pre-izbora/
Ovo su rezultati izbora u SAD 1984 god posle atentata na Republikanca Ronalda Regana. Isti rezultati izbora biće i sada posle atentata na Republikanca Trampa. Crvena boja su države SAD gde su na izborima posle atentata na Regana pobedili Republikanci
Pogledajte prilog 1583343
To je gotovo posle atentata Tramp će dobiti ubedljivo kao i Republikanac Regan posle atentata , a na izborima 1984god, pogledaj rezultate glasanja 1984 god crveno su Republikanci, dobio je 99% glasaova, a demokrate 1%Vidiš valjda da ni u USA više nije bitno ko glasa i kako već ko broji
Ako su stisli petlju da pokušaju da smaknu Trampa šta ih košta da malo manipulišu mašinama za brojanje glasova
I to sve pod uslovom da izbora uopšte bude, sačekajmo šta će se dešavati
Demokrate su jace od republikanaca. Prebrzo ste ustolicili Trampa,Kamala Ili Misel Obama ,narocito Misel bi bila egal sa Trampom. Rat izmedju Klintona-Kamala i Obame-Misel nije zavrsen.
Ne verujem da će menjati.Nije mi jasno čemu onda mesec dana kampanje za Kamalu pa da je zamene sa Mišel mada ima ih dosta koji to predviđaju
Kakve veze imaju izbori od pre 40 godina sa situacijom danas i polarizacijom koja vlada unazad 20-ak godina još od Buša mlađeg? Tramp ako pobedi pobediće zbog swing states, nema bukvalno ni promil šanse u Kaliforniji ili Njujorku koji recimo daju zajedno više elektora nego celi srednji zapad x nekoliko. Trampa ili jako mrze ili jako vole i generalno malo je tu prostora za korekcije. Atentant mu je pomogao svakako ali ni izbliza koliko inflacija i još neke pojave tokom Bajdenovog mandata.To je gotovo posle atentata Tramp će dobiti ubedljivo kao i Republikanac Regan posle atentata , a na izborima 1984god, pogledaj rezultate glasanja 1984 god crveno su Republikanci, dobio je 99% glasaova, a demokrate 1%
Pogledajte prilog 1583457
Kamala je potpredsednik. Skupila desetine mil.dolara na svoje ime za kampanju. Misel je za buducnost,prvi pik. Ima odlican imidz,obrazovana,skromna,majka,bez afera.Nije mi jasno čemu onda mesec dana kampanje za Kamalu pa da je zamene sa Mišel mada ima ih dosta koji to predviđaju
Za iduće izbore. Mislim da će pre Kamalu koja nije miljenik solidnog dela demokrata iskoristiti sada u situaciji gde je izvesnija pobeda Trampa.Kamala je potpredsednik. Skupila desetine mil.dolara na svoje ime za kampanju. Misel je za buducnost,prvi pik. Ima odlican imidz,obrazovana,skromna,majka,bez afera.
Ovo je tebi polarizacija ?Ne verujem da će menjati.
Kakve veze imaju izbori od pre 40 godina sa situacijom danas i polarizacijom koja vlada unazad 20-ak godina još od Buša mlađeg? Tramp ako pobedi pobediće zbog swing states, nema bukvalno ni promil šanse u Kaliforniji ili Njujorku koji recimo daju zajedno više elektora nego celi srednji zapad x nekoliko. Trampa ili jako mrze ili jako vole i generalno malo je tu prostora za korekcije. Atentant mu je pomogao svakako ali ni izbliza koliko inflacija i još neke pojave tokom Bajdenovog mandata.
Čisto osnove treba znati.