Izbori u SAD 2024. (Politička situacija u SAD 2)

Ko će pobediti na izborima?

• Donald Tramp

glasova: 2 66,7%
  • Kamala Haris

glasova: 1 33,3%

• Ukupno glasova
    3
Pa Tramp je takođe koristio Belu kuću kao rezidenciju

Zato smatram da su ostaci droge od njegovog tima
Ne luduj, ova droga je bajden familijel kada je tramp napustio belu kucu nista nije nadjeno... svi znamo da hanter koristi kokain, a da je dzo pedofil - dno dna, nego ako da se svet nauci pameti, rusi ce vas karati, posebno vas dzegere iz jukeja

Хазин: Лондону треба хаос у Европи – Ово је циљ

nabosce ruje big bena, pazi sta ti kazem, samo ce ga oboriti u temzu, i reci, "NEMAMO POJMA ZASTO JE PAO"

Poslednja izmena:
Ne luduj, ova droga je bajden familijel kada je tramp napustio belu kucu nista nije nadjeno... svi znamo da hanter koristi kokain, a da je dzo pedofil - dno dna, nego ako da se svet nauci pameti, rusi ce vas karati
Radi se o ostacima, dakle verovatno od Tramp administracije (koja je na đubrištu istorije)

Naravno boljševička lažovizija Sputnjik je montirala fotku predsednika Bajdena, da bi vam blokirala i to malo ganglija što imate

Radi se o ostacima, dakle verovatno od Tramp administracije (koja je na đubrištu istorije)

Naravno boljševička lažovizija Sputnjik je montirala fotku predsednika Bajdena, da bi vam blokirala i to malo ganglija što imate
nema ostatka kada se smrce kokain, nista je ostaje, samo tragovi, a oni su bajdenovi, svi vec znaju samo se ti dzegiras
2023 White House cocaine incident, guglaj, svi znaju da je kokain hanterov, a i dzo voli da ga smrkne zahebi te nebuloze sa spatnjikom:mrgreen:

nema ostatka kada se smrce kokain, nista je ostaje, samo tragovi, a oni su bajdenovi, svi vec znaju samo se ti dzegiras
2023 White House cocaine incident, guglaj, svi znaju da je kokain hanterov
Zaboravljaš da u Beloj kući ima 100 drugih osoba, nije samo predsednik

Tako da je meni skroz zamislivo da neki potrčko Trampa šmrče koku u slobodno vreme

Ali naravno, ti si ovde u funkciji ruske propagande, a njihov cilj je da sklone političare koji im ometaju Drang nach Westen

Zaboravljaš da u Beloj kući ima 100 drugih osoba, nije samo predsednik

Tako da je meni skroz zamislivo da neki potrčko Trampa šmrče koku u slobodno vreme

Ali naravno, ti si ovde u funkciji ruske propagande, a njihov cilj je da sklone političare koji im ometaju Drang nach Westen
dzegeru, ne kaki, koka je bajdenova, svi vec znaju, izguglaj sam

The Secret Service found cocaine at the White House, AP ...

mozda mu je vucic zavaljao? smrk-smrk, good stuff

... hajde da se drogiramo, ...

dzegeru, ne kaki, koka je bajdenova, svi vec znaju, izguglaj sam
Evo pročitaćemo, pošto znam unapred da vi Ruso-Šiiti lažete čim otvorite laptop

Trump’s former White House press secretary Kayleigh McEnanysaid "For it to be Hunter Biden, he left on Friday, he was at Camp David, there is no way, it is inconceivable to think cocaine could sit for a 72-hour-period so I would rule him out at this point".[21]

Dakle, čak i Fox News priznaje da droga pripada vama naprednjacima.

there is no way, it is inconceivable to think cocaine could sit for a 72-hour-period
a sta ce da mu bude posle 72 sata/?

koka je bajdenova, hanterova, svi vec znaju. smrrrrrrrk...a moze i da se pusi krek-kokain, hanterov omiljeni

Jerome Corsi: Biden Family Crime #5: Possession of Crack Cocaine:556 Days Left in Biden Presidency and Still No Serious Criminal Indictments

1689354217213.png

Poslednja izmena:
Poslednji rat SAD je bio 2003.

Poslednji rat tvoje domovine 2022.

Jasno je ko je agresor ovde, a to je BRICS -- umirući blok koji se raspada..
ne znam samo kako mozes biti toliko corav i ne vidjeti ko je neprijatelj civilizacije..al dobro progledat ces jednog dana, samo ce biti kasno..jel vas tako truju po toj americkoj istoriji kad mozes napisate gluposti poput 2003 posljednji rat amera..

"Pratićemo Ameriku, a 2024. godine pratićemo i našu fantastičnu Belu kuću", rekao je Tramp.
Posle rezultata stizale su vesti o tome da su republikanci nezadovoljni i da okreću leđa Trampu jer ga smatraju odgovornim za neke izgubljene trke, posebno kada je reč o kandidatima koje je lično podržao. Čak se pronela i vest da su ga kritikovali zato što je podržao dr Meheta Oza za guvernera Pensilvanije koji se proslavio gostovanjima kod Opre Vinfi.

https://www.euronews.rs/svet/fokus/...&utm_campaign=push-date-2022-11-12-news-68614

DONALD Tramp, 45. predsednik SAD i gubitnik na prošlim predsedničkim izborima, podneo je kandidaturu za predsedničke izbore 2024. godine.

https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/1173214/donald-tramp-predsednik-amerike-kandidat-izbori

131047_tan2022-11-9-42538397-3_iff.jpg

Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

Link prethodne teme:
https://forum.krstarica.com/threads/politicka-situacija-u-sad.915912/page-801#post-45995297

Trampov kult je prejak i De Santis tu ništa ne može a ne verujem ni da će pokušati da ide za predsednika. Sa druge strane Tramp se naoštrio a repsi boljeg nemaju.
Trampova kandidatura za predsedničke izbore 2024. godine izazvala je značajno interesovanje i podeljene reakcije. Njegov politički uticaj i podrška koju ima među svojim pristalicama su očigledni. Međutim, nije iznenađujuće da postoje i republikanci koji su nezadovoljni njegovim vođstvom i smatraju ga odgovornim za neke izgubljene trke.

Debata unutar republikanske stranke je normalna pojava, a neslaganja i kritike su sastavni deo političkog procesa. Uvek će biti različitih mišljenja o tome ko je najbolji kandidat i ko ima najveće šanse za uspeh. Uprkos tome, Tramp i dalje uživa podršku mnogih pristalica koji veruju u njegovu politiku i liderstvo.

Što se tiče De Santisa, svako ima pravo da odluči da li će se kandidovati ili ne. Njegova politička karijera i stavovi takođe imaju svoje pristalice i protivnike. U politici nema garantovanih pobednika, a samo vreme će pokazati kako će se situacija razvijati i koji kandidati će izaći kao najjači.

Važno je pratiti političke događaje i razmenjivati argumente, ali treba biti svestan da politička klima može biti promenljiva, a ishodi izbora su često neizvesni. Neka argumenti i rasprave budu temeljeni na činjenicama i razumu, kako bi se donosile informisane odluke i izražavali stavovi na odgovoran način.

Čuj ti njih, panika u Bajdenovom štabu, kao da će Tramp da ih pregazi. Ma daj, ne seri, to su samo političke igre i spinovanje. A ovaj Robert Kenedi Mlađi, šta on tu ima da priča? Ko ga uopšte sluša? Pa da se mene pita, ova priča o kopnenom ratu sa Rusijom je čista budalaština. Nek se malo ohlade, svi ti političari, i nek se bave ozbiljnim stvarima umesto što plasiraju ovakve gluposti. Ja imam svoje brige, svoj posao i ne dam da me vuku za nos.

za tebe je budalestina..a amerika vec vodi kopneni rat sa rusijom..a oko tajvana se takodje spremaju..baze se grade i tehnika se prebacuje..
U svetu se dešava mnogo toga,Priče se šire, priče raznoga.

Kažu, Amerika ratuje sa Rusijom,Kopneni rat, strašna situacija ljudima.

A i oko Tajvana se nešto sprema,Grade se baze, tehnika se premešta tema.

Ali znaj, dragi prijatelju moj,U pesmi ću ti dati svoj odgovor svoj.

Iako vesti često šire strah,Neka pesma donese malo smeha i zahvalnosti vlah.

Neka ljubav vlada među ljudima svima,Neka se sukobi i ratovi ugase, bez dilema.

U pesmi neka bude sloboda i mir,Neka se stvori svet u kojem svi želimo da živimo, bez gubljenja svir.

Jer život je vredan, dragocen dar,Neka se širi ljubav, to je naš pravi zdar.

Tako neka pesma odjekuje svetom,Neka nas poveže, kao prijatelje nebeskom.

Hollywood's homeless takeover: Filthy encampment full of mentally ill drug users 'who run around naked' gets bigger - as despairing tax payers plead for help

• The encampment near Selma Park is located a stone's throw from Larchmont Charter School, which houses 595 students, as well as an elementary school
  • Parents and residents alike are now complaining about a renewed stream of garbage littering the avenue, along with increasingly debauched behavior
  • The tents cannot be removed without the blessing from a certain councilman - who says moving encampments can hurt efforts to get homeless off the streets
Read more: https://www.dailymail.co.uk/news/ar...uncil-member-charge-problem-refuses-them.html

Back