Izbori u Crnoj Gori 2023. (Politička situacija u CG 2)

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Ukupno glasova
    62
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezultat je mitropolita Amfilohija, jedan od najvecih licnosti srpske crkve i srpskog naroda 20. vijeka, zivi svetac. To da su Cgorci bili najmanje vjerujuci je preuvelicavano. Bilo je najveceg okrsaja partizana-cetnika u CG pa su zato odmazde prema svestenstvu bile strasne, ali crnogorski narod je oduvijek veoma blizak crkvi kao instituciji.
Ne govorim o sveštenicima, nego o običnom narodu koji nije mario ni za veru, ni za crkve.
Sada Crna Gora ima najviše sveštenika po glavi stanovnika.

Kako Branja zamislja Nemanjice:

Screen Shot 2023-04-08 at 8.17.17 PM.png

Балкан после Мила | Пророк

Пророковић сматра да са Милом пада политика подјела и да Запад нема више таквог играча на терену. Запад ће тврдити да ЦГ остаје на путу евроинтеграција, да је све под контролом, тј. заслуга Запада, а да ће из ЦГ повремено неко то потврђивати, али да је све готово са тензијама и подгријавњем сукоба, политиком на којој је Мило владао.

Postavio sam slike novih hramova u Srbiji.
A koje slike da ti postavim, prepiske catova maloljetnica iz osnovne skole i njihova razmisljanja, te stvarno nemam..
Druže, bukvalno u svim većim gradovima u Evropi imaš ovakve stvari.
Ja razumem da ste vi u Crnoj Gori više patrijarhalni nego mi, nije da se ja ponosim ovakvim stvarima, ali to je odavno već normalna pojava na mnogo širem prostoru od Srbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back