Избори у Аргентини 2019: Коалиција "Frente de Todos" мора победити!

Hoću, reći ću tvojoj, ali onda to znači da si jeb'o mater svoju, a ja baš i ne bih da se mešam u vaše izopačene odnose, tako da možeš da joj kažeš sam :kafa:

Jel kapiras koliko si ispao glup sa ovim upisom kad priznajes da si dete nastalo si odnosa koji se temelji na Edipovom kompleksu? Hahahahaha :lol: Ajde sto hoces kao da me "zaj.ebes" (na to ne dajem ni pet para),nego si bre pravi Miki Manojlovic iz filma "Rane" koji pljuje u vis komsinicu na spratu,a slajmara mu se vrati i zalepi u lice.
:mrgreen:

Uzgred, zanimljivo je da komunisti na svim meridijanima, osim naravno u par komunističkih zemalja plus Rusiji, na izbore izlaze ili kao deo mnogo šire koalicije, ili ne izlaze ali navodno podržavaju neku koaliciji. Pitam se da li je to zato što znaju da bi pofafali kada bi izašli samostalno? :hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Tako ti je to idiote kad nikad nisi cuo za "Narodni front". Znas to je ono kad svaki grad u Srbiji ima ulicu sa tim nazivom.J.ebote koja budala hahahaha
:lol:

Ne idiote, već sam ti rekao da imaš dete sa sopstvenom mamom

A to dete si ti :mrgreen: Posto se nigde u tvom postu ne negira plod moje ljubavi sa tom zenom na koju aludiras,sa kojom nemam nikakve veze,sem toga sto sam je osemenio hahahaha :mrgreen: Vidis koliko si glup...I ja sta ja sad dobijem is svega toga....DOBIJEM TEBE IDIOTA! :mrgreen: jooooj zivote.... :lol:

Ljudi,moracu da se odjavim....ostavljam vam cirkuzanta da dize temu,a mi se kuckamo 27.oktobra kada bi koalicija "Frente de Todos" trebalo da odnese pobedu.

Idemo svi zajedno do pobede.

Poslednja izmena:
Ljudi,moracu da se odjavim....ostavljam vam cirkuzanta da dize temu,a mi se kuckamo 27.oktobra kada bi koalicija "Frente de Todos" trebalo da odnese pobedu.

Idemo svi zajedno do pobede.

Putuj igumane i u međuvremenu možeš da izvršiš i harakiri, realno ničemu ne služiš na ovom svetu i samo bezveze trošiš vazduh :kafa:

Putuj igumane i u međuvremenu možeš da izvršiš i harakiri, realno ničemu ne služiš na ovom svetu i samo bezveze trošiš vazduh :kafa:

A ja mislio ti ces da me "bijes" ko sto napisa u jednom postu iznad...kad ono ispijac kafe sekapersa... :mrgreen:

Koliko te nerviram,koliko si opsednut...ovo mi daje inspiraciju da stancujem teme sa slicnom tematikom na krstarici kad god nadjem za shodno.

Još nisi otišao, i pored najave? Pucaju kompleksi, a? Odgovori sad i na ovo, odnosno na svaku sledeću, i ne zaboravi da dodaš "odoh ja sad" :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Pa i otiso sam...i taman da stisnem odjavu,kad vidim ti me citiras...zapravo citiras svaku moju temu,svaki upis...Naravno da idem,a ti ostani posle mene i prati moj rad kao sto si i prethodnih dana kad me nije bilo :mrgreen:

Slazem se da si kompleksi cudo..
;)

Pa i otiso sam...i taman da stisnem odjavu,kad vidim ti me citiras...zapravo citiras vsvaku moju temu,svaki upis...Naravno da idem,a ti ostani posle mene i prati moj rad kao sto si i prethodnih dana kad me nije bilo :mrgreen:

Slazem se da si komoleksi cudo..
;)

Jesi, a sad opet idi i opet se vrati, pošto su ti kompleksi monumentalne prirode :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Аргентина је била Господско Место у односу на Чиле.

Али онда се Аргентина определила за Маркса, а Чиле за Адам Смита.

Данас Аргентина Грца, а Чиле се смије.

I Cille je bio opredeljen za MARKSA ali amerikanci ubise ALJENDEA, navukose svoje tajkune po Cileu koji donesose INVESTICIJE Koje se racunaju u BDP PO GLAVI............a narod ostade u bedi i siromastvu. Argentina je samo statisticki siromasnija od Cilea jer u njoj (radi izrazenije leve orijentacije) nema previse americkih tajkuna i investicija pa su i brojke UKUPNOG "BOGATSTVA" DRZAVE manje. Inace i cileanci i argentinci su beda i siromastvo TIPICNO ZA SVE ZEMLJE LATINOAMERICKOG KAPITALIZMA.

I BDP po glavi Rumunije je veci od srpskog ali rumuni zive cak i gore od nas jer se u BDP ukljucuju i investicije krupnog pljackaskog kapitala koje nemaju veze sa standardom radnika i seljaka.

a evo jos jedna racunica o objektivnosti statistickog "BNP po glavi".
FIJAT investira 1 mrd evra u fabrike u Kragujevcu. Ukupni BNP Kragujevca je do tada bio 0,9 mrd evra. Sto znaci da je BNP Kragujevca u vreme ulaganja FIJATA u KG udvostrucen........tacnije , da je BNP po glavi kragujevcanina dostigao hrvatski nivo................A PITAJTE KRAGUJEVCANE DA LI SU OSETILI DA SU POSTALI DUPLO BOGATIJI........................naravno, ista prica je i za hrvatski BNP..........sve novo-kapitalisticke zemlje istocne i juzne evrope , kada je u pitanju standard stanovnistva, potpuno isti bez obzira radi li se o Poljskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Bugarskoj...................VISOKI STANDARD SU UKNJIZILI SAMO TAJKUNI I POLITICARI..........................................a statistika i dalje ostaje idealno sredstvo politicke manipulacije.
Na kraju, svaki stanovnik bivsih socijalistickih drzava reci ce vam da je u socijalizmu bolje ziveo dok je za kriminalce i tajkune dansanji kapitalizam ZLATNO DOBA.

nego, ne razumem..........u tekstu se pominje da je Makri trazio pare od MMF (medjunarodni monetarni fond) a nije ih dobio od Amerike !!!!
Pa me interesuje OD KOGA JE ON USTVARI TRAZIO PARE ?

Od MMF-a je trazio pare,ali kao sto vec verovatno i sam znas,ta organizacija je osnovana u Americi i njeno sediste se nalazi u Vasingtonu.Prema tome,iako MMF danas ima preko 180 clanica,isto tako se zna ko vuce konce u MMF-u.........Amerika.....

53xLceD.jpg

PS.

Ne znam da li je neko od forumasa primetio, da smo ja i moj vanbracni sin (Veliki Krang) zavrsili razgovor sinoc oko 19:30h,on je kako mi javljaju bio ulogovan ovde sve do 01:30h ujutru (mozda i kasnije), i evo sada kada ce skoro 10:30h,on je OPET TU! :mrgreen:
Ocigledno se radi o mladom coveku koji ima psihicke probleme,nesanicu,a mozda cak i probleme sa potencijom... s obzirom da se izd.rkavao po forumu na bar pet ljudi,posto je sklonjen sa ulica jer ga je vise puta hvatala policija po parkovima kako onanise do kasno u noc.

:mrgreen:

Čile
Poverty has been falling in Chile
(% of population in poverty)

Pogledajte prilog 606915

Pa ti bre ko Aleksandar Vucic bogati "verujte statistici, a ne svom praznom novcaniku i frizideru" :lol:

Najvece demonstracije protiv neoliberalnih reformi do sada - milion ljudi na ulicama Cilea.Na vrhu je zastava Mapuce starosedelaca.

Gabriel Giorgi

afp0lj8.jpg

Back