Izbori se za glupost

elektroda

Zainteresovan član
Poruka
221
Jesmoli mi narod kojem treba bolji zivot ili smo zadovoljni ovim sto imamo.. cini mi se da smo zadovoljni ovim sto imamo da nismo pobunili bi se i bili bi slozni.
Mi smo otpad evrope. Sam pogled na nase stranke govori o kvalitetu naroda.... pa bar budimo toliko pametni da ne glasamo.

Jesmoli mi narod kojem treba bolji zivot ili smo zadovoljni ovim sto imamo.. cini mi se da smo zadovoljni ovim sto imamo da nismo pobunili bi se i bili bi slozni.
Mi smo otpad evrope. Sam pogled na nase stranke govori o kvalitetu naroda.... pa bar budimo toliko pametni da ne glasamo.

Tako je. Umesto na izbore 11. maja na ulice i da se potamani bagra. Ko donese glavu politicara na Trg njemu stan u Beogradu :D:D:D:D. Koliko glava toliko soba. Racuna se i uza familija od politicara.

pazi ti tu dijagnozu koja kaze "mi smo otpad"..i vi se primite..e svashta
Vlasnik otpada Ramuš Haradinaj
Pa vala nije daleko od istine. Eno onaj dolje šipsilon prodaje vaše djelove tijela po jEvropi. Kad je da se Srbin primi u bilo kakvu instituciju onda ne valja nije ispunio kojekakve uslove ali zato srpski bubreg, srpsko srce, jetra ispunjavaju sve uslove i idu kao alva širom jEvrope.
Užas!!!:mad:

Back