- Poruka
- 33.624
evosta se desava kada se bojkotuju izbori, u leposavicu je ovakvo stanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ademe zar ti stvarno mislis da Srbi sada imaju manje razloga da ne izadju na izbore, nego sto su Albanci imali '90 ...???
...isti takav post je mogao da se postavi kad su Albanci bojkotovali izbore '90, pa su sva poslanicka mesta uzeli socijalisti...
[[Darko_91]] :@adem_ks znaci hasim taci pobedio? a kad ce da forumira vladu?
ubedljivo najbolji komentar na ovoj temi. a sada...
ako se dobro secam prosli izbori su bili najmasovniji izbori mozda u evropi, preko 90% izlaznosti. prema mojoj oceni, nakon razgovora sa nekoliko prijatelja i sl. slaba izlaznost je iz vise razloga, neki od tih su: lose vreme koje je pocelo uoci izbora, opste nezadovoljstvo gradjana kosova zivotom tj. ekonomskom situacijom, mozda je jedan od razloga kada se nema poverenje u bilo koju partiju da moze uciniti zivot na kosovu boljim, a nisu bili za opciju "izaberimo najmanje zlo" i tako... oko 1,5 miliona gradjana sa pravom glasa, ako neko poznaje matematiku ja mislim da se moze doci do cifre od oko 2 miliona stanovnika, realna cifra. doduse ne znam da li je u taj broj uracunat i kompletan broj srba sa pravom glasa ali.... sada se treba pricekati i videti kakve ce se koalicije stvarati,jer ce to uticati i na "ponasanje" vladajuce koalicije
odnosilo se na
http://forum.krstarica.com/member.php?u=102860
ako nisi citirao nekoga, vec izneo svoje misljenje, samo da ti kazem da je daleko od sitine
ps. izvini ako sam bio "preostar", ali zaista post koji je daleko od istine
ubedljivo najbolji komentar na ovoj temi. a sada...
ako se dobro secam prosli izbori su bili najmasovniji izbori mozda u evropi, preko 90% izlaznosti. prema mojoj oceni, nakon razgovora sa nekoliko prijatelja i sl. slaba izlaznost je iz vise razloga, neki od tih su: lose vreme koje je pocelo uoci izbora, opste nezadovoljstvo gradjana kosova zivotom tj. ekonomskom situacijom, mozda je jedan od razloga kada se nema poverenje u bilo koju partiju da moze uciniti zivot na kosovu boljim, a nisu bili za opciju "izaberimo najmanje zlo" i tako... oko 1,5 miliona gradjana sa pravom glasa, ako neko poznaje matematiku ja mislim da se moze doci do cifre od oko 2 miliona stanovnika, realna cifra. doduse ne znam da li je u taj broj uracunat i kompletan broj srba sa pravom glasa ali.... sada se treba pricekati i videti kakve ce se koalicije stvarati,jer ce to uticati i na "ponasanje" vladajuce koalicije
Ово је шиптарски пролив од коментара, лишен здравог разумА и било какве истине КОЈА МОРА БИТИ ЕГЗАКТНА КАДА ЈЕ У ПИТАЊУ ПОПИС СТАНОВНИШТВА! Одвратно да одвратније не може бити! Али то вам неће проћи, овде се не продају кикирики и семенке.......
barem kod tebe nema nedoumice sta sam![]()
Le-leee! Naebo si Ademe. Bolje bezi u albaniju sto pre inace ce eremita da te likvidira.
Le-leee! Naebo si Ademe. Bolje bezi u albaniju sto pre inace ce eremita da te likvidira.