"Izbori gubljenje vremena"

Pa nisam to ni kazala, a otkud ti ispade odjedared:hahaha::hahaha::hahaha:

Их бре и ти .............Анита ти је чудо...............од девојке!!! :worth::worth::worth:

file.php
file.php
file.php

Избори у Србији су постали зараза, грип, пандемија ...
Стварају се болесне, неприродне коалиције.

Који бирач је на задњим изборима гласао за коалицију ДС - СПС - ПУПС - СПО - ЛСВ ... уз свесрдно подржавање ЛДП-а ? Да ли је таква ''странка'' била на иједном гласачком листићу?
Спојили се: Ђинђић - Милошевић - Тито - Дража Михајловић - Чанак аутономаш .. А шлаг на торту - и наравно ...Чеда !

И сада да дођу нови избори, ко зна каква би се нова ''болест'' изродила.

Пеницилин за све то је

t_image059.gif
lopata%20mala.jpg

bager.jpg
tako je,novi izbori koji imaju smisla i na koje cu ja izaci jesu oni na kojima nece biti biti niko od ovih likova koji mi dosadise jalovom pricom i necinjenjem niceg korisnog.plasim se da kad otvorim frizider ne iskoci neki od ovih uzeglih i ubudjalih....!!!!!

radi za vlast a vlast koju imamo je ko shto 1 kolega vec reche postavljena od strane zapada
tako da radi za svoj i interes tih koji su ih postavili a uvek protiv interesa srbije
za razliku od hrvatskih shiptarskih i ostalih udruzenja ljubitellja solfedja iz okruzenja

pa ja to i kazhem... rade za interes drzhave srbije

a interes valastodrzhaca u drzhavi srbiji je momentalno sad da je ne bude u ovaqvoj formi.

mozhda ce da bude novih balkanskih pravila ako se pojavi neki novi leqa...dal rankovitj il onaj glumac :lol:

Избори, смене ... ништа то не вреди код нас.

На нашој политичкој сцени, важи само једно правило: И ПОСЛЕ ЛОПОВА - ЛОПОВ !!!

Можда је једино решење ... да Србија буде под протекторатом неке међународне организације за борбу против криминала !

'Си сигуран у то? :roll:

pa jesam
da DB radi u interesu srpskog naroda likvidirala bi bar one balijske ubice tuzlanske kolone
a imash takvih na stotine
pa jedan hashim tachi je za vreme slobe leteo miran i bezbedan s prishtinskog aerodroma umesto da popije snajper lol
DB sredjenih drzava kao recimo spanije,rusije itd. ne pregovara sa teroristima nego ih tamani na svakom koraku
sem onog jednog shiptarskog terriste s juga srbije shta se desilo s ostalima?
opshta amnestija haha
i o chemu mi onda prichamo?

pa jesam
da DB radi u interesu srpskog naroda likvidirala bi bar one balijske ubice tuzlanske kolone
pa jedan hashim tachi je za vreme slobe leteo miran i bezbedan s prishtinskog aerodroma umesto da popije snajper lol
DB sredjenih drzava kao recimo spanije,rusije itd. ne pregovara sa teroristima nego ih tamani na svakom koraku
opshta amnestija haha

Ma DB radi za svakoga i ko se popne u fotelju i ko sklizne iz nje. Zato se stvari i ne rešavaju jer iza svakoga ostaje prljav veš kojim se ucenjuje.

pa jesam
opshta amnestija haha
Нисам баш на то мислила , ал' 'ајде. Него, јел'може ДБ (или део ДБ) некад да ради и против политичке гарнитуре на власти једне земље, а за нечије туђе интересе? :think:

ma da bre
jedan G17 + iznad il ispod cenzusa vamo-tamo ne menja nishta lol
da ne zaboravimo koliko bi glasova zitu ispushili
a tek SPS

И када би се расписали избори, поново би Глађан Слинкић изашао са бесплатним акцијама и 100.000 нових радних места, и поново би му народ веровао ... Мислим ...

Back