Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
 - 27.930

Boli istina, a?
grobar Toma Diploma, Vule sumanuti i Vojvoda
ponovo zajedno na belu lađu
![]()
	Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli istina, a?
grobar Toma Diploma, Vule sumanuti i Vojvoda
ponovo zajedno na belu lađu
![]()
	brate koliko puta treba da napisem da imam dokaze 2 kila brasna,4l zejtina i 2x3kg praska za ves i 5 poziva na mob zasto nisam izasao da glasam
Ne prodaju se ljudi, prodaju se glasovi...ko 'ebe glas, on je važan samo glupanima koji su spremni za njega da plate.
Kod mene u kraju su smarali ljude telefonom, a preko sebi bliskijih su pokusavali da kupe glasove.
Plaćali su posredniku a ne glasačima..on je trebao da vrbuje poznaike, drugare itd
Tolike prevare, tolika medijska blokada opozicije i besomučna reklama SNS ( posebno na Pinku otkako je Mitrovića Džuniora oslobodio zaslužene robije za ubistvo devojčice) , tolika kupovina glasova i opet su osvojili manje mesta nego pre.
Na sledećim izborima ih čeka sudbina DS i Tadića, ako ne padnu i pre toga
- - - - - - - - - -
Šta misliš kako bi prostitutka foormulisala svoje "zanimanje" ?
Prodaju se ljudi za dzak koncetrata i 10 kila secera....
Jooooj Klingtone.....
Znači - Vučić totalno pukao na ponovljenim izborima.
Samo 56 %?
Gotov je.
 Pošteno mu se Šeki odužio.
Dobio od svog političkog oca % na ime višegodišnjeg rada na nošenju gajbica.Pošteno mu se Šeki odužio.
![]()
To - kao kad bih ja rekao - *******i i eUrofili dali glasove Rusofilima i protivnicima ulaska u eU?

Pa i jesu da bi oslabili SNS u parlamentu.![]()
Нисам сигуран ни да ће се Срби опасуљити по питању Шешеља и радикала ни на следећим изборима. Нису се опасуљили ни у предходном периоду њихове политичке делатности.
Сваки частан и поштен човек, а није потребно ни да буде Србин, је давао подршку Шешељу док је робијао у Хагу, али то не значи и да ће гласати за њега на изборима после његовог изласка. Радикалска " помоћничка" улога у политичком животу Србије није од јуче, нити је она икада била на линији истинске борбе за српске националне и државотворне интересе у Србији. То србовање је увек било на нивоу " кафанског национализма" који може да и даље привлачи једино политички неписмене људе и у томе се не разликује суштински од полтике СНС - а.
Znači - Vučić totalno pukao na ponovljenim izborima.
Samo 56 %?
Gotov je.
46%
Изгубио 7 мандата.

Da li je normalno da se ministar unutrasnjih poslova ponasa ovako i daje ovakve izjave? Mislim da li je to njegov posao? Nije mi nista jasno sad
http://rs.n1info.com/a157579/Vesti/Stefanovic-Lideri-opozicije-su-prevaranti.html
Немој ти нама да проповедаш, нико то није тражио од тебе.
Ја сад да пишем овде реферате о ДСС-Д нема сврхе јер их старешине-сандокани ни не прочитају или испрескачу чињенице и одговоре на нешто небитно у тексту, све глумећи како су најпоштенији и најпаметнији.
Руку сте под руку стали уз Чеду и Тадића, на крилима Пајтићевих и ЧБЧ сте ушли у скупштину. Сратмота!!!
Кукање о цензусу пре краја пребројавања гласова и заправо самих избора да би створили заправо крађу, јер они на ових 15 места где се поновило гласање не би освојили оволико у нормалним условима... Не видим ништа шта је ту за понос.
Па добро да ли је РИК изашао вечерас СА КОНАЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА ИЗБОРА??? Зна ли неко???
Требало је да имају конференцију у 21:00 ???
Ajme Mitke, kud si navro, pa zar neandertalce da olade naprasnim
saopstenjem, trebaju ih jos malkice drzati na laganom zaru.!!!![]()
...... е који идиЈоти, мајко моја......Mrzi me da copy/paste,
koga interesuje neće ga mrzeti da otvori stranu ....
http://forum.krstarica.com/showthre...vih-izbora?p=32359091&viewfull=1#post32359091
Па добро да ли је РИК изашао вечерас СА КОНАЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА ИЗБОРА??? Зна ли неко???
Требало је да имају конференцију у 21:00 ???