IZBORI 2016. - parlamentarni, pokrajinski, lokalni

Za koga ćete glasati na predstojećim izborima?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
Ако Двери и ДСС не пређу цензус онда стварно ћу мислити да су избори покрадени. Већина младих а и старијих људи које знам, а национално су свесни, су за Двери... и један мањи број за СРС.

Ja nisam ni za DSS ni za Dveri ali sam ubeđen da prelaze cenzus :confused:

Ако Двери и ДСС не пређу цензус онда стварно ћу мислити да су избори покрадени. Већина младих а и старијих људи које знам, а национално су свесни, су за Двери... и један мањи број за СРС.

to nema veze sa istinom. vecina mladih je za Radulovica ali ocigledno ih mrzelo da idu na izbore.

Neces valjda???

- - - - - - - - - -

Ne, nego dok njihove ovce poslušno idu za čobanom, ove druge ovce glume pasivni otpor tako što ostaju kod kuće.

Ovce koje same trce vuku u usta su najovskije ovce.

Ma nema šansi da nisu prešli cenzus, lažu da nisu i spremaju izbornu krađu :evil:

Back