ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l` stavljao neko ovo vec?

Dakle, dame, znate sta vam je ciniti ako zelite pregled i savetovanje sa lekarima - clanska karta i glas za SNS.

Postavio sam ja danas. Ocenio sam kao najogavniju kampanju koju sam ikada video i cuo. Niko od SNS botova ni rec da kaze. Oni se bave izjavama kojima se pljuju Dveri. I, onda kazu nisu na zadatku ovde.
Ali, ako ovako nesto radi lekar koji je polozio zakletvu, sta ocekivati od SNS botova skrivenih iza nikova?

weZQAr3.jpg

Glasaj za dveri ( koji nece proci cenzus ) i za Putina...

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se ne razmatra eventualno prisajedinjenje Krima Rusiji i da on to neće podsticati, ali
je dodao, pomenuvši primer kosovskih Albanaca, da svi građani koji žive na određenoj teritoriji imaju pravo da se opredele za svoju budućnost.

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=819423

Ironija ili samarcina braci, Nikita?

Ne. Mladić je mentalno zaostao.
Ostavih komentar, ali mi tako bi lose da ga obrisah, znam o cemu se radi (otprilike), ali, dokle vise, dokle?

- - - - - - - - - -

Ko je ovde pismen, oni što pišu MEDISKI ili ovi što pišu MEDIJSKI ... mrak. Jeste, mrak je za bicikliste ... Normalno.

- - - - - - - - - -

IZDAJA ! Putin izdaje naše Kosovo zarad tamo nekog Krima ! :evil:

Ozbiljan si?!

Ne. Mladić je mentalno zaostao.

Па добро младић али дете својих родитеља, али није била суштина у том детету,
већ у социјалној радници која као да је с марса пала,

она се пита што се не иселе и не спавају на улици ваљда .. :roll:,

али све ово није овде тема већ сам дискутовала са дједом о министрима,
па се сетих како су ови Кркобабићи овде годинама засели,
породична клања на све стране, а они чешкају ****

Анђус уживо на КЦН3 рекао да ће највероватније гласати за Драгана Ђиласа :confused: О чему се бре овде ради ?

чиста вода данас на диф-у :cool:

- - - - - - - - - -

Za Putina ? Pa da.

Vidiš da sad samoopredeljenje šiptara daje kao pravo ruskom većinskom Krimu, yebe mu se što je Kosovo srpsko.

Poverenje u Putina za patrijote je abnormalno - ali, evo, šta reći : koristi šiptarsko pravo za svoje interese na Krimu. Zar ne ?

.. да

Па добро младић али дете својих родитеља, али није била суштина у том детету,
већ у социјалној радници која као да је с марса пала,

она се пита што се не иселе и не спавају на улици ваљда .. :roll:,

али све ово није овде тема већ сам дискутовала са дједом о министрима,
па се сетих како су ови Кркобабићи овде годинама засели,
породична клања на све стране, а они чешкају ****

Nisam se udubljivao u slučaj, komentar je bio samo na "dete". I ja sam dete svojih roditelja, mentalno zaostao jer sam za SNS :per: a imam i troje dece izdajnika koji su za DSS uglavnom. Dok ih ne ubedim u (ne)dela Koštunjavog :lol: (pod uticajem su majke ... :hahaha: )

Nisam se udubljivao u slučaj, komentar je bio samo na "dete". I ja sam dete svojih roditelja, mentalno zaostao jer sam za SNS :per: a imam i troje dece izdajnika koji su za DSS uglavnom. Dok ih ne ubedim u (ne)dela Koštunjavog :lol: (pod uticajem su majke ... :hahaha: )

Жао ми је, случај није био илустрација дневне политике, али јесте избора.

Ко велим можда ће тај Вучић све ово видети па кад буде постављао министра надлежног за породицу,
повести мало рачуна и о стању у Србији ..,

али међутим, кад видим шта се спрема .., некима неће бити добро. :mrgreen:

Жао ми је, случај није био илустрација дневне политике, али јесте избора.

Ко велим можда ће тај Вучић све ово видети па кад буде постављао министра надлежног за породицу,
повести мало рачуна и о стању у Србији ..,

али међутим, кад видим шта се спрема .., некима неће бити добро. :mrgreen:

Mico, da li ti veruješ da postoji i jedna politička struja u Srbiji koja nas može izvaditi iz G. u ovim uslovima globalne ekon.krize i aktivne borbe SAD i EU naspram Rusije za regionalne političke uticaje ? Taman da podignu kuku i butigu ... Ko je taj koji će kontrolisati šarene interese raje, države u apsolutnoj dubiozi itd. ? Neki biciklisti tipa vratara, radikla ? Pa oni blage veze nemaju s realnošću u zemlji niti poseduju kadar za tako nešto. Zar nam je malo više od 2 decenije duvanja novih vetrova na koje ne umemo da reagujemo i sve nam je gore ? Samostalno - Srbija je mrtvac. Dakle ...

Mico, da li ti veruješ da postoji i jedna politička struja u Srbiji koja nas može izvaditi iz G. u ovim uslovima globalne ekon.krize i aktivne borbe SAD i EU naspram Rusije za regionalne političke uticaje ? Taman da podignu kuku i butigu ... Ko je taj koji će kontrolisati šarene interese raje, države u apsolutnoj dubiozi itd. ? Neki biciklisti tipa vratara, radikla ? Pa oni blage veze nemaju s realnošću u zemlji niti poseduju kadar za tako nešto. Zar nam je malo više od 2 decenije duvanja novih vetrova na koje ne umemo da reagujemo i sve nam je gore ? Samostalno - Srbija je mrtvac. Dakle ...

Dakle, vlada nacionalnog spasa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back