- Poruka
- 40
Е сад ме разочара, Гошћа.. Пусти се тога демагога, молим те..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е сад ме разочара, Гошћа.. Пусти се тога демагога, молим те..![]()
Hahahahahha, pravda za Eternala !!!
A, sto se teme tice, ovaj Sead je tezak bolesnik.
meni nije bas jasno kad naprimer glasac ldp-a vidi da njegova stranka sklapa savez sa bilo kim ,evo sad sa ovom strankom ali nebitno i sa bilo kojom drugom on opet glasa za svoju stranku iako se apsolutno ne slaze sa tim potezom.
dokle ide taj lojalizam .
А неееее, далеко од тога, фанатик, србомрзац и опасан човјек. Овога да западне, ситно би Ханџар дивизија била..![]()
U zatvor, ali da mu se ne dozvoli da pise knjige i prikazuje sebe kao mucenika, nego krompir da guli. Jes da nije demokratski, ali s cime smo sve suoceni ukoliko zelimo da opstanemo takve mere su neophodne.
Mada bi ga taj njegov, kako on kaze, narod prikazao kao mucenika iz razloga sto je jedan dobar deo njih takodje zesce bolestan i izopacen.
A, to navedeno stoji.
Crna Gšćo što ne nađe..![]()
Jel da sigurno glasaš DVERI?
glasam za Radulovića ako se ne uključi negde zbog čega ću morati i njega da isključim![]()
Ovaj put su mi Dveri favoriti, iako nemaju dobre izglede da pređu cenzus.
Verovatno je njihov prosečan glasač najmlađi u Srbiji, pored prosečnog naprednjaka.
Moja supruga i ja potrudicemo se da "pokvarimo" taj prosek.
Sto se tice izgleda za cenzus, za to ne brini. Ovaj puta ni kradjom nece moci da sprece ulazak Dveri u Skupstinu. Ja sam do sada uspeo da najmanje 10 glasaca SNS na proslim izborima uputim na radio "Glas naroda" i sada me ubedjuju da ce sigurno glasati za Dveri. Kazu, ako nista drugo da posaljem poruku najvecim prevarantima sta mislim o njima.
Da itekako prelaze cenzus najbolji dokaz je i farsa oko RIK i nacina saopstavanja o njihovoj listi. Posebno je prisutan bes kod Vlade Djukanovica sto mu se sve vise javljaju poznati slusaoci sa Fokus radija i kada ga pitaju zasto niko da izadje na crtu Dverima, on prosto pobesni i (iako je clan RIK-a i potisao je njihov rezultat od 4,36% na izborima 2012.) vice kako niko nece u duel sa "onima koji imaju 1% glasova".
Pametnom dosta!
Sirota žena, nisi je valjda tukao da glasa za dveri?![]()
Pravi muz nikada ne bije svoju zenu, dovoljno je samo da je mrko pogleda!
A zene i politika... znas ono, stotinu ce promijeniti vjera... Zato, kako muz kaze, ako ga ima!![]()
A може она мужу да обећа убедљиво да ће гласати за кога он каже, а тајно заокружи Сулејмана Угљанина.
Зато ја ове моје сигурне гласове проверавам, идем са њима на биралиште, па тек кад видим да су заокружили СНС тад одахнем.
Moja supruga i ja potrudicemo se da "pokvarimo" taj prosek.
Sto se tice izgleda za cenzus, za to ne brini. Ovaj puta ni kradjom nece moci da sprece ulazak Dveri u Skupstinu. Ja sam do sada uspeo da najmanje 10 glasaca SNS na proslim izborima uputim na radio "Glas naroda" i sada me ubedjuju da ce sigurno glasati za Dveri. Kazu, ako nista drugo da posaljem poruku najvecim prevarantima sta mislim o njima.
Da itekako prelaze cenzus najbolji dokaz je i farsa oko RIK i nacina saopstavanja o njihovoj listi. Posebno je prisutan bes kod Vlade Djukanovica sto mu se sve vise javljaju poznati slusaoci sa Fokus radija i kada ga pitaju zasto niko da izadje na crtu Dverima, on prosto pobesni i (iako je clan RIK-a i potisao je njihov rezultat od 4,36% na izborima 2012.) vice kako niko nece u duel sa "onima koji imaju 1% glasova".
Pametnom dosta!
Samardžić: Nova kapitulacija Dačića i Vučića
Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (D S S) i bivši ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić ocenio je danas da su čelnici Vlade Srbije Ivica Dačić i Aleksandar Vučić "kapitulirali" tokom pregovora o kosovskom pravosuđu u Briselu.
Samardžić je za agenciju Beta kazao da su Dačić i Vučić prihvatili "ultimatum" predsednika kosovske vlade Hašima Tačija da sud u severnoj Kosovskoj Mitrovici bude nadležan za sedam opština, a ne za četiri opštine sa srpskom većinom na severu Kosova.
Po njegovim rečima, opštinama Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić sada će biti priključene još tri albanske opštine što znači da će ta teritorija imati većinu Albanaca što će uticati i na rad i organizaciju suda za sever Kosova.
"Pre odlaska u Brisel oni (Dačić i Vučić) su govorili da su obezbedili da taj sud odražava etničku strukturu severa Kosova, odnosno četiri opštine sa srpskom većinom, ali vidimo da su brzo poklekli pod pritiskom Tačija i Eštonove i prihvatili ono na čemu je Tači insistirao", rekao je Samardžić.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/442530/Samardzic-Nova-kapitulacija-Dacica-i-Vucica
SNS = LDP
Ел то "Глас народа" емитује неке чудне фреквенције од којих људи постају зомићи?