Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.916
СРС је увек имала контакте са екстремним десничарима, сети се Ле Пена рецимо. Међутим СРС је са правом носила И етикету циганофилске странке, јер је Шешељ помагао земунске цигане и они су гласали за њега.Ja se odavno zainatio da tvrdoglavo glasam za SRS, pa kud puklo, otkad je krenula hajka protiv njih…
I ŠTA SAD?!!
Kad se prošli put čulo da su radikali ugostili predstavnike ruskog Obraza, Forca Nuove i Nacionalnog stroja, mislio sam da je neka nameštaljka… Koliko se sećam dočekao ih je onaj radikalski Đimi Barka… kako god da se zove…
Kapiram da u SRS još uvek postoje kukavičija jaja kao što ih je bilo i pre otcepljenja SNS, ali je strašno što ta kukavičija jaja u SRS uvek vode glavnu reč.
Sad ja treba da dam glas klerofašisti Obradoviću i Obrazu da bih glasao za SRS?
Jel’ se na to sveo srpski patriotizam?!
Da li im smeštaju ili sami prave srranja pred svake izbore da ne bi morali da uzmu vruć krompir u ruke, ali ja ovde podvlačim crtu i teram sve u 3 lepe ***** materine (da mi oprosti ženska čeljad i ostatak finog sveta na ovom forumu).
E, ima da pojedem glasački listić, ako treba, ali svoj glas neću da bacim bilo kome!
U multipartijskom sistemu, kvantitet iznad kvaliteta se, silom prilika podrazumeva… demokratija je demokratija…
Ali da se ide dotle da se sližu sa takvim šljamom kakav je onaj pokisli pinđimiš Obradović?!![]()
Мислим да су сада само раскрстили са циганима, јер за то бирачко тело се бори СНС и остали.
У суштини СРС је увек била ближа идејама неофашистичких и неонацистичких странака без обзира на неке нелогичности које сам навео горе.
Што се тиче тог салонског умереног национализма то је код нас рецимо ДСС.
''Sad ja treba da dam glas klerofašisti Obradoviću i Obrazu da bih glasao za SRS?''
Ја сам пре пар дана написао да ћу гласати за двери, јер СРС није хтела коалицију и некако ми изгледа као издуван балон, млака пегла. Али јуче када сам чуо да им се придружио ''фашиста'' то је преломило да ипак по старој традицији гласам опет за СРС, само због Образа.