Izmedju.Veza bez obaveza :?Libby:Sta mislite da je vaznije prijateljstvo ili veza?
E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !
Slazem se sa obe jer sve je to komplikovano.Meni prijateljstvo puno znaci i uvek mi je bilo vaznije od nekog decka kojeg poznajem par nedelja.Ali,ako bih bila u nekoj ozbiljnoj vezi,trudila bih se da nadjem neku zlatnu sredinu,da svi budu zadovoljni.Jednom mi to,nazalost,nije uspelo,ali sam se naucila pameti.Naravno,pravi prijatelji me nisu odbacilifizio:E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !
Nije sa obe vec sa oboje.....ja sam muskonenushka:Slazem se sa obe jer sve je to komplikovano.Meni prijateljstvo puno znaci i uvek mi je bilo vaznije od nekog decka kojeg poznajem par nedelja.Ali,ako bih bila u nekoj ozbiljnoj vezi,trudila bih se da nadjem neku zlatnu sredinu,da svi budu zadovoljni.Jednom mi to,nazalost,nije uspelo,ali sam se naucila pameti.Naravno,pravi prijatelji me nisu odbacilifizio:E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !
Sorryfizio:Nije sa obe vec sa oboje.....ja sam muskonenushka:Slazem se sa obe jer sve je to komplikovano.Meni prijateljstvo puno znaci i uvek mi je bilo vaznije od nekog decka kojeg poznajem par nedelja.Ali,ako bih bila u nekoj ozbiljnoj vezi,trudila bih se da nadjem neku zlatnu sredinu,da svi budu zadovoljni.Jednom mi to,nazalost,nije uspelo,ali sam se naucila pameti.Naravno,pravi prijatelji me nisu odbacilifizio:E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !:wink:
nenushka:Sorryfizio:Nije sa obe vec sa oboje.....ja sam muskonenushka:Slazem se sa obe jer sve je to komplikovano.Meni prijateljstvo puno znaci i uvek mi je bilo vaznije od nekog decka kojeg poznajem par nedelja.Ali,ako bih bila u nekoj ozbiljnoj vezi,trudila bih se da nadjem neku zlatnu sredinu,da svi budu zadovoljni.Jednom mi to,nazalost,nije uspelo,ali sam se naucila pameti.Naravno,pravi prijatelji me nisu odbacilifizio:E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !:wink:
![]()
Vi to mene prozivate????????????Dobro.....dobro........snake:nenushka:Sorryfizio:Nije sa obe vec sa oboje.....ja sam muskonenushka:Slazem se sa obe jer sve je to komplikovano.Meni prijateljstvo puno znaci i uvek mi je bilo vaznije od nekog decka kojeg poznajem par nedelja.Ali,ako bih bila u nekoj ozbiljnoj vezi,trudila bih se da nadjem neku zlatnu sredinu,da svi budu zadovoljni.Jednom mi to,nazalost,nije uspelo,ali sam se naucila pameti.Naravno,pravi prijatelji me nisu odbacilifizio:E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !:wink:
![]()
Nije, laze, tranvestit je![]()
hehe:Misli da je prijateljstvo mnogo vaznije jer kad raskines sa deckom prijatelji i dalje ostaju!
Ja nista nisam reklafizio:Vi to mene prozivate????????????Dobro.....dobro........snake:nenushka:Sorryfizio:Nije sa obe vec sa oboje.....ja sam muskonenushka:Slazem se sa obe jer sve je to komplikovano.Meni prijateljstvo puno znaci i uvek mi je bilo vaznije od nekog decka kojeg poznajem par nedelja.Ali,ako bih bila u nekoj ozbiljnoj vezi,trudila bih se da nadjem neku zlatnu sredinu,da svi budu zadovoljni.Jednom mi to,nazalost,nije uspelo,ali sam se naucila pameti.Naravno,pravi prijatelji me nisu odbacilifizio:E sad ne mozes bas tako.....sad na primer ja mogu da kazem da ti nisi spoznala pravu ljubav.Moje misljenje je da treba sve usklopiti i prijatelje i devojku\decka......znaci ne treba nikog zapostaviti. :wink:JaH_G|rL:Pa prijateljstvo naravno....onaj ko stavlja prvo devojku/dechka ispred prijatelja...ochigledno nije spoznao vrednost prijateljstva !:wink:
![]()
Nije, laze, tranvestit je![]()
snake:hehe:Misli da je prijateljstvo mnogo vaznije jer kad raskines sa deckom prijatelji i dalje ostaju!
Prvo, fali ti M u prvoj reci, drugo, nije mi jasno kako mozes da budes drug ili prijatelj sa bivsim deckom/devojkom? To je moguce jedino ako ste se oboje smorili i jednostavno uvideli da niste jedno za drugo, zar ne?
Vecina veza se "burno" prekida, tako da ne verujem da moze da bude prijateljstva...![]()
Veruj mi da moze da se ostane prijatelj sa osobom sa kojom raskines,to samo zavisi od njih dvoje i od nacina na koji se raskine! 8)snake:hehe:Misli da je prijateljstvo mnogo vaznije jer kad raskines sa deckom prijatelji i dalje ostaju!
Prvo, fali ti M u prvoj reci, drugo, nije mi jasno kako mozes da budes drug ili prijatelj sa bivsim deckom/devojkom? To je moguce jedino ako ste se oboje smorili i jednostavno uvideli da niste jedno za drugo, zar ne?
Vecina veza se "burno" prekida, tako da ne verujem da moze da bude prijateljstva...![]()
ixi:Veruj mi da moze da se ostane prijatelj sa osobom sa kojom raskines,to samo zavisi od njih dvoje i od nacina na koji se raskine! 8)snake:hehe:Misli da je prijateljstvo mnogo vaznije jer kad raskines sa deckom prijatelji i dalje ostaju!
P.S.Govorim ti iz iskustva
pravo prijateljstvo ti traje ceo zivot, a veza? zajedno ste, raskinete i sta onda? meni je prijateljstvo uvek na prvom mestuSta mislite da je vaznije prijateljstvo ili veza?