Izbor...

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shta biste izabrali?

• Ukupno glasova
    42
  • Anketa je zatvorena .
ova prva opcija deluje suvise dobro, suvise primamljivo, djavolasto, to mora da je neka zamka....
ova druga je realisticnija, ulozis krv, znoj i suze a ishod niko ne moze da ti garantuje, ali ako uspes bar znas da si zasluzio, da si se izborio za nesto....

mada znate onu foru, boze daj mi milijardu dolara da dokazem kako me novac ne moze iskvariti...
na kraju krajeva dilema u anketi je lazna jer ja iako se nisam izborio za taj novac, s njim mogu da se borim za nesto nevezano za mene licno, recimo za ciscenje reka, ocuvanje prirode...

ne bih se olako prihvatila broja jedan i ako zvuci ljudski prihvatljivo.
ne bih odustala od borbe koliko god nekada nema smisla.
sta ako bih dosla u situaciju da se borim za zivot mog deteta, a da mi prva opcija to iskljucuje.
dakle,druga.kao mama i kao covek biram dvojku.

Kad se desi period da mi je sve potaman, ama bas sve-imam para, imam decka sa kojim mi je super sve, zavrsila sve obaveze, vremena na pretek, nakupovala se svega i svacega, smrsala fino i sad mogu da 'alim, ma kad je sve bas ono-ne prodje ni dva dana a da je na napravim neku glupost samo da bi se napravio neki problem, da bi nastala neka situacija iz koje cu morati da se vadim... Bile su cak to i situacije tipa da raskinem sa deckom, samo da bih unela malo nemira u svoj zivot (jedino mi zao sto sam unosila nemir i u njegov), pa se onda trudila da ga vratim, ma svasta sam radila, jer ne mogu da budem spokojna... Kada sam mirna, to izvlaci iz mene najgore misli i strahove, nije mi uopste dobro. A kad ima nesto za sta se borim, pomucim, o tome razmisljam i ja sam ok.

a sta ako bi pozeleo nekoga ko je u dvojci
recimo
ti bi odmah dobio,a taj neko bi morao da se bori
jbt to uglavnom tako i ide u zivotu
aaaaaaaaaaaa kakav sjeb.
to je taj rad

Butterflies And Hurricane:
Riletova tema me podstakla na razmishljanje...
Kakav bi izbor napravili u sledecoj situaciji, koja obuhvata sve aspekte zivota (materijalni, ljubavni itd...)
1)Sve shto zamislite (pozelite) dobijate istog trenutka (charobnim shtapicem), UZ USLOV da NE SMETE nikada da se potrudite, ili borite za to neshto...I tako do kraja zivota...
2) Da se borite kao i do sad za sve shto zelite
PS. napravicu anketu sada...

Ja sam gotovanka ... ne volim prepreke ... volim da uzimam ono što mi se svidja istog momenta .... Varijanta 1. znači :mrgreen:

I ja sam umoran, ali ne toliko od borbe, koliko od loshih okolnosti i mnoshtva prepreka... hronichnog stresa.

Ali opet sam se odluchio za borbu.
Znate kako je, the chase is better then a catch... a i mnogo je zdravije.

ne dvojka je realna situacija
ulazes trudis se pucas popravljas se dizes se psujes places zapomazes odjebes sve
i uvek nesto i dobijes zavisi od cilja
ne slazem se sa ovim sto je divlja iznela da je bitan put do cilja ne cilj.
sam cilj nam i odredjuje put.put postoji zbog cilja.

Ja sam borac... ja hocu da uzimam ono sto mi se svidja i da nesto dobijem uz malo napora, a nesto uz puno, ali uglavnom mora biti nekog truda... mada 'ajde... moze nesto i da dobijem nekad, a da ne mrdnem prstom... al to mi nekako... ne znam... sladje je kad se ja malo oznojim za ono sto zelim...

Back