BuTcheRtattoo
Primećen član
- Poruka
- 757
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite o toj teoriji?
zznam ljude koji cuvaju dobermane, rotove, pitbule pa i vucjake.... i to cuvaju ih kao ljubimce ne za cuvanje terena, i nemam bas lepo misljenje o o tim ljudima... dok za sarplaninca ne mora da znaci...
kakva su vasa zapazanja?
Ne znam tebe ali Ozika je šećerko. Kad se sretnemo, moćiću više da kažem. Nego, kad smo kod izbora rase, šta ti misliš, šta da preporučimo našem drugu Petru? Znaš njegovu situaciju pa...
Шта бисте рекли о некоме коме се највише свиђа велики шнауцер?
nekog kucova,posto je visok stajao bi mu neki veliki pas neka doga ili doberman![]()
Ja sam zamalo kupio Bullterrier-a , sta to govori o meni ?
Ne mora to nista da znaci......A zamalo sam kupio i Labradora.......
Imala sam mesanca i morala sam da ga se resim jer je bio agresivan,preterano dobra mala cuvarka i nije volela macke a zadrzala sam Lesija jer on nije ljubomoran na macke i nije agresivan ,jedino ne lici na mene njegova elegancija i prefinjenost,njegov pozdrav izgleda ko neki pokret u baletu dok sam ja trapava.
Za svakoga je odgovarajuci karakter a ne rasa jer ne mora striktno da odgovara karakter psa uopstenom karakteru rase.Najbolji su mesanci tu imas varijacija koliko ima i nasih varijanti ili "mutacija".![]()
Zar stvarno mogu da ukradu psa od 3 godine, i to bulterijera koji nije bas mali i nejak? Cuo sam da kradu stence, ali za odrasle pse jos nisam...Ja sam imao bullterijera pravu mazu nekih tri godine,
izuzetno miran i vaspitan je bio,
i na kraju su mi ga ukrali![]()
sta mislite o toj teoriji?
zznam ljude koji cuvaju dobermane, rotove, pitbule pa i vucjake.... i to cuvaju ih kao ljubimce ne za cuvanje terena, i nemam bas lepo misljenje o o tim ljudima... dok za sarplaninca ne mora da znaci...
kakva su vasa zapazanja?
Malo mi ovo nije jasno?Zasto nemas lepo misljenje o ljudima koji cuvaju ove pse kao ljubimce?Ja recimo imam nemackog ovcara,i sta bi ti sad po tome zakljucio o meni?Da sam Hitler ili pandur?
Ja ga prvenstveno cuvam jer ga volim,volim pse generalno,a ne zbog cuvanja dvorista(mada to u glavnom sam pas nauci)il nekih takvih stvari...
Jao Jovana,ne prizivaj ga majke ti![]()