Izbor muzike

1. Narodnjake slusam, ali one kafanske, sto podrazumeva 'armoniku i tamburu. Ne volim ove nove stvari gde trapju elemente popa i elektronske muzike, te latino ritmove i sta sve ne.
2. Da ne odem u duzinu i sirinu, zadrzacu se samo na domacem repu/hip-hopu. Slusam SUNSHINE, VOODOO POPEYE-a, SAJSI MC. Priznajem i BITCHARKE su mi jedno vreme bile interesantne, ali se takve stvari se brzo izgustiraju.
3. Pop muzika mi nikad nije bila jasna, niti ce. Beskrajno je dosadna, rasplinuta, mlohava...

Ne slusam mnogo domacu muziku, uglavnom je to mejnstrim rok i gomila pank rok bendova kojih je Vojvodina krcata.

Narodnjake mrzim, jer nemaju nikakav nivo kulture i umjetnosti, a sem toga idu mi na živce sama njihova pojava.
RAP mi ide na k... jer je dosadan, jedino kod domaćih ima interesantnih tekstova.
Za POP nemam komentara.
Ni jedan pravac od ponuđenih ne slušam, jer u ponudi nije bilo pravca koji ja slušam.

e pa ovako zani ma me:
--->sta mislite o narodnjacima(grandu),zasto ih volite ili ne volite?
--->sta mislite o domacem repu,zasto ga volite ili ne volite?
--->sta mislite o domacem popu,zasto ga volite ili ne volite?
koji pravac od ponudjenih najvise slusate i zasto?

Ništa o Grandu ne mislim. Samo smara ta neka buka koja se pravi oko nekvaliteta te muzike. Ne shvatam smisao tolikog uzbuđivanja oko toga. I ne volim, jer mi se ne dopada.

Domaći rep - Marchelo. Nađe se još poneka pesma drugih izvođača. Volim rep dok ne počne onaj trip ''e, brate, drogiram se, duvam, brate, imam mnogo dobre ribe i puno para, mi momci iz kraja smo mnogo opasni, ja sam klošar, brate...'' To smara i glupo je. Da, ne sviđa mi se ni ono tipa ''ubili mi ortaka/ribu kuku lele....moja keva se mučila dok je mene odgajila, pa ja sad ovde kukam''

Ni o domaćem popu ništa ne mislim. Prosto mi se ne sviđa.

Od ponuđenih, domaći rep. Al' ne preterano.

Poslednja izmena:

Back