Izbor kuhinjskog bojlera

Msrina

Početnik
Poruka
1
Trebalo bi da poručimo preko internet prodavnice podgradni kuhinjski bojler. Piše da se izradjuju u 2 varijante: jedna je bespritisni, rade u otvorenom sistemu, a druga je pritisni, rade u zatvorenom sistemu, i pružaju mogućnost korišćenja vode na više potrošača. Mi çemo sem sudopere sa česmom koja ima 3 cevi, i bojlera ( nekog od ova dva ) imati samo još sudomašinu, koju smo predvideli instalacijom. Zna li neko je li dobar izbor ova prva varijanta - bespritisni?
Hvala i pozdrav!

Najbolje je spojiti na glavni bojler koji se drži na ekonomik i po potrebi kupanja pojača.

U suprotnom podpultni pravljen od bakra traje sto god.

Ja sam uzimao ariston od 30 litara traje u proseku 10 god jbg emajlirani krš.

Klasični protočni termil crkne za par godina nike za kreni stani sudopera sistem.

Najbolje je spojiti na glavni bojler koji se drži na ekonomik i po potrebi kupanja pojača.

U suprotnom podpultni pravljen od bakra traje sto god.

Ja sam uzimao ariston od 30 litara traje u proseku 10 god jbg emajlirani krš.

Klasični protočni termil crkne za par godina nike za kreni stani sudopera sistem.
Ja imam stari Gorenje miv od 8olit. pocinkovani bukvalno kao nov a 30 godina star.

Teleoptik_protocni.jpg

Користим га са задовољством петнаестак година. Топла вода докле год ти је потребна, као и минималан простор, а струју троши само када греје. Једино мора стално да буде искључен прекидач на зиду и мораш обавезно да провериш да ли има воде пре него што укључиш прекидач. Иначе, трајно прегори за секунд.

Back