E ovako ja imam problem sa odabirom kondoma posto mi je prvi put imam obim alatke oko 100mm pa koj ida kupim ako neko moze da pomogne? kupio sam durex extra safe i arouser i ne mogu da nataknem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurni ga prvo u frižider da se skupi![]()
E ovako ja imam problem sa odabirom kondoma posto mi je prvi put imam obim alatke oko 100mm pa koj ida kupim ako neko moze da pomogne? kupio sam durex extra safe i arouser i ne mogu da nataknem...
zashto ga zaebavate? krivo vam shto je kurrat pa nije vam to fer
sta sad kad je kyrat onda nije kloncina i ne mora lok a
zashto ga zaebavate? krivo vam shto je kurrat pa nije vam to fer
e dabogda ti ga poslo na pp i da vidi muz kad ti ispadnu ocivama su sve kuyate teme klonske![]()
zato što u kondom mož da stane litra vode, a on ne može malog ugurat![]()
e dabogda ti ga poslo na pp i da vidi muz kad ti ispadnu oci
pa nije svaki kondom isti ja sam vetj videla u prodaji i xxl
dakle ako i taj nemozhe onda neka se javi durex-u mozhda mu nashtancaju jedno 3 kile
- - - - - - - - - -
pp ne radi![]()
zato što u kondom mož da stane litra vode, a on ne može malog ugurat![]()
pa nije svaki kondom isti ja sam vetj videla u prodaji i xxl
dakle ako i taj nemozhe onda neka se javi durex-u mozhda mu nashtancaju jedno 3 kile
- - - - - - - - - -
pp ne radi![]()
mislis velikog![]()
kukuuuu![]()