Izbor elektricnog aparata za brijanje...

Skiljk

Zainteresovan član
Poruka
435
Pozdrav svima...

Vec neko vreme se brijem klasicnim ziletima ( "Gillette" uglavnom ), odlicni su ali da budem iskren sve to pocinje da me malo smara, stalno pena, pa novi brijaci, pa cesto zaboravim da kupim a hitno mi treba i tome slicno... Pa sam odlucio da kupim el. aparat za brijanje... Interesuje me kakva su iskustva vas koji ih koristite ili koji se razumete u te stvari...? Da li mogu da zamene klasicne brijace, sto se tice "glatkoce" brijanja...? I sto mi je jos bitnije, koja je razlika izmedju aparata sa "mrezicom" i sa "rotirajucim glavama" (recimo kao ova dva na slikama, za one koji me nisu bas najbolje razumeli), koji su bolji...?

Imam mladu i ne toliko gustu bradu ali je ipak ostra... Planiram da uzmem neki "Philips" ili "Braun", do nekih 7000din...

16228.png

17916.png

Poslednja izmena:
Imam i braun i philips i tacno sto kaze mc na braunu se mrezica moze sjebati odmah..kao da naleti na neki ostar deo brade i samo pukne..i onda kupujes na pijaci ko zna odakle nabavljan..philips dobro to sve odradi ali pocne i od njega peckati i zacrveni koza..recimo ako je leto velika vrucina i znojavo lice ide teze..takodje ako ides na posao ne vredi jer je potrebna neka duzina da bi se njim brijalo..i naravno treba mnogo vise vremena od brijaca..i dlake padaju okolo..valjda je to sve sto se tice mana:lol:koristio sam ga par godina i onda poceo raditi pa sam morao svako jutro sto s njim ne moze..a i otisli su malo tockici a zamena sva 3 je sigurno oko 4-5 soma

Back