IZBEGAVANJE RAZGOVORA

Nikolaaa1987

Početnik
Poruka
14
Rodjen sam sa proleca i negde sam procitao da ista deca imaju sklonosti ka psihologiji sociologiji filozofiji. Volim da citam knjige iz psihologije, sporta... a isto tako volim da pricam. Pokusavam da stupim u kontakt preko drustvene mreze sa jednom prijateljicom, poznanicom. Ne znam ni sam sta mi je ona , ali bi voleo da se psihicki otvori. ZASTO NEKE ZENE IZBEGAVAJU RAZGOVOR I PORED OVAKVOG OBJASNJENJA SA OSOBAMA SUPROTNOG POLA? A verujem da i sami znate da su zene generalno socijalne masinerije.

Da sam smor to je mozda istina. Mada ja tu kategoriju svrstavam pod intelektalce. Mada meni intelektualni rad ne predstavlja smaranje. Cepanje bica i cupanje duse mi deluje kao nesto sto je okrutno i ja se klonim ne samo takvih osoba nego i osoba koji pominju takve pojmove. Da li su zene masinerije ili masinice cinjenica je da su bolje na recima od muskaraca na recima.

Rodjen sam sa proleca i negde sam procitao da ista deca imaju sklonosti ka psihologiji sociologiji filozofiji. Volim da citam knjige iz psihologije, sporta... a isto tako volim da pricam. Pokusavam da stupim u kontakt preko drustvene mreze sa jednom prijateljicom, poznanicom. Ne znam ni sam sta mi je ona , ali bi voleo da se psihicki otvori. ZASTO NEKE ZENE IZBEGAVAJU RAZGOVOR I PORED OVAKVOG OBJASNJENJA SA OSOBAMA SUPROTNOG POLA? A verujem da i sami znate da su zene generalno socijalne masinerije.

Mozda ti jos uvek ne veruje dovoljno ili ne zeli da pise o tome preko interneta gde moze jos neko da sazna detalje koji nisu za svacije oci ili usi.

Da bi se otvorio nekome moras da imas i veliko poverenje u njega.
Najlakse je to uraditi u cetiri oka kada si sam sa tom osobom.

Mozda ti jos uvek ne veruje dovoljno ili ne zeli da pise o tome preko interneta gde moze jos neko da sazna detalje koji nisu za svacije oci ili usi.

Da bi se otvorio nekome moras da imas i veliko poverenje u njega.
Najlakse je to uraditi u cetiri oka kada si sam sa tom osobom.

Tako je poverenje je kljuc svega.Zena ce se otvoriti samo ako ima nekog,bilo kakvog poverenja u tebe,pa makar bila i njena lazna uljuljkanost,sto je cest slucaj i muskarci ***** zbog toga jer misle da je zasluzuju vise od nekog tamo "ketena" s kojim je. Zato nije na odmet poslusati starog lisca Djoleta : "al svi vrlo dobro znamo da kod dama igra neki peti kec", i igrati igru koju zene zele pa mozda se i ogrebes,ako budes sluso note kako valja :D

nisu sve žene iste...niti su njihova interesovanja ista...

možda se radi o osobi koja ne deli tvoja interesovanja...
npr. ne možeš da pričaš o Hegelu i Kantu sa devojkom koju interesuje jedino provod i da bude u centru pažnje....
njen mentalni sklop je možda zasnovan na sistemu vrednosti koji je jednodimenzionalan: zabavno - dosadno
a tvoj pojam zabavnog i njen pojam zabavnog mogu biti sasvim različiti pojmovi...
tebi su zabavne priče o velikim temama, a njoj su zabavne priče o velikim .......

a ko zna može da se radi i osobi koja želi da te iziritira...tj. da ti iščupa dušu..kao što ova hibernirana to pokušava atacima na tvoju sujetu......
čudnog sveta ima po netu...
neki su ljudi a neki neljudi...

a može da bude i da ne ume drugačije do izbegavanjem razgovora da ti kaže da je ne interesuješ ni koliko pita sa zimzelenim orasima u Sijera Leoneu

Back