Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.115
и сав се усереш?imam netoleranciju na laktozu, ali zato derem kozje mleko.
a prdim za ginisa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и сав се усереш?imam netoleranciju na laktozu, ali zato derem kozje mleko.
a prdim za ginisa
Ne budali.Redovno konzumiram navedene proizvode, ali sam nedavno počeo da čitam neke tekstove i gledam video klipove na Jutjubu i zaista nisam znao koliko su te dve industrije okrutne.
Veštačka oplodnja krave, pa teljenje da bi krava mogla da daje mleko, otimanje mladunčeta koje još nije ni stalo na noge i koje plače, doziva majku u strahu, majka koja je nervozna i pokušava da dođe do njega i da ga zaštiti, farmeri koji je udaraju, motkama, šutiraju i teraju dalje. Ako je mladunče ženka odgajiće je da i ona postane krava muzara, ako je muško ili će ga ubiti što pre ili će ga poslati u farmu mesa gde će ga narednih nekoliko meseci toviti (često i na silu) pa ga zaklati. U međuvremenu će preplašen provoditi vreme u torovima, bez da su ikada oseti majčinu blizinu i toplotu, nervozni radnici koji jedva čekaju da im se završi smena i da idu kući će se fizički iživljavati nad njim, šutirati ga, bacati, prevrtati zato što će se sporo kretati iz jednog tora u drugi ili u redu za klanje. I tako dok on čeka svoj red za klanje mi ćemo uživati u sladoledu napravljenim od mleka koje je namenjeno njemu.
S druge strane majka krava kada prestane da daje mleko ponovo biva veštački oplođena i tako u krug dok ne navrši 5 godina i ona ne bude poslana za klanje.
Slična je sudbina i sa pilićima. Ženke imaju ''sreću'' da požive malo duže, dok mužjaci odmah završe u mašine koje će ili da ih samelju ili zdrobe žive ili ih jednostavno bace žive u vatru.
S toga sam odlučio da batalim sve što ima veze sa životinjskim mlekom i jajima, pa me zanimaju koje su najbolje alternative. Znam za sojino i bademovo mleko. Jesu malo skuplja, ali i ovako mleko ne koristim često, pa ću moći da ih priuštim. Vidim ima i Štraus sladoled posni, kao i Velnes keks koji sam i pre ovoga često konzumirao.
Svi koji moguNisam spominjao meso, nego konkretno mleko i jaja. Koji još sisari osim čoveka konzumiraju mleko kao odrasle jedinke?
taj kalcijum ne ide u kosti nego se deponuje u zglobovima i izaziva okoštavanjeMleko ti je izvor kalcijuma
Mozes li mi napisati koje su to posledice na ljudski organizam ?Nema alternative jer je čovek evolucijski svežder. Koliko je moguće da psi meso zamene travom. Odbacivanje hrane životinjskog porekla na ljudski organizam ostavlja posledice.
Ništa manje ljudi nisu okrutni ni prema svojoj životinjskoj vrsti.
Sve što uzrokuje nedostatak kalcija, proteina, vitamina B. Znači na kosti, nervni sistem.... Probavni sistem je predviđen i za meso i drugu hranu životinjskog porekla. GuglajMozes li mi napisati koje su to posledice na ljudski organizam ?
а зуби?Sve što uzrokuje nedostatak kalcija, proteina, vitamina B. Znači na kosti, nervni sistem.... Probavni sistem je predviđen i za meso i drugu hranu životinjskog porekla. Guglaj
Tvoje je slobodno pravo ponašati se kako ti volja, i isto tako konzumirati šta ti je volja. Niko od nas koji konzumiramo meso, mleko, jaja, nije ti nametao svoje mišljenje, ali si ti dao sebi za pravo nekome drugome nametati svoje mišljenje, zabrinutost i patetičnost. Drži se i uživaj u svojih principima
Ne mora da znači.. Nole ne jede mesoNema alternative jer je čovek evolucijski svežder. Koliko je moguće da psi meso zamene travom. Odbacivanje hrane životinjskog porekla na ljudski organizam ostavlja posledice.
Ništa manje ljudi nisu okrutni ni prema svojoj životinjskoj vrsti.
u Nemackoj se o nacinu odgajanja zivotinja mnogo govori poslednjih 5-6 godina.Redovno konzumiram navedene proizvode, ali sam nedavno počeo da čitam neke tekstove i gledam video klipove na Jutjubu i zaista nisam znao koliko su te dve industrije okrutne.
Veštačka oplodnja krave, pa teljenje da bi krava mogla da daje mleko, otimanje mladunčeta koje još nije ni stalo na noge i koje plače, doziva majku u strahu, majka koja je nervozna i pokušava da dođe do njega i da ga zaštiti, farmeri koji je udaraju, motkama, šutiraju i teraju dalje. Ako je mladunče ženka odgajiće je da i ona postane krava muzara, ako je muško ili će ga ubiti što pre ili će ga poslati u farmu mesa gde će ga narednih nekoliko meseci toviti (često i na silu) pa ga zaklati. U međuvremenu će preplašen provoditi vreme u torovima, bez da su ikada oseti majčinu blizinu i toplotu, nervozni radnici koji jedva čekaju da im se završi smena i da idu kući će se fizički iživljavati nad njim, šutirati ga, bacati, prevrtati zato što će se sporo kretati iz jednog tora u drugi ili u redu za klanje. I tako dok on čeka svoj red za klanje mi ćemo uživati u sladoledu napravljenim od mleka koje je namenjeno njemu.
S druge strane majka krava kada prestane da daje mleko ponovo biva veštački oplođena i tako u krug dok ne navrši 5 godina i ona ne bude poslana za klanje.
Slična je sudbina i sa pilićima. Ženke imaju ''sreću'' da požive malo duže, dok mužjaci odmah završe u mašine koje će ili da ih samelju ili zdrobe žive ili ih jednostavno bace žive u vatru.
S toga sam odlučio da batalim sve što ima veze sa životinjskim mlekom i jajima, pa me zanimaju koje su najbolje alternative. Znam za sojino i bademovo mleko. Jesu malo skuplja, ali i ovako mleko ne koristim često, pa ću moći da ih priuštim. Vidim ima i Štraus sladoled posni, kao i Velnes keks koji sam i pre ovoga često konzumirao.
Али неко је рекао другачије, из неког разлога, и онда се мантра та прича...taj kalcijum ne ide u kosti nego se deponuje u zglobovima i izaziva okoštavanje
wc papir UVEK imam kod sebe. nema brigasи сав се усереш?![]()