Izbacivanje iz života

Pre pola godine sam dala otkaz u jednoj firmi, ljudi s kojima sam tad radila su me izvređali, napretili se, ucenili me i ispalo je da će napraviti sve da se nigde više ne zaposlim. Ne znam odakle takva reakcija kad nisam prva ni zadnja koja je tamo dala otkaz. Moram priznati da sam bila razočarana, pogotovo zbog onih od kojih sam to najmanje očekivala.

Na ovu temu me nateralo to šta sam jučer srela jednog od bivših kolega, jedan od retkih s kojima sam bila u dobrim odnosima i koji me podržavao. Samo je okrenuo glavu od mene, a kad sam došla kući imala sam šta videti - izbrisao me s Facebooka. Što ljude natera da tako postupaju?

Saosećam s tobom, i ja sam u istoj situaciji, samo što si sad u ovom slučaju slabić.

Nisi trebala da daš otkaz. Izdrži stoički, neka oni puknu i izlete umesto ti.

I budi svoja i ko ih sve šiša.;)

Poslednja izmena:
Pre pola godine sam dala otkaz u jednoj firmi, ljudi s kojima sam tad radila su me izvređali, napretili se, ucenili me i ispalo je da će napraviti sve da se nigde više ne zaposlim. Ne znam odakle takva reakcija kad nisam prva ni zadnja koja je tamo dala otkaz. Moram priznati da sam bila razočarana, pogotovo zbog onih od kojih sam to najmanje očekivala.

Na ovu temu me nateralo to šta sam jučer srela jednog od bivših kolega, jedan od retkih s kojima sam bila u dobrim odnosima i koji me podržavao. Samo je okrenuo glavu od mene, a kad sam došla kući imala sam šta videti - izbrisao me s Facebooka. Što ljude natera da tako postupaju?

Sram ga bilo.
Bezobraznik jedan

Moguće je da si nesvesno negde pogrešila, nešto napravila ili rekla i postala im trn u oku.
Ljudi često funkcionišu po principu stada, kud jedan tu i svi. Ili po principu čopora, napadaju najslabijeg.
U svakom slučaju preispitaj se dobro, zbog sebe same, kako te ne bi snašlo ponovo nešto slično.

Na ovu temu me nateralo to šta sam jučer srela jednog od bivših kolega, jedan od retkih s kojima sam bila u dobrim odnosima i koji me podržavao. Samo je okrenuo glavu od mene, a kad sam došla kući imala sam šta videti - izbrisao me s Facebooka. Što ljude natera da tako postupaju?[/QUOTE]

(Sve, sve, ali da je skot OBRIŠE s Fejsbuka, ej!?! Pa to je isto k'o da je izbrisao iz matične knige rođenih! Šta li će, jadničica, sada? Kako da je utešim?)

ako nemas formalne posledice nemoj ni da lupas glavu, mozes da ih pitas direktno ali to je klizav teren
ako stvarno postojis :roll:
da si nesto zgresila valjda bi te jurili pravno
je l ti on daje neke preporuke, to mora, za sledeci posao, ili ne mora ili... to je bitno ali to bi do sad vec imala i saznala
ako svi daju otkaz to je onda neka bezveznija protocna firma?

Ко то данас даје отказ, а да није мешетарио по фирми, а онда се открило, па је тај предухитрио уручење отказа и шут-карту?
Не бих да будем груб, ал видели људи са којима си радила са ким имају посла.

sta je s autorkom,jos jedna prazna prica bez fidbeka? :aha: dosadnooooo

Tu sam ja, čitam vaše postove. Sama ne znam šta da više kažem. Najradije bih odgovorila svakom ponaosob, ali ne želim da smaram.

Možda sam ispala slabić, možda sam stvarno nekulturna pa ljudi neće da se druže samnom, samo znam da mi se ovo nije nikad dogodilo, podseća me na one dečje svađice u kojem te neko ogovara da okrene drugu osobu protiv tebe pa taj neće više ni da te pozdravi, jer si se nekome malo zamerila. Ma da nije tragično bilo bi smešno.

Ali eto, ja sam takva, ne umem da izdržim u okruženju u kojem ne mogu da naučim ništa drugo, nego praviti spletke i glumiti uvređenu mladu kad nije po mom.

Šta da se više kaže.

Tu sam ja, čitam vaše postove. Sama ne znam šta da više kažem. Najradije bih odgovorila svakom ponaosob, ali ne želim da smaram.
Možda sam ispala slabić, možda sam stvarno nekulturna pa ljudi neće da se druže samnom, samo znam da mi se ovo nije nikad dogodilo, podseća me na one dečje svađice u kojem te neko ogovara da okrene drugu osobu protiv tebe pa taj neće više ni da te pozdravi, jer si se nekome malo zamerila. Ma da nije tragično bilo bi smešno.
Ali eto, ja sam takva, ne umem da izdržim u okruženju u kojem ne mogu da naučim ništa drugo, nego praviti spletke i glumiti uvređenu mladu kad nije po mom.

Šta da se više kaže.

To da imas pravo na sopstven izbor, kao sto imas pravo da nikome nista dodatno ne objasnjavas (bivsim kolegama) jer otisla si odatle, sosptvenom voljom i niko nema prava da sudi zbog toga.

Back