Izbačen iz škole, a prima polaznike Petnice?! (FOTO)

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
Snimak-ekrana-20211220-093453.jpg

Nadareni učenici iz Mladenovca koji su završili programe Istraživačke stanice Petnica ugošćeni su na svečanom prijemu koji je organizovala opština. Prijemu je prisustvovao i opštinski većnik Veljko Lukić, naprednjak koji je bio izbačen iz lokalne osnovne škole!

Gradska opština Mladenovac organizovala je prijem za nadarene učenike koji su završili programe Istraživačke stanice Petnica. Svaka čast Ani, Milici, Danici, Rastku i Srbi, oni su svakako nešto najbolje što Mladenovac ima! Pomenutom prijemu prisustvovao je i mladenovački većnik, Veljko Lukić, valjda da da primer ovoj deci kako obrazovanje, talenat, trud, odricanje i ulaganje u obrazovanje uopšte nisu bitni! Većnik koji je izbačen iz osnovne škole Sveti Sava, koji sve svoje „uspehe“ koji nemaju veze sa obrazovanjem, duguje pravilno izabranoj članskoj karti, poltronstvu, poslušnosti, koji verovatno i ne zna šta je Petnica, koji je sve suprotno od onoga što ova deca jesu, jeste slika ove vlasti i njihove gluposti

Izvor: https://direktno.rs/beograd/388677/veljko-lukic-mladenovac-prijem-ucenika-.html

z:hi: Ljudi jel znate šta je najbizarnije u ovoj priči? To što je član veća gradske opštine Veljko Lukić toga dana ovoj deci "poželeo sreću u budućem obrazovanju na visokoškolskim ustanovama"...
Odprilike kao da se sprda sa njima. Toliko o trudu i radu SNS-ovaca! Bagra najobičnija...Inače taj opskurni lik je skroz desno na ovim fotografijama.

Nadareni učenici iz Mladenovca koji su završili programe Istraživačke stanice Petnica ugošćeni su na svečanom prijemu koji je organizovala opština. Prijemu je prisustvovao i opštinski većnik Veljko Lukić, naprednjak koji je bio izbačen iz lokalne osnovne škole!

Gradska opština Mladenovac organizovala je prijem za nadarene učenike koji su završili programe Istraživačke stanice Petnica. Svaka čast Ani, Milici, Danici, Rastku i Srbi, oni su svakako nešto najbolje što Mladenovac ima! Pomenutom prijemu prisustvovao je i mladenovački većnik, Veljko Lukić, valjda da da primer ovoj deci kako obrazovanje, talenat, trud, odricanje i ulaganje u obrazovanje uopšte nisu bitni! Većnik koji je izbačen iz osnovne škole Sveti Sava, koji sve svoje „uspehe“ koji nemaju veze sa obrazovanjem, duguje pravilno izabranoj članskoj karti, poltronstvu, poslušnosti, koji verovatno i ne zna šta je Petnica, koji je sve suprotno od onoga što ova deca jesu, jeste slika ove vlasti i njihove gluposti

Izvor: https://direktno.rs/beograd/388677/veljko-lukic-mladenovac-prijem-ucenika-.html

z:hi: Ljudi jel znate šta je najbizarnije u ovoj priči? To što je član veća gradske opštine Veljko Lukić toga dana ovoj deci "poželeo sreću u budućem obrazovanju na visokoškolskim ustanovama"...
Odprilike kao da se sprda sa njima. Toliko o trudu i radu SNS-ovaca! Bagra najobičnija...Inače taj opskurni lik je skroz desno na ovim fotografijama.
kebara+langura...SNS, formula za uspeh

А што иду код њега на пријем?

Зато што је НАРОД гласао за такве, ето зато, то су НАРОДНИ ПРЕДСТАВНИЦИ
изабрани ЗАКОНСКИ и све по праву и правди, јер је НАРОД толико глуп и покварен до коске
да сам гласа за ове, не морају ни да краду

Strašno, strašno...
...mada, mene je više zapanjio slučaj od pre 5-6 meseci u istoj
toj Petnici kada je 20-tak nadarenih učenica prijavilo seksualno
nasilje od strane osobe koja je „predstavljena kao ogroman autoritet i omiljena osoba u Petnici".

Niko ni temu nije otvorio, možda zbog žutog drektora te ustanove Vigora Majiča.

Ma u pravu si.......ajde da ne pišemo o primitivnim SNS-ovcima koji nemaju ni završenu osnovnu školu,a nešto bi da se pitaju,nego o "pedofilskoj" ustanovi Petnica.Dobro je "poznato" da su se tamo j*bala deca još od komunizma!

PS A sad ozbiljno...ta tema (iako ja tada nisam bio registrovan) mislim da je bila na forumu i da je otvorena...

А што иду код њега на пријем?

268045335-4529522370435358-6690953052190372758-n.jpg

Zato što su im roditelji ucenjeni,pa iako možda nisi SNS ti moraš da budeš prisutan,da pošalješ dete i da se usiljeno smeškaš na prijemu...Ali kao što vidimo na fotografiji izraze lica ove dece,ponekad ono što zaista osećaš ne može da se sakrije!

I onda tako dođe s vremenom konkurs za posao u opštini...u komisiji visoki funkcioneri SNS-a koji smrde,prde i podriguju...a vide žensko čeljade,sisice napupele 20-kusur godina....i oće da poj*bu!!!

Tada TATA treba da skupi hrabrost i zarije visokom funkcioneru SNS-a nož u srce!
A ovaj onako u samrtničkom ropcu...viče na telefon "upoooomoć gospodine predsedniče (Aleksandar Vučić prim.aut) izbodeeeen sam....ću da umrem!!!"

Poslednja izmena:
Znam nekoliko doktora medicine koji su hrlili na slavu kod jednog
seljaka bez osnovne škole...i nije im ništa smetalo.
Zapravo znao sam jer je ovaj seljek preminuo.

Izgleda da za gozbu nije potrebna škola da bi se sporazumeli, z:mrgreen:

Ma u pravu si.......ajde da ne pišemo o primitivnim SNS-ovcima koji nemaju ni završenu osnovnu školu,a nešto bi da se pitaju,nego o "pedofilskoj" ustanovi Petnica.Dobro je "poznato" da su se tamo j*bala deca još od komunizma!
Tvoja glupa konstrukcija.

PS A sad ozbiljno...ta tema (iako ja tada nisam bio registrovan) mislim da je bila na forumu i da je otvorena...

Daj link!

268045335-4529522370435358-6690953052190372758-n.jpg

Zato što su im roditelji ucenjeni,
Daj dokaz!

pa iako možda nisi SNS ti moraš da budeš prisutan,da pošalješ dete i da se usiljeno smeškaš na prijemu...Ali kao što vidimo na fotografiji izraze lica ove dece,ponekad ono što zaista osećaš ne može da se sakrije!
bla, bla, bla ...slobodni književni sastav nenadarene osobe.
I onda tako dođe s vremenom konkurs za posao u opštini...u komisiji visoki funkcioneri SNS-a koji smrde,prde i podriguju...a vide žensko čeljade,sisice napupele 20-kusur godina....i oće da poj*bu!!!

Nije bilo silovanja u opštini nego u Petnici, probudi se.

Tada TATA treba da skupi hrabrost i zarije visokom funkcioneru SNS-a nož u srce!
A ovaj onako u samrtničkom ropcu...viče na telefon "upoooomoć gospodine predsedniče (Aleksandar Vučić prim.aut) izbodeeeen sam....ću da umrem!!!"

Sve jadnije i jadnije, shvati da nemaš talenta.

Poslednja izmena:

KAKO SE NEKO MOZE IZBACITI IZ OSNOVNE SKOLE?

ona je obavezna...

Znam nekoliko doktora medicine koji su hrlili na slavu kod jednog
seljaka bez osnovne škole...i nije im ništa smetalo.
Zapravo znao sam jer je ovaj seljek preminuo.

Izgleda da za gozbu nije potrebna škola da bi se sporazumeli, z:mrgreen:

Tvoja glupa konstrukcija.

Daj link!

Daj dokaz!

bla, bla, bla ...slobodni književni sastav nenadarene osobe.

Nije bilo silovanja u opštini nego u Petnici, probudi se.

Sve jadnije i jadnije, shvati da nemaš talenta.

Ma šalio sam se to za konkurs.Otkad je SNS na vlasti,konkurs u opštini,javnom preduzeću,državnoj firmi...niko nije ni video još od 2012.Dakle konkurs ne postoji,sve je unapred dogovoreno,u suprotnom mamlaz poput ovog tvog partijskog druga ne bi mogao ni da prismrdi u opštini Mladenovac.

PS. Postoji samo podvođenje supruga i ženske dece...

:babamrazica:

Strašno, strašno...
...mada, mene je više zapanjio slučaj od pre 5-6 meseci u istoj
toj Petnici kada je 20-tak nadarenih učenica prijavilo seksualno
nasilje od strane osobe koja je „predstavljena kao ogroman autoritet i omiljena osoba u Petnici".

Niko ni temu nije otvorio, možda zbog žutog drektora te ustanove Vigora Majića.
Inače,pisalo se o tome na Krstarici...

https://www.krstarica.com/vesti/srb...anije-prepoznali-znacaj-problema-i-preduzeli/

Poslednja izmena:
Ti se praviš luđim nego što jesi: rekao sam da niko nije
otvorio temu o tome na forumu Krstarica.

Ne zanimaju vas dokumentovana i dokazana silovanja žutih a
pravite afere od priglupih konstrukcija.

Koga to VAS?! Koji smo to MI?!
Ja nisam ni bio član foruma tada,otvorio sam ovu temu i tema je o buđavim SNS kadrovima!

Kada je DS bio na vlasti,bio sam tada pod nickom SSSR i isto tako otvarao teme o nepočinstvima buđavog DS-a. Aj sad pali po svoj sendvič.Krstarica nije "žuto" glasilo kao što ti i tvoji partijski drugovi hoćete da predstavite.Naprotiv, ovo je jedna od oaza slobode,gde može svako da kaže i napiše šta god hoće.

Čak i vi BOT-ovi režima...

Back