Izazov(čelendž) - 24h ne spavanja i forumašenja

patos off

Primećen član
Banovan
Poruka
856
Ovako...
vidim da je u današnje vreme popularno da se ljudi izazivaju na različite poduhvate
društvene mreže caruju sa tim performansima, ali prateći taj trend, ne mogu se zaobići ni forumi,
tačnije rečeno - Nedamo da forumi odumru ! zato idemo u korak sa tom modernizacijom...jelte

Daklem, bez obzira koliko vam je ovo bljuc, rig, povrać,...ovo je takmičenje u izdržljvosti...za početak 24h ne spavanja i forumašenja
pokušajte, šta imate da izgubite ??
------
pravilo igre je da : na svakih sat vremena ovde, na ovoj temi, upišete neku poruku, bilo šta i
da vam status prisutnosti na forumu bude
vidljiv !
-------

čelendž počinje sutra, tačno u podne u -12h

ako ima nekih pitanja, samo izvolte...

ja sam juce napuno 13 godina i mama mi je napravila 58 przenica, 2 lit jogurta, 2 kofe spremila, vlazne maramice i 2x1.5lit vode...zakljucala me je u sobu i ja evo pretendujem da pobedim.morma da pobedim to se podrazumeva. ne smem da izgubim.
Ako ne pobedim na celindzu mama ce da me osisa kako mi se ne svidja i uzeti moju omiljenu zutu pidzamu sa pandicama i ne znam kud cu.

molim vas sve dopustite da pobedim ili cu sigurno da skocim kroz prozor i nema vece sto zivim u suterenu

izazov...aj budi normalan, fin, kulturan, ustani za pocetak bakama i dekama u busu i kazi "izvolite" e to je jbn celndz za vecinuu danasnjih tupsona

Је л важи ако сад оставим поруку, а сутра ујутро у девет опет? :)

druže, možeš da ostaviš ovde poruke koliko oćeš, kako želiš, bilo gde
ali od sutra u 12h, u podne počinje - forumaški izazov nespavanja 24h, što znači da na svakih sat vremena na ovoj temi ostaviš neku poruku
i da ti status bude vidljiv(kao što jeste)...to važi i za sve ostale(skrivače)

Back