izaberimo sexi par

c008.gif
Obavezno sa Lexom.

Pera i Raindog ubedljivo imaju najjacu hemiju.....ubice me oboje al cak su u mnogim stvarima i veoma slicni......nazalost postoje realne okolnosti zbog kojih se nas dragi Perica ne bi bas najbolje osecao u toj kombinaciji.......

Copy_Cat:
jaooooooooo, rei_zulu, sta ti je ovo, kakvi su ovo parovi, pa ti pojma nemas jaooooooooo a meni zatvorili onu moju temu o parovima a vidi sad pa gde nadje ove jooooooooooj pa najbolje ribe i najjace likove nisi stavio, ma nemas pojma

narode niste valjda ozbiljno shvatili ove parove kao najsexi???????? ovo je trebalo da bude "najsmesnija" kombinacija...!!! :confused:

Max_Dolphin:
Smor...

Kako uopste ocekujete da "nekog sa nekim uparimo" sa foruma, uzevsi u obzir da se mnogi ni priblizno dovoljno ne poznaju...? :shock:
Tačno !!! A uzevši ČAK i OVO tako metodično i studiozno da posmatramo, ni Crna Gora ne treba da se secesioniše, a da i ne govorim o kiselim kišama, ozonskoj RUPI ili ptičijem gripu, zar ne ??? :lol:

sa jedne strane busa je usao omanji kontrolor i poceo da galami" ajmo spremite karte na pregled"jos je poceo i da se gura ...onda je dosao do sredine i tu se nasao jedan veliki tip a mali kontrolor ce njemu" kartu?" a ovaj visoki mu besno odgovori kroz zube "nemam!" a mali ce "pa...neko ima a neko nema..." i prodje dalje... :lol: :lol: tako da nekom ce ova prica biti smesna a nekom nece:P

Back