Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da otvaras stare rane.....tek juce smo se konacno izmirili.Gryphon:Obavezno sa Lexom.![]()
Copy_Cat:jaooooooooo, rei_zulu, sta ti je ovo, kakvi su ovo parovi, pa ti pojma nemas jaooooooooo a meni zatvorili onu moju temu o parovima a vidi sad pa gde nadje ove jooooooooooj pa najbolje ribe i najjace likove nisi stavio, ma nemas pojma
Tačno !!! A uzevši ČAK i OVO tako metodično i studiozno da posmatramo, ni Crna Gora ne treba da se secesioniše, a da i ne govorim o kiselim kišama, ozonskoj RUPI ili ptičijem gripu, zar ne ???Max_Dolphin:Smor...
Kako uopste ocekujete da "nekog sa nekim uparimo" sa foruma, uzevsi u obzir da se mnogi ni priblizno dovoljno ne poznaju...? :shock:
Na osnovu postova, pa koj' koga.....Max_Dolphin:Smor...
Kako uopste ocekujete da "nekog sa nekim uparimo" sa foruma, uzevsi u obzir da se mnogi ni priblizno dovoljno ne poznaju...? :shock:
rei_zulu:nemam sad vremena ...tc tc tc
Meni nije smeshno...!!!rei_zulu:narode niste valjda ozbiljno shvatili ove parove kao najsexi???????? ovo je trebalo da bude "najsmesnija" kombinacija...!!!![]()