- Poruka
- 9.215
izdajice srpskog roda
ma sve to treba obespasositi,kad su i onako samo formalno deo drzave...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izdajice srpskog roda
ma sve to treba obespasositi,kad su i onako samo formalno deo drzave...
jesamel si ovo sad smislila ?
![]()
znao sam
eee Banshee
nego kad ovi moji mentoli uvedu zabranu pušenju dolazit ću ja u Srbiju češće da popušim uz kavu...jer sa ovim našim mentolima popušit ćemo grdno ništa manje od vas ukoliko se i vaši mentoli dočepaju vlasti
:sad:
hihi bices svetoljikznao same da sto se tice obezpasosavanja Albanaca mislim da ce oni sami to uraditi samo da mi ovde izaberemo narodnu vlast sto nam se blisko smesi :? Mada videcemo kako ce ih tertirati u EU kad proglase nezavisnost ako budu imali isti ili bolji tretman onda ce sigurno svi uzeti njihove pasose tim pre sto ovi SRJ vaze koliko znam jos godinu dana samo
moj do 2009. isto nas veze 10 dugih godina :-?uvatio sam zadnji voz da mi ne daju samo na 5 zbog vojskea valjda nece nasi mentoli da se docepaju vlasti
e pazi kad sam to rekla a smejem se,joj pa postigla sam politicki zen
doduse ne bih se bunila za zabranu pusenja
al adk sam bila sad u zagrebu nisam primetila da je striktno nesto po tom pitanju :?
hihi bices svetoljik
sta jos godinu dana moj tvrdi da vazi do 2011. a emotivno sam vezana za njega,mnogo toga smo zajedno prosli![]()
koliko ja znam oni nemaju nase pasose,ne? :?
osim onih koji podmite alavog sluzbenika da im smulja nesto![]()
Postoje velike šanse da već na proleće građanima Srbije bude sasvim ukinut vizni režim za ulazak u zemlje EU, saznaje „Blic“ iz diplomatskih krugova. Prema tvrdnjama na koje se pozivaju naši izvori, predstoji niz vrlo povoljnih dešavanja za Srbiju koja će rukovodstvu u Beogradu ubrzo biti predočena. Prema ovim informacijama, ovaj projekat biće sproveden u delo posle davanja dvojnog državljanstva pripadnicima mađarske nacionalnosti u Srbiji.
ceo tekst:
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=26135
nadam se da je ovo u skladu sa pravilima foruma,stavljam link gde ima potpis autora i ostalo
nego narode vidite lemmy-a na avataru isti herr zika pavlovic![]()