Iz Srbije bez viza u EU na proleće

alo ljudi jel to nije zezxancija neka,i novinarska patka...jel ce stvarno da nam daju da izlazimo iz zemlje...ono...sednem na bus i odem u prag ili bec....ko boza zvani pub :):)
salu na stranu....jel to redizborno zezanje...ili stvarno nesto neko reko u evropi...ja sam jedino cuo da nase vozacke nece da priznaju,jer nasi vozaci voze po ulicama ko po livadi

znao sam :lol: e da sto se tice obezpasosavanja Albanaca mislim da ce oni sami to uraditi samo da mi ovde izaberemo narodnu vlast sto nam se blisko smesi :? Mada videcemo kako ce ih tertirati u EU kad proglase nezavisnost ako budu imali isti ili bolji tretman onda ce sigurno svi uzeti njihove pasose tim pre sto ovi SRJ vaze koliko znam jos godinu dana samo

eee Banshee;)

nego kad ovi moji mentoli uvedu zabranu pušenju dolazit ću ja u Srbiju češće da popušim uz kavu...jer sa ovim našim mentolima popušit ćemo grdno ništa manje od vas ukoliko se i vaši mentoli dočepaju vlasti
:sad:
:lol: a valjda nece nasi mentoli da se docepaju vlasti :lol:
e pazi kad sam to rekla a smejem se,joj pa postigla sam politicki zen :lol:
doduse ne bih se bunila za zabranu pusenja :)
al adk sam bila sad u zagrebu nisam primetila da je striktno nesto po tom pitanju :?
znao sam :lol: e da sto se tice obezpasosavanja Albanaca mislim da ce oni sami to uraditi samo da mi ovde izaberemo narodnu vlast sto nam se blisko smesi :? Mada videcemo kako ce ih tertirati u EU kad proglase nezavisnost ako budu imali isti ili bolji tretman onda ce sigurno svi uzeti njihove pasose tim pre sto ovi SRJ vaze koliko znam jos godinu dana samo
hihi bices svetoljik :D
sta jos godinu dana moj tvrdi da vazi do 2011. a emotivno sam vezana za njega,mnogo toga smo zajedno prosli :(

:lol: a valjda nece nasi mentoli da se docepaju vlasti :lol:
e pazi kad sam to rekla a smejem se,joj pa postigla sam politicki zen :lol:
doduse ne bih se bunila za zabranu pusenja :)
al adk sam bila sad u zagrebu nisam primetila da je striktno nesto po tom pitanju :?

hihi bices svetoljik :D
sta jos godinu dana moj tvrdi da vazi do 2011. a emotivno sam vezana za njega,mnogo toga smo zajedno prosli :(
moj do 2009. isto nas veze 10 dugih godina :-?uvatio sam zadnji voz da mi ne daju samo na 5 zbog vojske :lol: mada mi americki ****** nisu lupili vizu u pasos nego na neko papirce jer nas tada valjda nisu priznavali ,mamicu im imperjalisticku :evil:

Postoje velike šanse da već na proleće građanima Srbije bude sasvim ukinut vizni režim za ulazak u zemlje EU, saznaje „Blic“ iz diplomatskih krugova. Prema tvrdnjama na koje se pozivaju naši izvori, predstoji niz vrlo povoljnih dešavanja za Srbiju koja će rukovodstvu u Beogradu ubrzo biti predočena. Prema ovim informacijama, ovaj projekat biće sproveden u delo posle davanja dvojnog državljanstva pripadnicima mađarske nacionalnosti u Srbiji.

ceo tekst:
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=26135
nadam se da je ovo u skladu sa pravilima foruma,stavljam link gde ima potpis autora i ostalo
nego narode vidite lemmy-a na avataru isti herr zika pavlovic:D

Ja sam u soku. Prosto ne znam na koju destinaciju prvo da odem.Toliko ih ima. :D

Vracam se ja danas u Britaniju, a ona neka fufa na aerodromu u Austriji nece da me pusti na check-in da predam stvari...

Kaze, jeste se vec sami cekirali? Nisam, kazem. Pa tamo, vidite, one masine... ubacite onu prvu, digitalnu stranu vaseg pasosa...

Nemam ja, gospoja, kazem, takav pasos, nas je prostonarodski, kucan dot matriks printerom... ona mi ne veruje. Kao, dajte pasos, zbunjeni gospodine, sad cu ja vama da pokazem na koju stranu mislim, onu plastificiranu... i krene da okrece ovaj moj SRJ pasos, okrece, obrce, a meni lepo muka pripadne.

Daj bre vec jednom da dobijemo normalne pasose, ne ove on nepostojecih drzava, jel' moze makar to ako vec ne moze bezvizni rezim? Stvarno se osecam sve vise kao zalutali indijanac na granicama.

Back