- Poruka
- 318
Ne razumijem ovo za zivotinje i bjezanje. Mogu ti reci da sam jednom autopsihoterapijom postigao stanje vece radosti nego sto sam ga imao kada sam pusio heroin toliko da mi je noga sama klecala od relaksacije, mada je to stanje trajalo svega 12 sati, ne znam jos zasto, i vrlo sam se pokrenuo za tih 12 sati, vrlo je lijepo bilo sa mnom i drugaricama kao zenama i osobama, i drugovima kao osobama. Njima je bilo cisto samo kao osobama. Sto sam tada bio u stanju da smislim i da uradim, to je vrhunac kreativnosti i dobrote koji sam imao u zivotu, i nikad necu zaboraviti tih 12 sati, taj izmijenjeni osjecaj za vrijeme, tu spremnost da budem jednako radostan bez obzira oce li za 1 minut pasti na mene bomba ili 1000 eura, to osjecanje tijela suprotno od bola, - prijatnost, gdje sve i ako neko voli da masturbira ne bi to radio jer se i ovako osjeca kao da ima stalni orgazam a istovremeno je i smiren i uzbudjen, i strpljiv do beskonacnosti, i brz kao metak, i pun emocije da drugima ucinim dobro i da podijelim sa njima radost, i mogu reci samo da su mi trenuci od prije preko 10 godina prije tog trenutka kojih sam se sjecao bili toliko vremenski blizu kao da su se desili prije nekoliko sekundi, i da sam mislio da srecu vredi cekati strpljivo i 100 godina ako treba...Pa eto otkrivao si nisi pokretao ... Znaš ono tipa da me divlja životinja tjera ja bih bježao, a ono u toj situaciji možda bi se ukopao u zemlju sa iks nogama i mlazom iz farmerica
Ako je ova prica nekome nevjerovatna, reci cu da je sada kada nisam u tolikoj euforiji i kada nemam te sposobnosti nevjerovatna i meni, ali znam da je istinita, i da je isuvise nevjerovatna da ne bi bila istinita.
Interesantno je da sam i u tom stanju, isto kao kada se covjek uradi heroinom, imao izuzetno suzene zjenice, jedva da su se vidjele, pa mi se i po ocima vidjelo da "nisam odavleee".
Poslednja izmena: