gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
A shta je za vas gloop mushkarac? Misim sta radi ili neradi, kakvo tumachenje zhivota on ima ili nema itd. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A shta je za vas gloop mushkarac? Misim sta radi ili neradi, kakvo tumachenje zhivota on ima ili nema itd.![]()
ajd ti prva
i mene interesuje sta je to glup muskarac?
Tvrdoglavo magare je najgore, koje misli sve da zna.Bez ambicija da smanji tvrdoglavost i aroganciju.
Jes da se ponasham ko mushko krechim sklapam namjeshtaj, lajem i brzo vozim al ipak sam Mädchen))))
pa sad to je diskutabilno, niko te nije video i upoznao, krijes se ko zmija noge
glup je uvek onaj koji se pravi previse pametan a ne primecuje koliko je zaista glup u svojim postupcima![]()
Ruzna KO lopov . da sam fina nebi se krila![]()
lepota dolazi iz unutrasnjosti al otom necu ni da zapocnem diskusiju![]()
to si ti rekla![]()
Pa ja to i najbolje znam. Svak nek stisne mooda i nek sebe sagleda so im stillen und für sich ganz persönlich))
naravno da najbolje znas, samo glup civek ni to ne vidi, to sam hteo da kazem ne da te analiziram
a nije ni potrebno jer se inace prestavljas losijom no sto si![]()
Drzh se teme Leone...
bas se derzim, rako sam da glup covek ne vidi sebe u pravom svetlu.
khm...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/314632-Žene-pitaju-muškarci-odgovaraju
ovo je muski forum darling, nas kutak, kokodakanje je suvisno.
prijavljena si.
Najprije da ti odma kazhem i ujedno pitam koji si ti kurton pa sebi uzimash za pravo da me oslovljavash sa darling? Ishsh !
smiri se bre spamerko. ne kaki, ruzno je
topik postoji za pitanja pa aj lepo ponashaj se...
ovo je muski forum, bez obzira sto su zene moderatorke, ipak nije kokosharnik.
- - - - - - - - - -
darling
Sad tju te prijaviti zbog vredjanja i ogovaranje moderacije.
jel da?
a men se chini da oces da se malo muvas smnome..
sorry babe.. fali ti malo frontal lobes da bi mogla da udjes u okvir.