izzi
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Trazim nekoga da mi napravi program koji moze da izvlaci kjlucne reci iz emaila, da pretrazi bazu podataka koristeci tako izvucenu kljucnu rec, da rezultate pretrage prikaze u mailing listi, da "rucno" odabrane podatke posalje mejlom.
Ako ima nekog ko ovo moze da napravi neka mi se javi.
Evo detaljnije:
Email poruke primam sa dva izvora, automatski su generisane sto znaci da im je format uvek isti. Ovo je izvod iz tipicne poruke iz jednog izvora:
From: SF Aviation Services
Jouri
Queen Rania St. Building No. 4
3rd Floor Office 6
Amman, 927100
Jordan
Phone: 962-00962 79 5253676
Fax: 962-00962 6 5525676
E-mail: cfspares@yahoo.com
Buyer's RequestItem Part No. Searched Description Qty
1 58210A4B0C1 ANNUNCIATOR 1
E program koji trazim treba da izvuce kljucnu rec iz ove poruke a to je Part No. i tekst je u ovom slucaju 58210A4B0C1
Zatim program treba da u mojoj bazi podataka nadje sve podatke za ovu kljucnu rec, i da izlista rezultate na odredjen nacin.
Program treba da prodje sve poruke u mom in boxu i da na ovaj nacin pretrazi moju bazu podataka i da sve rezultate prikaze na taj nacin.
Zatim ja idem "peske" kroz rezultate pretrage u listi, i posle provere markiram od kojih podataka program treba da pripremi mejlove za odgovor na ove poruke, kliknem na "SEND" i te poruke se salju redom svima odabranima sa spiska.
Ako ima nekog ko ovo moze da napravi neka mi se javi.
Evo detaljnije:
Email poruke primam sa dva izvora, automatski su generisane sto znaci da im je format uvek isti. Ovo je izvod iz tipicne poruke iz jednog izvora:
From: SF Aviation Services
Jouri
Queen Rania St. Building No. 4
3rd Floor Office 6
Amman, 927100
Jordan
Phone: 962-00962 79 5253676
Fax: 962-00962 6 5525676
E-mail: cfspares@yahoo.com
Buyer's RequestItem Part No. Searched Description Qty
1 58210A4B0C1 ANNUNCIATOR 1
E program koji trazim treba da izvuce kljucnu rec iz ove poruke a to je Part No. i tekst je u ovom slucaju 58210A4B0C1
Zatim program treba da u mojoj bazi podataka nadje sve podatke za ovu kljucnu rec, i da izlista rezultate na odredjen nacin.
Program treba da prodje sve poruke u mom in boxu i da na ovaj nacin pretrazi moju bazu podataka i da sve rezultate prikaze na taj nacin.
Zatim ja idem "peske" kroz rezultate pretrage u listi, i posle provere markiram od kojih podataka program treba da pripremi mejlove za odgovor na ove poruke, kliknem na "SEND" i te poruke se salju redom svima odabranima sa spiska.
Poslednja izmena: