Iz kuce u drugu kucu

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Koliko muskarce mame pokvare, znate ono kako su ih navikle da im titraju a to zene nece?

E sad mene zanima sta je vama normalno da zena radi a sto ste imali kuci?

Evo recimo meni je normalno da ja ne moram sam sebi brisati cipele i da ne moram menjati posteljinu, jer ako se ozenim ne smem si dozvoliti da se osecam losije nego sto mi je bilo, zar ne?

Ako se zenis to cinis da bi ziveo jos bolje i ugodnije.Dakle ako ti ze mama cistila cipela zena ce morati i da ih glanca.Takodje zena treba da se dodatno angazuje oko ostalih pogodnosti koje si ti vec uzivao.To su tvoja prirodna prava , plus postoji mogucnost da uvedes i neke posebne zahteve kao sto je prenos svih zeninih materijalnih i finansijskih sredstava u tvoj posed.

Ziveo sam sam pa naviko sve raditi i ne ocekujem od riba nista..jer uglavnom nista i ne znaju..pa se nerviram sto bi radile samo ono sto im se dopada..cesto bi se svadjale ako im se sugerise ili ukazu greske..predstavljajuci tako da su sposobne samostalne

Koliko muskarce mame pokvare, znate ono kako su ih navikle da im titraju a to zene nece?

Evo recimo meni je normalno da ja ne moram sam sebi brisati cipele i da ne moram menjati posteljinu, jer ako se ozenim ne smem si dozvoliti da se osecam losije nego sto mi je bilo, zar ne?
Ozenjen muskarac treba duplo vise da se trudi i radi nego kada je bio samac.Muskarci koji su se ozenili samo da bi imali sluskinju i inkubator za reprodukciju,brak im nece dugo potrajati.

Da, da, a koga je majka iskorištavala, manipulisala njim, podvaljivala mu i maltretirala ga, tom ni žena neće teško pasti.

Kada odlaziš iz roditeljskog i zasnivaš svoj dom treba da si svestan da više nisi neko o kome se brine, već neko ko preuzima na sebe brigu o sebi i drugima. Žena, ako je ima u toj priči, tu nije zamena za majku već sudrug i saputnik u životuz. Ako želi uvek može da ti pruži malo više komfora na koji si se navukao, ne budi đubre neg ceni to i uzvrati istom merom, ako ne bolje.

Kada odlaziš iz roditeljskog i zasnivaš svoj dom treba da si svestan da više nisi neko o kome se brine, već neko ko preuzima na sebe brigu o sebi i drugima. Žena, ako je ima u toj priči, tu nije zamena za majku već sudrug i saputnik u životuz. Ako želi uvek može da ti pruži malo više komfora na koji si se navukao, ne budi đubre neg ceni to i uzvrati istom merom, ako ne bolje.

Iz tog istog razloga sam naucio da dobro kuvam, operem, opeglam i sl. Cak sam spreman i da izdrzim dugu apstinenciju :D

E sad sa druge strane zena koju budem imao jednog dana dobice i to sa mnom sve sa apstinencijom da ne ispadne da se penjem kao budala na nju :D

istina, sinke...

Ne volim da neko cisti iza mene ili pretura po mojim stvarima (obuca, odjeca, itd.). Ako su cipele blatnjave i zasrane, sam cu ih ocistiti (nije problem), opracu svoju robu (gace, carape, cak i rucno ako treba) i nasu posteljinu, opeglati (peglanje ima izrazito meditativan ucinak), ocistiti astal nakon jela, oprati sudje (najbolje da se jos kiseli 3 sata), itd. Ne volim nered nego geometrijsku preciznost, vojnicku urednost i disciplinu. U mom lokalnom restoranu koji nudi izvrsnu egzoticnu klopu, jedna cura sto radi se uvijek nasmije kad zavrsim sa jelom, pocistim mrvice, stavim uredno noz i viljusku na tanjir, smotam salvetu u kuglicu, poslazem prazne cinije (stavim bokal sa vodom, flasu i praznu casu tik do njih) tako da ona ne treba da cisti iza mene, iako je placena za to.

Iza mene zena mora da pocisti sve iako mogu sam da sklonim nesto to necu uciniti nikad jer bi njen povrsan um to shvatio kao moju slabost.
Dakle njena duznost je da iza mene sklanja pere, riba , cisti, jer sam ja musko i ja sam gospodar.

Znaci presvlacenje je na majci, da ti probije strah?

A ćale?? Očevi često nisu tako blagi i umeju da smaraju nenormalno...

Poslednja izmena:

jel to važi i obrnuto? šalim se... stvarno je nebulozno ovo za brisanje cipela, zamisli da imaš 20 godina i mama ti čisti cipele.. ne znam ko je luđi - sin koji to dozvoli ili mama koja na to pristane. je li tu problem očistiti cipele ili je problem u načinu shvatanja iste aktivnosti? molim odgovor. hvala.

jel to važi i obrnuto? šalim se... stvarno je nebulozno ovo za brisanje cipela, zamisli da imaš 20 godina i mama ti čisti cipele.. ne znam ko je luđi - sin koji to dozvoli ili mama koja na to pristane. je li tu problem očistiti cipele ili je problem u načinu shvatanja iste aktivnosti? molim odgovor. hvala.

A sta znam, ne mora niko nista, ali nije lose ako zena muskarcu ocisti cipele. Nista zena ne mora, ni kuvati ni prati, nista, sve je to dobra volja. Ako zena muskarcu nece obrisati cipele on mora sam, ali se zato on vremenom moze recimo poceti osecati slabijim muskarcem i recimo moze mu se desiti da mu se vise ne dize na zenu.

Kad muskarac pocne varati, u 90 posto slucajeva je kriva dzangrizava zena.

Iza mene zena mora da pocisti sve iako mogu sam da sklonim nesto to necu uciniti nikad jer bi njen povrsan um to shvatio kao moju slabost.
Dakle njena duznost je da iza mene sklanja pere, riba , cisti, jer sam ja musko i ja sam gospodar.

E svaka čas na ovome to u potpunosti podržavam ,a ako nisam sa tim zadovoljan oda šljaga da se nauči.

Poslednja izmena:
Nikad mi nije bilo jasno zbog cega se koristi to "titranje" kada se radi o odnosu izmedju ljudi koji se vole. Bas ima neki podsmeh u sebi taj termin. I taj primer sa cipelama trebalo bi kao da zvuci ponizavajuce, sta? Gluposti.

Ja bas volim da ugadjam i da mi se ugadja i ne vidim nikakvo medjusobno tlacenje u tome. I eto te cipele.. ocistila bih i njegove, mada to i nije neki primer, jer je meni to i zanimljiva radnja, to ciscenje cipelarnika.. Pa posle gledam kako lepo izgleda i sija se. :lol:

Kucni poslovi moraju da se urade i nisu rezervisani za zenu, ali nacin njihove podele je na nama dvoma i stvarno me bas briga sta ce selo da misli sto ja cistim njegove cipele ili on prostire ves. Uvek postoji nesto sto nekome lakse pada, bilo generalno ili u datom trenutku, ili nesto sto neko bas mrzi, a ovaj drugi voli. Tako ja volim da usisavam, ali najvise mrzim da perem sudove i imala sam decka koji bio bas u ove dve stvari obrnut i eto prao sudove, mos misliti sto se ponizavao, papucic.. :roll:

Nikad mi nije bilo jasno zbog cega se koristi to "titranje" kada se radi o odnosu izmedju ljudi koji se vole. Bas ima neki podsmeh u sebi taj termin. I taj primer sa cipelama trebalo bi kao da zvuci ponizavajuce, sta? Gluposti.

Ja bas volim da ugadjam i da mi se ugadja i ne vidim nikakvo medjusobno tlacenje u tome. I eto te cipele.. ocistila bih i njegove, mada to i nije neki primer, jer je meni to i zanimljiva radnja, to ciscenje cipelarnika.. Pa posle gledam kako lepo izgleda i sija se. :lol:

Kucni poslovi moraju da se urade i nisu rezervisani za zenu, ali nacin njihove podele je na nama dvoma i stvarno me bas briga sta ce selo da misli sto ja cistim njegove cipele ili on prostire ves. Uvek postoji nesto sto nekome lakse pada, bilo generalno ili u datom trenutku, ili nesto sto neko bas mrzi, a ovaj drugi voli. Tako ja volim da usisavam, ali najvise mrzim da perem sudove i imala sam decka koji bio bas u ove dve stvari obrnut i eto prao sudove, mos misliti sto se ponizavao, papucic.. :roll:

Pranje sudova , brisanje kvanje spremanje i i ostale aktivnosti po kuci su zenski posao i to u zivotu necu nikad pipnuti.
Moj posao je da odgledam fudbalsku utakmicu zavalim se u fotelju i otvaram flase piva.Moj posao je da kucu reprezentujem komandujem i da budem uzor muskoj deci .

Imam ja pare al mi trebaju za pivo i za kladionicu.Kad se tome doda i trosak kafane i obavezni nedeljni odlazak na utakmicu za sluskinju mogu da izdvojim samo placanje u naturi.
Da, da, a srpska tekstilna industrija vidi svoju šansu za izlazak iz krize tako što će proizvesti 10 000 000 ženskih majica sa natpisom "Paperinos, oplodi me!" i odgovarajućim aplikacijama, u svim bojama i dezenima...

Back