Iz bloga Srbljanovićke

KoscheiBesmertnii:
Како се НВО СПЦ ни у једном тренутку није увредљиво обраћала Влади ове земље, нити министарству, па ни мени лично немамо разлога да забранимо да Њ. Св. патријарх Павле неометано напушта и поново се враћа у СВОЈУ земљу, док је ситуација са госп. Рацингером унеколико другачија.
Наиме ако погледате тему http://forum.krstarica.com/threads/169880 биће вам јасно зашто господин Рацингер још не може у Србију!
Како је госп. Рацингер природни наследник политике почившег госп Војтиле најмање што очекујемо од њега је извињење за ову и сличне изјаве, а и да не помињемо беатификацију госп. Степинца који је овом народу смањио прираштај за многаја лета.
Znači, traži se izvinjenje zbog dela prethodnika? Ok, samo nemojte posle vrištati zbog svakog Tadićevog izvinjenja za takođe dela koja su vršena pre njega.
drbob:
Čeda političar,tctctctc,šta sam to propustio?Ja mislio,narkoman,diler,ubica,mafijaš...a on političar i još predsednik,tctctctc.
Ti si nešto mislio? Mogao si za početak da pogledaš naslov teme i o čemu se radi.

Back