gurbet Primećen član Poruka 526 12.01.2006. u 14:43 - Ivkova slava #26 HeBePoBaTaH_: dam sviraš na uvo jednu Bahovu fugu sas maloga ekrana Kliknite za proširenje... numem kume. a možda bik i umo.daj neku banku
HeBePoBaTaH_: dam sviraš na uvo jednu Bahovu fugu sas maloga ekrana Kliknite za proširenje... numem kume. a možda bik i umo.daj neku banku
HeBePoBaTaH_ Poznat Poruka 7.004 12.01.2006. u 14:47 - Ivkova slava #27 Dam pet banki, al da sviraš na ćemane, nem da mi rastežež rmunuku ili duvaš trubu Lako je, pazi txt "BaKova je tuga pregolema" :wink:
Dam pet banki, al da sviraš na ćemane, nem da mi rastežež rmunuku ili duvaš trubu Lako je, pazi txt "BaKova je tuga pregolema" :wink:
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 12.01.2006. u 14:55 - Ivkova slava #28 cinkarenju policiji Kliknite za proširenje... Ja mislim da je ovo najtacnije :mad:
gurbet Primećen član Poruka 526 12.01.2006. u 14:59 - Ivkova slava #29 HeBePoBaTaH_: Dam pet banki, al da sviraš na ćemane, nem da mi rastežež rmunuku ili duvaš trubu Lako je, pazi txt "BaKova je tuga pregolema" :wink: Kliknite za proširenje... jest al ondak moram d zovnem i brata a to višlje košta ak oćeš d bidne pravo nisi ni ti naivan.di nađe baš naj skuplju
HeBePoBaTaH_: Dam pet banki, al da sviraš na ćemane, nem da mi rastežež rmunuku ili duvaš trubu Lako je, pazi txt "BaKova je tuga pregolema" :wink: Kliknite za proširenje... jest al ondak moram d zovnem i brata a to višlje košta ak oćeš d bidne pravo nisi ni ti naivan.di nađe baš naj skuplju
avesic Domaćin Poruka 3.003 12.01.2006. u 15:04 - Ivkova slava #30 gurbet sada mi vise nije smesno jer vidim da se sada primas na to ,,,, i bezveze je ,, moj palac ide DOWN ,, (mnogo mi se svidja film gladijator))
gurbet sada mi vise nije smesno jer vidim da se sada primas na to ,,,, i bezveze je ,, moj palac ide DOWN ,, (mnogo mi se svidja film gladijator))
gurbet Primećen član Poruka 526 12.01.2006. u 15:16 - Ivkova slava #31 nism se primijo neg sam se šalijo.al sad j dockan. ave sic morituri te salutant
avesic Domaćin Poruka 3.003 12.01.2006. u 15:49 - Ivkova slava #32 vazi ajde pis i odo ja da jedem nesto