Ивица Дачић раскида са Милошевићем

Да ли ће се Дачић одрећи Милошевића:

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Онда ће то бити овако,
садашња председница Парламента, садашњи председник
Скупштине Београда, садашњи директор "Србијагаса",
садашњи председник УО "Галеника",
председник УО "Железнице Србије",.....директор ГСП, ..
има још....нека буде онда.....
20 гласова од ових што верују само у свој џеп и
још пар поремећених умом (на жалост морам то да напишем)

...све у свему,...накупиће они, целих 0,1% гласова...
10.gif

Neće oni ništa izgubiti - veruj mi. Poznato je da ljudi od 60+ godina imaju najjače razvijenu lojalnost bilo da je reč o stranci, proizvodima koje kupuju, navikama u ponašanju itd. Oni su se u tim godinama već pasivizirali i stvari rade rutinski, što je psihologija već uveliko dokazala. Može Ivica da podržava i LDP ako želi - matori glasači SPS-a će sebi pre odseći ruke nego da zaokruže nekoga drugog ili ne daj Bože ostanu kod kuće na dan izbora. Moguće je da izgubi podršku mlađih članova ali iskreno ne verujem da ih ima u nekom bitnom broju (mada ih znam nekoliko).

To bi mu bio potez karijere. Mada, on je vec raskinuo sa svojim glasackim telom kad je usao u koaliciju sa DS-om.

Није Пачић раскинуо - Тадић је !!!

За ДС ће сада гласати само они који се боје да не остану без "буџетске плате" - додуше и њих је подоста ...

Ivica je davno raskino sa Slobom dok je ovaj jos bio ziv nije mogao da ga vidi ocima , a kad je krepao nisu mu dali ni da udje u famozno the dvoriste pod lipom (valjda se na prevaru usunjao maskiran u babu ), a on je zauzvrat razjurio Slobi odan sljam iz partije Vuline , Vucele , Bjelice udruzenje Sloboda i slicne budale pa je sve jedno preziveo
a sto se tice koalicije sa DS-om to i nije neko iznenadjenje jer je Ivica jos pre 5 godina podrzavao vladu u kojoj su bile sve same vedete 5. oktobra , Dinkic ,Velja , Voja , Labus i koja je isporucivala Srbe u Hag ko na fordovoj traci , pa su opet preziveli
da je SPS otvoren za saradnju sa DS-om sew videlo jos na predsednickim izborima kada nisu podrzali Tomu , a u Vojvodini su potajno lobirali za Tadica (za ostatak zemlje ne znam)

... da je SPS otvoren za saradnju sa DS-om sew videlo jos na predsednickim izborima kada nisu podrzali Tomu , a u Vojvodini su potajno lobirali za Tadica (za ostatak zemlje ne znam)

Исто је било по целој Србији (негде из потаје, негде јавно, а негде-као у мојој чаршији-су чак организовали и превоз бирача - и својих и ДС-а) ...

Neće oni ništa izgubiti - veruj mi. Poznato je da ljudi od 60+ godina imaju najjače razvijenu lojalnost bilo da je reč o stranci, proizvodima koje kupuju, navikama u ponašanju itd. Oni su se u tim godinama već pasivizirali i stvari rade rutinski, što je psihologija već uveliko dokazala. Može Ivica da podržava i LDP ako želi matori glasači SPS-a će sebi pre odseći ruke nego da zaokruže nekoga drugog ili ne daj Bože ostanu kod kuće na dan izbora. Moguće je da izgubi podršku mlađih članova ali iskreno ne verujem da ih ima u nekom bitnom broju (mada ih znam nekoliko).

А, шта мислиш да ли ће ти "матори" да остану уз Ивицу и тај СПС и ако се
на следећим изборима појаве неке нове партије са бившим члановима СПС-а?

Kako ono bese......koliko se ja secam Milosevic je odobrio smenu dacica jos u hagu........zasto pitam se?

Dacic je mali debeli seronja.

Милошевић је тражио из Хага да се из партије избаце Дачић и још неки,
али га он преш`о и убацио своје људе у Главни Одбор и прегласали тај Милошевићев захтев......а онда..
од тада следи...преузимање партије.

Кад је тај "дебели сероња" превеслао Слобу,..где неће и Тадића и све ове,..
видећете!!!

Dacicu cu za rodjendan kupiti tange :mrgreen:

01.jpg

A Tadicu vibrator :mrgreen:

4.gif

Ivica je davno raskino sa Slobom dok je ovaj jos bio ziv nije mogao da ga vidi ocima , a kad je krepao nisu mu dali ni da udje u famozno the dvoriste pod lipom (valjda se na prevaru usunjao maskiran u babu ), a on je zauzvrat razjurio Slobi odan sljam iz partije Vuline , Vucele , Bjelice udruzenje Sloboda i slicne budale pa je sve jedno preziveo
a sto se tice koalicije sa DS-om to i nije neko iznenadjenje jer je Ivica jos pre 5 godina podrzavao vladu u kojoj su bile sve same vedete 5. oktobra , Dinkic ,Velja , Voja , Labus i koja je isporucivala Srbe u Hag ko na fordovoj traci , pa su opet preziveli
da je SPS otvoren za saradnju sa DS-om sew videlo jos na predsednickim izborima kada nisu podrzali Tomu , a u Vojvodini su potajno lobirali za Tadica (za ostatak zemlje ne znam)

...а, да ли их је баш разјурио?

Јуче је у Пресу изашао чланак на 5. страни (вести дана)
под називом:

"Дачић: СПС се одрекао Милошевића"

Министар полиције Ивица Дачић је рекао да се СПС одрекао заоставштине и
политике Слободана Милошевића.

- Ми не можемо да променимо прошлост, али можемо садашњост и будућност..
Сада смо више европска странка него оне које су учествовале у свргавању Милошевића, рекао је Дачић.
Он је додао да Србија тесно сарђује са западним обавештајним агенцијама у
проналажењу Ратка Младића.
- Ми добро сарађујемо са страним службама у лоцирању одбеглих злочинаца.
....
*******************************************************************************************************

.Још мало, па ће морати то и својим члановима странке и симпатизерима да саопшти
пошто њима, као да то још увек није јасно!

.

Back