Ивица Дачић: ДС да се изјасни да ли је променила политику

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
tadic-dacic.jpg

БЕОГРАД - Мандатар за састав будуће владе Ивица Дачић позвао је данас ДС да се изјасни да ли је променила политику сада кад је опозициона странка у односу на период кад је била на власти.

Дачић је коментаришући вест да је лидер ДС Борис Тадић отишао на Кроација самит у Дубровнику и тамо се срео са косовским премијером Хашимом Тачијем рекао да је Тадић у приватној посети и да он на том самитиу може да заступа само чланове ДС будући да више није на државничкој функцији.

Он је додао да из тога произилази да је Тадић једну политику водио као председник, а другу као лидер опозиционе странке подсећајући да је управо предлог ДС био да Србија не присуствује скуповима на којој су косовски функционери, што је случај и са скупом у Дубровнику.

Дачић је истакао да би све странке требало да заступају исту политику без обзира да ли су у власти или у опозоцији.

"Овим се само дао легитимет Тачију јер против њега постоје сумње да је умешан у трговину органима. За мене је потез Бориса Тадића аполутна енигма", рекао је Дачић.

"Ако неко мисли да је то довољно да се направи велика коалиција, онда се вара јер ја немам намеру да враћам мандат. Или ће влада бити формирана или ће се ићи на нове изборе", рекао је Дачић.

(Танјуг)
http://www.nspm.rs/hronika/ivica-dacic-ds-da-se-izjasni-da-li-je-promenila-politiku.html

Malo mi je cudno da se Dacic brine za politiku - opozicione - stranke...

Sedenje na dve stolice? :think:

Video Ivica da mu se 'klate' penzioneri, da mozda ne moze da dobije sve od SNS? Ili hoce da iznervira sve po spisku i da DS i SNS naprave vladu... misleci da ce posle toga sam da ima 100 poslanika? Daciceva pohlepa ne moze da se izmeri nijednom skalom, prevelika je.

Video Ivica da mu se 'klate' penzioneri, da mozda ne moze da dobije sve od SNS? Ili hoce da iznervira sve po spisku i da DS i SNS naprave vladu... misleci da ce posle toga sam da ima 100 poslanika? Daciceva pohlepa ne moze da se izmeri nijednom skalom, prevelika je.
Дачић је тип који гризе где год може, свуда и на сваком месту. Да откине било шта. Намеће себе. До јуче је глумио финог момка, али он је заправо веома зезнут и добро сам проценио још пре избора да ће отићи са СНС.

Дачић је тип који гризе где год може, свуда и на сваком месту. Да откине било шта. Намеће себе. До јуче је глумио финог момка, али он је заправо веома зезнут и добро сам проценио још пре избора да ће отићи са СНС.

Sto se mene tice, neka se on prostire koliko hoce - samo da to bude u okviru 25 poslanika od 250 koliko SPSu pripada. To je 1/10 skupstine i oko 1/5 buduce vlade.

Ta "опозициона" странка и даље је на власти као главна партија у тренутној влади. Влади која је одбила да присуствује том скупуу.

Дачић боље да се изјасни о томе ШТА ЧЕКА??? ЛИМУН??? Јуче је директор Центра за антитероризам ВОЈИСЛАВ МИЛОШЕВИЋ ЈАВНО НА РАДИО-ФОКУСУ ИЗНЕО ВИШЕ ТВРДЊИ О ТОМЕ ДА ТАДИЋ И ЊЕГОВА МАФИЈА ИМАЈУ СТОТИНЕ МИЛИОНА ЕВРА НА ТАЈНИМ РАЧУНИМА ВАН ЗЕМЉЕ - јер су продали земљу.......

Човек је износио фрапантне податке о стотинама милиона евра... а уопште није у питању неки неозбиљан лик...

U cemu je problem? Covek samo pita da li je DS promenila politiku, buduci da je do juce radila jedno a danas drugo. Ovaj Tadicev potez bi mogao da znaci da je DS i zvanicno prihvatila politiku LDPa, iako su se sve vreme pretvarali da nije tako.

Само ви жутаћи да се не јављате. Руковати се са убицом Срба због чега?
Узгред, јел и ти лештиш када оде влада? Био би ред за свог деловања.

U cemu je problem? Covek samo pita da li je DS promenila politiku, buduci da je do juce radila jedno a danas drugo. Ovaj Tadicev potez bi mogao da znaci da je DS i zvanicno prihvatila politiku LDPa, iako su se sve vreme pretvarali da nije tako.
Да, Дачић има пуно легитимно право да пита овако нешто.

I ako je prihvatila, sta onda? Dacicu nije palo na pamet da ako se preokrene i ode sa SNS, da ce DS da mu zalupi vrata? Na prvu loptu naivno, na drugu - histericna pohlepa.

I ako je prihvatila, sta onda? Dacicu nije palo na pamet da ako se preokrene i ode sa SNS, da ce DS da mu zalupi vrata? Na prvu loptu naivno, na drugu - histericna pohlepa.
Овде је реч о државној политици и државним интересима који би требали да буду изнад страначке трговине.
То што је Тадић урадио је у најмању руку "издајнички"- не знам како то другачије да назовем.
Издао је људе и народ чији је председник био.
Очигледно је да овде Дачић није проблем какав год био, јер он не прави глупости овог типа.

A jok ja sam mu bila mentor. Bio je njegov Hitlerjigned, nada uzdanica i perjanica.
Јесте, само мислим да би пре Слоба могао да учи од Дачића него обрнуто.
Ипак је Дачић био студент генерације, зар не?:mrgreen:

Овде је реч о државној политици и државним интересима који би требали да буду изнад страначке трговине.
То што је Тадић урадио је у најмању руку "издајнички"- не знам како то другачије да назовем.
Издао је људе и народ чији је председник био.
Очигледно је да овде Дачић није проблем какав год био, јер он не прави глупости овог типа.

Diplomatija je izgleda na Krstarici nepoznata rec?

Јесте, само мислим да би пре Слоба могао да учи од Дачића него обрнуто.
Ипак је Дачић био студент генерације, зар не?:mrgreen:

Da,kao i Vuk Jeremic. Svi su bili Harvardovci, same desetke pljustale, skoro pa genijalniji i od Seselja.:D

Kakve veze ima Dacicev preokret sa preokretom Tadiceve politike prema Kosovu? Zanimljivo je kako ljudi nisu u stanju da prihvate realnost nego pravdaju svoje miljenike raznim kvazi-argumentima. Rukovati se sa teroristom i trgovcem organima svojih sunarodnika je pre svega odvratno i neljudski, a zatim to znaci i da se u buducnosti iz ugla SPS i SNS ne moze praviti koalicija sa DSom. Tim pre sto su demokrate do juce zagovarale potpuno suprotno, ali kao sto vidimo, to je bila samo maska i ko zna koliko su oni ostetili Srbiju u pregovorima sa Kosovom. Ogavno.

Kakve veze ima Dacicev preokret sa preokretom Tadiceve politike prema Kosovu? Zanimljivo je kako ljudi nisu u stanju da prihvate realnost nego pravdaju svoje miljenike raznim kvazi-argumentima. Rukovati se sa teroristom i trgovcem organima svojih sunarodnika je pre svega odvratno i neljudski, a zatim to znaci i da se u buducnosti iz ugla SPS i SNS ne moze praviti koalicija sa DSom. Tim pre sto su demokrate do juce zagovarale potpuno suprotno, ali kao sto vidimo, to je bila samo maska i ko zna koliko su oni ostetili Srbiju u pregovorima sa Kosovom. Ogavno.

Ja treba da poverujem da Dacic to sve nije znao i 2008. godine? :roll:

DS i LDP su vrlo slicni u programu. Razlika je u tome sto je DS stranka konzervativne vecine a LDP je predstavnik izrazito liberalne manjine.

Valjda mi, biraci DS imamo prava da pitamo. Sta njega boli da ne kazem sta za DS?

Nego zasto pominje nekakve velike koalcijie? Zar vlada nije vec napravljena?
Имам право и ја да га питам, па и Дачић. Зар смо после 5-ог октобра изгубили право говора и слободног изражавања? Слобо, Слободо!!!
Разговоре са терористима не бих назвао дипломатијом већ издајом.

То није ДИПЛОМАТИЈА - то је ВЕЛЕИЗДАЈА и сваки онај који је на власти а не покрене његову одговорност само доказује да је заједно са . . . на "истом радном задатку"........

Back