DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
maleni,mirjana laze te on je iz DS-a!![]()
imaš pravo da zastupaš nekog tek zad stekleš punoletstvo.
znači tek za jedno godinu dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maleni,mirjana laze te on je iz DS-a!![]()
Ali R.Mladic nije Ante Gotovina
nije gotovina. nedaj bože. on je zločinac nad zločincima. zločinac kakvog svijet zadnjih 20 god. nije vidio.7
A ovaj desni pokojnik je služio vojsku JNA u Ćupriji i 99e je dao koordinante oficirima NATO-a kako bi znali gde da gadjaju ! Mamu mu je*em ustašku !!!
i nadas se da ce razumjeti...
@DellBoy-011 nisi valjda rodjen u Novembru 1990 godine?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gotovina-on je zločinac nad zločincima. zločinac kakvog svijet zadnjih 20 god. nije vidio.
E ovde se jedino slažemo.
Pero99, ne daj Bože da smo mi pobratimi. Mislim na tog desnog pokojnika na tvom avataru. Imaš 2 pokojnika na avataru a ja mislim na ustaškog ratnog zločinca kome su ruke krvave do ramena-Franja Tuđmana.
Aha, kako da ne ? Ivan nije hrvatsko ime nego RUSKO I SRPSKO a Tuđman nije državnik nego pokojnik, POKOJNIK BRE i sad gori u paklu, krčka se na tihoj vatri ! I nije antifašist nego MRTVI FAŠISTA I USTAŠA !!!
A da li si se možda nekad upitao pod čijim "zapovjedništvom" i KADA JE stvorena SRPSKA država ? Ako nisi, prorčkaj malo po istoriji, možda i nadješ nešto.
A da li si se možda nekad upitao pod čijim "zapovjedništvom" i KADA JE stvorena SRPSKA država ? Ako nisi, prorčkaj malo po istoriji, možda i nadješ nešto.
nije gotovina. nedaj bože. on je zločinac nad zločincima. zločinac kakvog svijet zadnjih 20 god. nije vidio.
FenomenalnoKonacno da kazes nesto pametno i istinito.Gotovina je zlocinac nad zlocincima,kakvog svijet zadnjih 20 god nije vidio.Bravo,Peki,care,bice nesto i od tebe