Ivermektin je radio: nova recenzirana studija to dokazuje

Što se tiče lečenja ljudi pomoću ivermektina tu postoji rizici za otkazivanje organa i na kraju da dođe do egsitus letalisa(smrtnog ishoda).

Nema nigde validnih dokaza koliko ima restitutio ad integrum(potpuno ozdravljenje) od ivermectina.

Da bi ivermektin bio odobren pacijenti koji su ga uzumali protiv korone moraju imati normalne referentne vrednosti ALT, AST, uredan EKG i ostale analize.

Ne.

Dakle da bi se neki lek koristio mora da prođe 4 faze kliničke studije.
samo mrna vakcine ne moraju?
ivermektin je propisan kao obavezan lek od szo, da ga zemlje imaju na lageru, za ljude, a ne za konje, odavno je prosao sve faze, a mrna vakcine nisu, i to mnogo pre korone, uvek su mrna vakcine fejlovale, i zato nikada nisu ni odobrene - pandemija je bila vanredna situacija, pa su vas prevarili da ih primite kao globalnu klinicku studiju, a rezultate jos cekamo... pre korone, ponavljam, mrna vakcine nisu mogle da prodju testove, ali vas i dalje lazi da su one izmisljene upravo simultano sa kovidom - NE, MRNA VAKCINE POSTOJE BAR 10 GODINA PRE KOVIDA ZA RAZNE BOLESTI,. ALI NI ZA 1 NISU ODOBRENE, pametan bi se upitao zasto, i kako je moguce da samo za kovid imaju prohodnost... e, pa nemaju, odobrene su vanredno, bez 4-rofazne klinicke studije

Poslednja izmena:
Moraju sve vakcine da prođu 4 faze kliničke studije.

Da znam da je ALIMS za 14 dana odobrio vakcine umesto 200 dana, ali to je zbog hitnosti, pošto tada nisu imali ni 10% informacija o koroni kakva je zapravo zarazna bolest da li ima potencijal kao influenca, Variola Vera ili još veći potencijal od Variole Vere.

Informacije iz NRK nisu bile potpune u vezi Novel SARS Covid-19.

Da su davlili ivermectin bili bi u obavezi da svi pacijenti budu koji su dobili ivermectin budu praćeni i da im se stalno rade analize.

Nije nimalo bezazleno davati neki lek bez velike recenzije i bez kliničke studije.

A ivermectin može da izazove amputaciju nekog dela tela kod pacijenata.
odakle ti to?
prijatelju, prijatelju, ...
za ostale, posto ti samo prosipas, a nista ne dokumentujes, odlicna analiza, presek, kako danas mi ameri gledamo na sve:
оћеш рећи да први доктор свијета Били Гејс не зна шта треба?
ti si bese isto amer, evo ti., pa komentarisi, a mani me neozbiljnosti, kakav crni gejts, ne skreci sa teme, a ako treba da dokumentujem sta rekoh, trazite, ja nista ne pricam napamet

Americans More Polarized Than Ever Over Ivermectin

teaser image
"That’s not a scientific conclusion, that’s theirs... That’s their perverted and distorted interpretation of the data..

Back