Lavica u srcu
Početnik
- Poruka
- 39
Ima li neko ovde iz Ivanjice? Ili neko ko je bar cuo za ovo mesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko ovde iz Ivanjice? Ili neko ko je bar cuo za ovo mesto?![]()

1945-1950 god , a posle ponekad![]()

Uuuuu, pa to je bilo prilicno davno... Sad je mnogo drugacija!!! I, kako ti se dopalo?![]()

Uvek mi zakuca srce kad dodjem u svoje rodno mesto . Pozdrav svim Nesovanovicima .
![]()

A, znaci ti si ipak odavde... Pa mi sad ispadosmo zemljaci !!!![]()
Alo lavice, da li poznajes Aleksandra Karapetrovica 1983. godiste iz Ivanjice. Ima firmu za izgradnju montaznih kuca EKOMONT u Ivanjici. Molim te ukoliko ga poznajes da mi odgovoris kakav je to lik. Treba da mi gradi montaznu kucu ali me stalno nesto zavlaci i laze. Ako ga ti ne poznajes daj mi nekog ko ga zna. U pitanju je velika lova pa se ne bih kockao sa nekim ko laze i hoce da te prevari.
Inace bio sam prvi put pre 10 dana u Ivanjici i mogu ti reci da je super samo su Vam ulice mnoooogo uske, a sve ostalo je extra.

Ne znam tog tipa, stvarno, mada ima dosta njih koji prave montazne kuce ovde kod nas, pa je za svaki slucaj mozda ipak bolje da unajmis nekog drugog, ako je vec velika lova u pitanju...

Stvarno ne znam, " nisam pametna"...

gde da nabavim plan vaseg gradica
Probaj na Ivanjickom sajtu, pretpostavljam da tamo mozes da nadjes sve sto te zanima...Neko garant zna![]()

Evo me......
E, lavice lepo, lepo malo ima Ivanjicana ovde.