IVAN ZOROSKI - NAJLEPSI KOSARKAS U SCG!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Maki***
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znam o cemu se radi.. kada ga je ona plava novinarka pitala sta je rekao igracima na poluvremenu, sta je izazvalo preokret a on je rekao 'nije to za televiziju' :lol: tekma sa Armanijem mislim da je bila u pitanju
naravno da pratim kosarku, pogotovo Partizan.. i NARAVNO da znam ko je Dusko Vujosevic :roll:.... vec sam ja mislila da se radi o nekom forumasu koji je sebi stavio te inicijale pa sam zbog toga to rekla u fazonu 'sta on ima meni bilo sta da kaze zbog te sale'.. this is all

prozivka TERZA, brani obraz

zamisli sta bi joj sad dr. DV odgovorio :lol:

To bi trebalo da izgleda otprilike ovako: ******* **** ******** **** ********* ******* **** *** ********** ******* ****** **** **** *** ****** **** ****** ******* ******* ******* **** ******** **** ********* ******* **** *** ********** ******* ****** **** **** *** ****** **** ****** ******* *******

znam o cemu se radi.. kada ga je ona plava novinarka pitala sta je rekao igracima na poluvremenu, sta je izazvalo preokret a on je rekao 'nije to za televiziju' :lol: tekma sa Armanijem mislim da je bila u pitanju
naravno da pratim kosarku, pogotovo Partizan.. i NARAVNO da znam ko je Dusko Vujosevic :roll:.... vec sam ja mislila da se radi o nekom forumasu koji je sebi stavio te inicijale pa sam zbog toga to rekla u fazonu 'sta on ima meni bilo sta da kaze zbog te sale'.. this is all

izvini sto sam te potcenioz:)

Back