crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Ne znam koliko je pametno da se mi muski mesamo ovde, ali meni je Kapiten Bozic najgotivniji!![]()
ne znam na koji nacin ti je gotivan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koliko je pametno da se mi muski mesamo ovde, ali meni je Kapiten Bozic najgotivniji!![]()
tepic je tek skroz blentav... a bozic jeste simpa, i cula sam da je ovako jako gotivan ali nije neki frajer... dobar je milosevic iz part i cvetkovic iz rep
ne znam na koji nacin ti je gotivan, ali kao kapiten je svaka cast
Hmmm........da.... kao kapiten...... to sam mislione znam na koji nacin ti je gotivan, ali kao kapiten je svaka cast
E da je srece pa da pokloni, ali.......
Hmmm........da.... kao kapiten...... to sam mislio![]()
prozivka TERZA, brani obraz
zamisli sta bi joj sad dr DV odgovorio![]()
prozivka TERZA, brani obraz
zamisli sta bi joj sad dr. DV odgovorio![]()
znam o cemu se radi.. kada ga je ona plava novinarka pitala sta je rekao igracima na poluvremenu, sta je izazvalo preokret a on je rekao 'nije to za televiziju'tekma sa Armanijem mislim da je bila u pitanju
naravno da pratim kosarku, pogotovo Partizan.. i NARAVNO da znam ko je Dusko Vujosevic.... vec sam ja mislila da se radi o nekom forumasu koji je sebi stavio te inicijale pa sam zbog toga to rekla u fazonu 'sta on ima meni bilo sta da kaze zbog te sale'.. this is all
@Terza Jos kad bi mi sad rekao da ove zvjezdice stvarno odgovaraju rijecima...bio bih odusevljen![]()
cuj ovaj put ti je oprosteno![]()
![]()
Ovdje se sklapaju prijateljstva za sekund...ovaj nas forum je veoma produktivan![]()
Ovdje se sklapaju prijateljstva za sekund...ovaj nas forum je veoma produktivan![]()