M
Maki***
Gost
KOSARKASI REFLEXA SU NAJLEPSI I NAJBOLJI,A POSEBNO IVAN ZOROSKI.ZAR SE NE SLAZETE?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E MARINA PACENIKU JEDAN!!!!!!!!!!!!!Maki***:KOSARKASI REFLEXA SU NAJLEPSI I NAJBOLJI,A POSEBNO IVAN ZOROSKI.ZAR SE NE SLAZETE?![]()
![]()
E PACENIKU JEDAN FORUMSKI!!!!!!!!!!!!!Maki***:KOSARKASI REFLEXA SU NAJLEPSI I NAJBOLJI,A POSEBNO IVAN ZOROSKI.ZAR SE NE SLAZETE?![]()
![]()
Stvarno?Kad?A mislim da znam koga!Posalji mi pr.poruku pa mi odgovori!snaja88:Da,da znam,a mislim da sam jednog videla i na TV-u!
ko je u Reflexu sladji od Zorovskog majke ti???snaja88:Da,da znam,a mislim da sam jednog videla i na TV-u!
Ne,ne meni niko nije sladji od Pedje Stojakovica!Gaqa:ko je u Reflexu sladji od Zorovskog majke ti???snaja88:Da,da znam,a mislim da sam jednog videla i na TV-u!
e,IZEM TI MUTAVU KUMU,JA SAM RASMUS GIRL A NE MAKI.KAD SAM SE JA POTPISIVALA KAO MAKI?I NAS DA VISE VOLIM MILANA!A STO SE TICE ZOROSKOG,ZVALE GA MI,KAKAV GLAS IMAAAAAAAAAAMILENA TRAZI MARINU:E PACENIKU JEDAN FORUMSKI!!!!!!!!!!!!!Maki***:KOSARKASI REFLEXA SU NAJLEPSI I NAJBOLJI,A POSEBNO IVAN ZOROSKI.ZAR SE NE SLAZETE?![]()
![]()
TO JE UBEDLJIVO NAJRUZNIJI COVEK NA SVETU!!!!!!!!!
P.S.
CIME SE MERI VLAZNOST VAZDUHA?
TVOJA KUMA
MILENA
Imas njegov broj?REFLEX GIRL:E,mozda je Ivan lep,al me nervira sto ga mrzi da odgovara na poruke,a kad odgovori,to je boze sacuvaj!
Dobro,priznajem da zna gramatiku,al ostalo-KATASTROFA!!!!!!!!!
DA IMAM. OCES DA TI DAM,MADA DA ZNAS DA IVAN BAS I NIJE LJUBAZAN. KOJE SI TI GODISTE?Maki***:Imas njegov broj?REFLEX GIRL:E,mozda je Ivan lep,al me nervira sto ga mrzi da odgovara na poruke,a kad odgovori,to je boze sacuvaj!
Dobro,priznajem da zna gramatiku,al ostalo-KATASTROFA!!!!!!!!!
O.K,DACU TI NJEGOV MOBILNI,BOLJE TI TO NEGO FIXNI. ALI KAKO DA GA OVDE NAPISEM,CIMACE GA SVI REDOM,PROMENICE BROJ!!!Maki***:MOLIM TE DAJ MI NJEGOV BROJ!JA SAM 83.![]()