ИВАН ИВАНОВИЋ – АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НЕМА БЛИЖИХ САРАДНИКА ОД ТАЧИЈА И ХАРАДИНАЈА!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437

Председник СНП Наши Иван Ивановић говори у интервјуу за Политикон зашто Вучић мора да изда Косово, ко стварно влада Србијом и зашто су СНП “Наши” слали писма амбасадама САД и Америке.
Господине Ивановићу, у вашим јавним наступима често сте критиковали Владу Србије и Александра Вучића да раде против интереса Србије и да ће издати Косово. Мислите ли да се тај тренутак примакао и да ће стварно доћи до издаје?
СНП “Наши” и ја лично безброј пута до сада смо у нашим саопштењима и иступима у јавности упозоравали да се спрема велика издаја нашег народа и државе. Често смо били досадни и себи самима, јер где год смо се појавили понављали смо да је Александар Вучић на власт доведен од стране западних обавештајних служби како би издао Косово. Од доласка на власт СНС и Александар Вучић урадили су све супротно од онога што су обећавали народу пре доласка на власт. Александар Вучић ће највероватније у историји остати уписан као највећи преварант и обмањивач сопственог народа. После бриселског споразума свакоме ко се бави политиком, постало је јасно шта је Вучићев циљ и зашто је доведен на власт. Постао је већи издајник од свих оних које је критиковао читавог живота. На нашу несрећу тренутак када треба да се изврши и признање лаже државе “Косово” од стране Србије се примакао. То можемо видети по припреми јавности кроз медије, где се грађани свакодневно застрашују да ће избити неки нови рат, и да ако успемо да извучемо и метар Косова то ће бити наша велика “победа”.
Шта мислите да ће се конкретно догодити са Косовом?
Вучић је дао обећање западу које мора да испуни. Сада се бира модел и начин како ће издају саопштити грађанима и у какав шарени папир ће бити завијена да би се што мање видела. Вучић иде на признавање лажне државе Косово, што ће наравно народу бити представљено сасвим другачије, јер он издаје мора изаћи као победник. За сада што можемо видети иде се у два правца. Један од њих је референдум, а други је фингирани сукоб са Шиптарским терористима на Северу Косова у којем ће Срби бити жртве у сукобу, а Вучић миротворац који је спасио Србе од новог рата. То “спасавање” ће бити потписивање споразума у замену за неке мрвице које ће добити од запада. Верујте ми, то је све већ договорено и представа око преговора служи само за обману народа. Сада се врши опипавање пулса јавности и мерење са којом ће причом и акцијом изаћи у народ.
Да ли то значи да Београд и Приштина сарађују у признавању независности Косова?
Верујте ми да у то нисам посумњао ни једног момента. Вучић нема ближих сарадника од шиптарских терориста Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија. То се могло видети у игроказу око хапшења Марка Ђурића. Све раде у договору и ту не постоји никакав сукоб. Сви они заједно имају бројне послове у разним гранама криминала и одлично сарађују. Александар Вучић и читава екипа око њега су дубоко криминализовани и по ономе што можемо видети из медија они су блиски сарадници бројних криминалних група и појединаца са Косова и Метохије. Чланови породице Вучић имају на десетине фотографија у јавности са лицима које су познате као криминалци са подебелим досијеом и нарко дилери.
Ако се то зна, зашто не реагује нико из ЕУ, САД или Русије?
Вучић, Тачи и Харадинај су само луткице истог газде који повлачи конце, док они испуњавају све што се тражи од њих, а у замену им је дато да могу некажњено да се баве криминалом. Србија је за породицу Вучић плен и они се тако и понашају према њој. ЕУ, САД и Русија не реагују јер гледају сопствене интересе. ЕУ и САД желе независност Косова и они су Вучићу и дали ту слободу да буде господар живота и смрти и да може да ради шта хоће ако буде испунио своје обећање око признавања независности. Сви су одлично обавештени и свесни да Србијом влада мафија на чијем политичком крилу се налази Александар Вучић. Погледајте само шта медији пишу о његовом рођеном брату, кумовима, блиским сарадницима… Србијом влада мафија и то је сада чињеница која не може да се оповргне.
Ако се то како кажете зна, зашто сте писали амбасадама САД и Немачке и обавештавали их о криминалу породице Вучић?
Управо зато што се поменуте земље залажу начелно за демократију, док су у реалности ради остварења својих циљева спремни да читав један народ и државу криминализују и препусте политичкој мафији. Послали смо им конкретне доказе и питали да ли је породици Вучић допуштено да се баве криминалом у замену за признавање независности Косова?
Која је ваша порука грађанима Србије?
Издаја Косова и Метохије се не сме допустити ни по коју цену. Без обзира на Вучићеве мафијашке методе, претње, медијске нападе, манипулације и поткупљивање. Ако Срби допусте да остану без Косова одакле црпе свој културни и духовни идентитет, немам ни трунку сумње да ћемо врло брзо нестати као народ и то под великим страдањем и патњама. Више нема места страху, време је да Вучића скинемо са власти.
https://politikon.rs/2018/07/05/iva...nema-blizih-saradnika-od-tacija-i-haradinaja/
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top