Italija open_Rim, Maj 7-15 2022

Finale Rim 2022 pobednik

• Tsitsipas Stefanos

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak-Djokovic-smirk.jpg

pobednik ovogodišnjeg Rim 2022
/pozdrav za sve antiĐokovce )))

Pa meč ništa specijalno, Novak isto ništa posebno koliko je Cipiripi bio loš, puno isforsiranih grešaka, u drugom setu je bolje išla prva serva pa otuda i izbudljiv set.
Celi meč ništa posebno osim eto te neizvesnosti u drugom setu i što je Nole vijao da vrati brejk

A čuj.. "ništa specijalno" je osvojena masters titula.. :D mslš da je Novak neko protiv koga je lako igrati.. :mrgreen:

I od celog Rima ovde pišete samo o Novaku?

Pa bilo je tu i drugih mečeva zar ne, ali vas to ne zanima, zašto onda otvarate temu samo zbog Novaka
kad njegova tema već postoji?

Da ste bar rezultate stavili... :aha: svaka čast!
eheee , e ajde čitaj otpočetka , jel ima za dubl pobednike ima , a gde si ti do sada da nešto ovde napišeš , čekao ja tebe u startu al tebe nema , došla si na kraju , nego kaži sad dali smem da zatvorimo temu :think:

A šta će oni meni?
Ja se više ne potresam ni zbog Rafe, kamoli zbog Novaka...zbog njega nikad i nisam.
Moram da nađem nekog novog, inače prestajem da gledam tenis.
Rafa će valjda uskoro okačiti reket o klin, ako ipak nastavi da igra, to je praktično samoubistvo.

Alkaraz je dobar ali ima nešto što me podseća na Novaka i to mi se ne sviđa.
Previše se k..rči za svoje godine.
Ne negiram ja njegov talenat i dosadašnje uspehe, ali to su neke sitnice koje me odbijaju.
:rida:navijaj za koga oćeš , samo nemoj da prestaneš da komentariše , biće dosadno ovde bez tebe :fdlan::ortaci2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back