Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Malo više poštovanja prema najboljem na svijetu.. barem fer-plej priznanje da je najbolji ako ništa drugo. Ali koga briga.. bitno da je Nole i dalje br 1.
Pa meč ništa specijalno, Novak isto ništa posebno koliko je Cipiripi bio loš, puno isforsiranih grešaka, u drugom setu je bolje išla prva serva pa otuda i izbudljiv set.
Celi meč ništa posebno osim eto te neizvesnosti u drugom setu i što je Nole vijao da vrati brejk
Pa meč ništa specijalno, Novak isto ništa posebno koliko je Cipiripi bio loš, puno isforsiranih grešaka, u drugom setu je bolje išla prva serva pa otuda i izbudljiv set.
Celi meč ništa posebno osim eto te neizvesnosti u drugom setu i što je Nole vijao da vrati brejk
Tako je.. i Alkaras je priznao da su nijanse odlučivale o pobjedniku.. bitno da se Novak vraća u svoju formu i da gledamo odličan tenis, pa neka bolji pobijedi.
eheee , e ajde čitaj otpočetka , jel ima za dubl pobednike ima , a gde si ti do sada da nešto ovde napišeš , čekao ja tebe u startu al tebe nema , došla si na kraju , nego kaži sad dali smem da zatvorimo temu
A šta će oni meni?
Ja se više ne potresam ni zbog Rafe, kamoli zbog Novaka...zbog njega nikad i nisam.
Moram da nađem nekog novog, inače prestajem da gledam tenis.
Rafa će valjda uskoro okačiti reket o klin, ako ipak nastavi da igra, to je praktično samoubistvo.
Alkaraz je dobar ali ima nešto što me podseća na Novaka i to mi se ne sviđa.
Previše se k..rči za svoje godine.
Ne negiram ja njegov talenat i dosadašnje uspehe, ali to su neke sitnice koje me odbijaju.